Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elválnátok azért mert a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elválnátok azért mert a feleségeteknek nem lehet gyereke, de ti szeretnétek? Hasonló élethelyzetben lévők?

Figyelt kérdés
2011. okt. 19. 01:37
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem válnék el. A feleségemnek fogadtam örök hűséget, nem a méhének.
2011. okt. 19. 07:20
 12/35 anonim ***** válasza:
79%
Ennél szánalmasabb dolog nem sok van. Őszintén remélem, hogy ez csak egy teoretikus kérdés.
2011. okt. 19. 07:28
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
nem válnék.....dehogy is!!!!!!!!!!!!!!
2011. okt. 19. 07:41
 14/35 anonim ***** válasza:
76%
Mi egyszer beszélgettünk erről a párommal, mi lenne, ha... /egyikünkkel sincs "gond"/. Azt mondta, hogy sosem hagyna el semmiért, ezért sem... Úgyhogy szerintem sem szereted eléggé a feleséged, ha egyáltalán ez felmerült. Ha csak kíváncsiságból írtad, akkor az 1 fokkal jobb...
2011. okt. 19. 07:46
 15/35 anonim ***** válasza:
81%
ha úgyérzed akkor igen...nekem nem kéne olyan férj aki a gyakorikérdések.hu felhasználói vélemények álatal dönti el a közös életünk... ha megtudnám hogy ilyet tesz még én magam dobnám ki
2011. okt. 19. 07:55
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt ismerosom, akiknel nem jott ossze a baba.

Azutan 2-ot orokbefogadtak. Lement roluk a stressz es utana osszejott a sajat gyermek is.

En emiatt nem valnek el.

2011. okt. 19. 08:03
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nem vagyok a helyzetedben, max elképzelni tudom, milyen lehet, ezért kategorikusan semmit nem jelentek ki, de úgy gondolom, én nem válnék el. Akkor régen rossz, ha két ember azért van együtt, hogy szülők legyenek. szép dolog a gyermekáldás, de mindig azt látom mindenhol, hogy a két ember elkezd a gyereknek élni, miután megszületik, és ők szinte megszűnnek párnak lenni, hanem ápoló, együttműködő szülőkké válnak. szerintem gyereket azért akarjon két ember, mert szeretik egymást. és szeretnék a kapcsolatukat ezáltal kiteljesíteni. és ha tényleg szeretek valakit, nekem az örökbefogadás is megfelelő ötletnek tűnik. mert lesz gyerek is és együtt is lehetünk. és szerintem lehet azt a gyerkeet imádni.
2011. okt. 19. 08:12
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

A gyerek iránti vágy mindenképpen tiszteletben tartandó, de régen rossz, ha képes felülírni a két ember egymáshoz való kötődését.

Azért magára hagyni valakit, akár férfi, akár nő, csak, mert terméketlen/meddő a lehető legnagyobb kegyetlenség és önzés, amit egy párkapcsolatban elkövethet valaki.

Ha szeretek valakit, akkor jóban-rosszban kitartok mellette. Ha igazán szeretem, akkor a gyerek nem lehet fontosabb, mint ő maga.

2011. okt. 19. 08:18
 19/35 anonim válasza:
Nem válnék el.
2011. okt. 19. 11:56
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem is olyan rég volt egy hasonló kérdés,amikor is a házaspár azt hitte nem lehet gyerek a férj miatt.Akkor a feleség vele maradt.Kivizsgálás,több év miután kiderült a feleségnek nem lehet gyereke!!Na, itt a férj abban a pillanatban lépett,otthagyta az asszonyt.

Ehhez kell pofa!!Amíg a férj részéről lehetséges a probléma addig jó,hogy kell a nő.Aztán meg....hol van itt a jobban rosszban!?

Na ez a patkány dolog!

Az ilyen nem is érdemel mástól sem gyereket!

2011. okt. 19. 12:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!