Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szál le rólam az ex nejem?
Figyelt kérdés
Van egy közös fiúnk. 12 évig voltunk házasok. 4 éve elváltam, és 3 éve új feleségem van, és van egy gyerekünk is. Sajnos 1 évig a szeretőm volt a mostani feleségem, ebben nagyot hibáztam, egyből el kellett volna hagynom az ex nejem, és elvennem a jelenlegit! Soha nem voltam még ilyen boldog, mint vele... SZERETEM, IMÁDOM!!! Szerintem ez fáj az exemnek, állandóan a feleségemet próbálja szidni, de ekkor én ráteszem a telefont, ha hívom is, csak 1 mondtad, hogy hányra megyünk a gyerekért! Egyszer próbáltam 2 mondatnál többet mondani, és már azt mesélte, hogy újra rendszeres a menstruációja, mert vele gondok voltak... Amúgy azt vette a fejébe, hogy azért váltam el, mert nem tudott több gyereket szülni nekem! Ez nem igaz! Egyáltalán nem vagyok rá kíváncsi... már már szánom, mert állandóan próbálkozik, meg próbál szóval tartani, hogy még beszéljünk, de én nem szeretnék, nem kell már nekem, nem érti meg? Miért alázza egy nő magát ennyire meg?2011. okt. 6. 23:02
31/32 anonim válasza:
hát ja az igaz ,hogy nem kéne visszamenni akkor ha már itt is van egy gyerek. /bocs ez elkerülte a figyelmemet/. Akkor viszont marad a másik opció, hogy bocsánatot kérsz az előzőtől. Viszont akkor meg mi a ******* vetted el ha utána oda****** neki egy gyereket azt otthagyod?
32/32 anonim válasza:
Őőő tudom hogy késő már, meg senki se nézi ezt a kérdést, de
az előző válaszom nagyon sértő, mocskos és undorító volt, már rég kitöröltem volna, ha tudnám hogyan kell, úgyhogy szeretnék bocsánatot kérni a kérdezőtől, tudom erre nincs bocsánat. BOCSÁNAT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!