Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szál le rólam? :S
volt egy fiúbarátom,,később több lett mint egy arát
leis feküdtünk aztán úgyvolt, hogy össze is jövünk csak ő várni akart a suli végéig..hát belemtn hogy várjunk
de közben jött egy másik srác akivel egyre többet találkoztam és idő után beleszerettem..de ott volt a másik srác is akinek állandóan mondtam hogy jöjjön le hozzám találkzozzunk stb..de ő ink. aludt=/későb meg a képembe vágta hogy vele sosem megyek ki
a lényeg az hogy nem vele jöttem össze hanem a másik pasival akibe beleszerettem..
és most nem szál le rólam a másik:S
minden szarságot kiírkál msn.re megpróbálja úgycsinálni mintha nemis ismernénk egymást..végülis ezek nemibajok.csak amit kiírt msn.re cseppet megalázó és visszataszító mert a lefekvés dologgal kapcsolatban írkált ki dolgokat..és most nemtudom mitcsináljak..mit mondjak neki hogy hagyjon békén és felejstük el egymást??mert így csak az lesz ha folytatja hogy mindenki szemében lealacsonyít
hogy adjam vissza a szüzességét
én 17 ő 19
"hogy adjam vissza a szüzességét"
hát azt már nehezen :D
de akart volna de mindig lusta volt lejönni de erre csak a végén jött rá..
egyébként nincs már fent nekem msn.en csak mondják sokan hogy ezvan neki kiírva..
és egyébként szerintem is szánalmas!de eznemis érdekel csak hagyjon már békén ezzel
ma meg már a barátommal is üzengetett nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!