Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért csinálja? Mért nem szál le rólam?
Figyelt kérdés
Több mint egy évig nem is beszéltünk 2 évig nem taliztunk de ő szerelmes, zaklat mit csináljak. Nem veszi a lapot? Hogy téritsem észre nem akkarom megbántani?2010. márc. 3. 00:14
1/14 anonim válasza:
Wow. Csípem a búráját. Ez aztán a kitartás.
2/14 anonim válasza:
Küldd az egyik lábad az Ő lábai közé, akkor talán veszi a lapot. Ja és jó erősen.
3/14 anonim válasza:
Ülj le vele egy semleges helyen beszélgetni, magyarázd el neki hogy te nem érzel iránta semmit és ezt fogadja el. És hogy te így nemtudsz teéjes életet élni haegyfolytában ott lohol meletted.Ha többszöri áttárgyalás után sem szál le rólad egyszerűen jelentsd fel zajlatásért.Hidd el ezzel nem leszel sze_étláda sem társai, ha a szép szó nem hat rá akkor viselje a következményeit.
4/14 A kérdező kommentje:
Ja szeret de én őt nem, bocsi de ha egyszerűen nem érzem a nagy szerlmet, de ő panaszkodik az összes haverjának és én vagyok a szemét. De férfiként nincs önbecsülése ha a csaj nem reagál nem lép tovább. Könyörgöm mert ő b'na fa'zfej mért én vagyok a felelős, mondtam neki hogy nem jön be, lépjen tovább, ne hogy én legyek a felelős mert ő nem talál mást.
2010. márc. 3. 00:26
5/14 anonim válasza:
Nehogy fel merd jelenteni, ha ennyire szeret, találkozzatok, nagyon, nagyon, nagyon sokat beszéljetek. Ez használ. Magamból kiindulva. Én is majd megvesztem egy lányért, és egyszer, elbeszélgettünk, vagy 6-7 órát, és sikerült meggyőznie. De ehhez annyit kell tenned, hogy nem állsz ellen neki, foglalkozol Vele, hogy elmondjon mindent...
6/14 anonim válasza:
Nehogy a csaj vigasztaljon egy férfit amiért nem akkar vele lefeküdni, legyen már férfi keresen mást aki elveszi a szüszességét.
7/14 anonim válasza:
Azért egy beszélgetést tényleg megér. Lehet, hogy azért próbálkozik, mert nincs párod és ezt lehetőségként fogja fel. Beszélj vele! Pár órát adsz neki az életedből (még, ha nem is szereted) és rengeteg időt, energiát nyersz, amit nem kell a zaklatásainak kezelésére fordítanod.
Légy vele higgadt és őszinte.
8/14 anonim válasza:
Miért emelted ki megint 9 év után?
9/14 A kérdező kommentje:
Még mindig egy bamba balfa,
2019. márc. 15. 20:47
10/14 anonim válasza:
9 év után még mindig lohol utánad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!