Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért nem szál le rólam az ex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szál le rólam az ex nejem?

Figyelt kérdés
Van egy közös fiúnk. 12 évig voltunk házasok. 4 éve elváltam, és 3 éve új feleségem van, és van egy gyerekünk is. Sajnos 1 évig a szeretőm volt a mostani feleségem, ebben nagyot hibáztam, egyből el kellett volna hagynom az ex nejem, és elvennem a jelenlegit! Soha nem voltam még ilyen boldog, mint vele... SZERETEM, IMÁDOM!!! Szerintem ez fáj az exemnek, állandóan a feleségemet próbálja szidni, de ekkor én ráteszem a telefont, ha hívom is, csak 1 mondtad, hogy hányra megyünk a gyerekért! Egyszer próbáltam 2 mondatnál többet mondani, és már azt mesélte, hogy újra rendszeres a menstruációja, mert vele gondok voltak... Amúgy azt vette a fejébe, hogy azért váltam el, mert nem tudott több gyereket szülni nekem! Ez nem igaz! Egyáltalán nem vagyok rá kíváncsi... már már szánom, mert állandóan próbálkozik, meg próbál szóval tartani, hogy még beszéljünk, de én nem szeretnék, nem kell már nekem, nem érti meg? Miért alázza egy nő magát ennyire meg?
2011. okt. 6. 23:02
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Szeret,és qrvára fáj neki ami történt,ezért egyben gyűlöl is. De gyűlöni ugyebár csak azt lehet akit az ember mindennél jobban szeret...

Ha talál egy pasit jobb lesz a helyzet.Elvileg a nőknél 3 év mire kiheverik a válást,ugyhogy lehet hogy már közel a "cél".Tényleg jót tenne neki ha végre elkezdene magával foglalkozni végre.

Figyu,lehet hogy hülyeségnek hangzik,de próbálj meg vele kedves lenni. Ne ugy hogy férleérthesse,és hiu vágyakat tápláljon,de kicsit legyél vele kedvesebb. Ha nem szid hallgasd meg,kérdezd meg hogy van,kicsit beszélgess vele,legyél figyelmessebb,pl.tél alkalmából adjál neki egy 20assal több gyerektartást,mondd meg neki biztos sok minden kell a gyereknek,vagy valami apróság...Ha bejön nem csak neked lesz jobb,de neki is,ami viszont egyet jelent: A gyereked sokkal jobban fogja érezni magát ha nem ilyen frusztrált az anyja!!

2011. okt. 7. 13:20
 22/32 anonim ***** válasza:
Be kell látnod, kedves testvérem, hogy szépen tönkretetted 2 ember életét / az exedét és a fiadét/ Hidd el a házasságtörés hosszú távon boldogtalanságot okoz még neked is. Az, hogy otthagytad nemcsak volt feleséged, hanem a fiadat is, elég meggondolatlan cselekedet, nem beszélve arról hogy milyen kárt okoztál bennük. Szerinted a fiú hogy nézzen fel az apjára, aki tulajdonképpen nincs is? Hogy fogja ő a szeretet átadni a saját gyermekének, amit ő sem kapott meg? És az a nő aki egy házaspár életét megbontja saját önzése miatt, az önző lesz a volt feleségétől elszakított élettársával is. És ha a saját érdekeit keresi, akkor ki tudja mi történik ha egy újabb srác áll kettőtök közé. Tetvérem, nem akarok személyeskedő lenni, de szerintem nagy baklövés volt félreállni, ha nem tudsz mást tenni, kérj bocsánatot a feleségedtől és a fiadtól,de én visszamennék hozzá és nem lennék önző. /Igaz hogy én is baromira az vagyok/
2011. okt. 7. 13:39
 23/32 anonim ***** válasza:
Szegény fiad, akit gondolom "szeretsz és imádsz". El tudom képzelni mennyi időd jutott és jut rá. Az ő jövőjén szoktál gondolkodni? Ja, nem ez volt a kérdés. :( A volt nejednek írd meg sms-ben mire MÉSZ! (miért: mentek?) a gyerekért. Így bújhatsz ki legegyszerűbben a nem kívánt beszélgetések alól. (Egyébként a te életedbe csak az fér bele, amihez kedved van?)
2011. okt. 7. 14:06
 24/32 anonim ***** válasza:
28%

Utolsó előtti! Ha visszamenne, akkor meg az "új" gyereket hagyná magára. Az mivel lenne jobb?

Egyébként meg tudom érteni a kérdezőt, nő létemre. Az igaz, hogy lezárhatta volna a házasságát, mielőtt új kapcsolatot kezd. De sajnos ő is csak ember. Nem tudom, melyik férfi tolerálná, hogy a duplájára hízott a felesége, nem hajlandó fogyni, pedig szólt is neki. Ha testileg nem kívánja, akkor mit tegyen? Csukja be a szemét szex közben? (már ha fizikailag eljut odáig). Igaza van valakinek, hogy sok nő aszt hiszi, hogy ha már gyerek is van, akkor a férfi már úgyis az övé.....

De nem is ez volt a kérdés.

Szerintem ne legyél vele kedves úgy, ahogy előbb írta valaki, az csak olaj lenne a tűzre, úgysem tudnád neki megmagyarázni szépen, hogy nem azért vagy ilyen, mert...

Ha olyat említ, mint amit írtál, akkor mondd meg, hogy ez téged nem érdekel. Miért mondja neked? Vagy jó lenne egyszer elbeszélgetni vele, hogy a ti kapcsolatotoknak egyszer és mindenkorra vége. Kitartást!

2011. okt. 7. 15:42
 25/32 anonim ***** válasza:
56%

Vicc, milyen válaszok jöttek.

Nagyon látszik a nemek aránya itt a válás témakörben, és az is látszik melyik válaszoló tette hasonlóan boldoggá a férjét és hagyták el.

Bezzeg ha nő írta volna, most jönnének a válaszok, hogy "jogod van a boldogsághoz".

A kérdező kilépett a rossz házasságából és elvette feleségül, akit szeret.

Ha valakit ez felháborít, akkor az nézzen körül a saját háza táján, mert ott vannak komoly gondok.

2011. okt. 7. 22:55
 26/32 A kérdező kommentje:
Utolsó! Köszönöm! Minden szavaddal egyetértek!
2011. okt. 8. 08:18
 27/32 anonim válasza:
100%

Az igazság mindig középen van, szokták volt mondani. Miért alázza egy NŐ magát ennyire? Sok házasság végződik így, mint az Önöké, de nem minden esetben -az Ön szavaival élve- alázza magát egy NŐ! Kérdezem 12 év házasság után a mostani felesége, ha hasonló cipőbe -és most ne mondja, hogy ilyen biztos nem fordul elő- kerülne, akkor hogyan viselkedne? Tudja? Ismeri Őt annyira, hogy bizonyossággal tudja???

Sajnálatos, hogy 12 év házasság után annyira sem ismerte meg a volt feleségét, hogy IDEGEN emberektől kérdez olyat amit ÖNNEK kellene tudnia, vagy legalább felgöngyölnie. Annak is okának kell lennie, hogy miért hízott el ily mértékben szerencsétlen asszony. Ön ezt sem tudja!

Bár mindenképpen jó és talán egy szikrányi lehetőség a kapcsolat rendezése felé, hogy foglalkoztatja -még mindig-a volt asszony, hiszen feltette a kérdést. Nyilvánvaló ezt ÖNÖKNEK kell megoldaniuk! Javaslom -bár kívülálló vagyok és jogom sincs hozzá- kérdés feltevése helyett, próbálja azon törni a fejét, hogyan tudja helyre hozni azt, az új és volt család sérülése nélkül, amit elrontottak, mert tartoznak egymás és a KÖZÖS gyermek felé ennyivel.

Kívánom, hogy a volt feleségére is találjon rá a boldogság és Önnek, hogy az új családjával ne kerüljön ugyan ebbe, de még csak hasonló a helyzetbe se. Ha már volt olyan szerencséje, hogy megtalálta azt akivel végtelenül boldog, tartsa úgy a kezében, mint valami felbecsülhetetlenül értékes ékkövet, amit úgy ismer, hogy millió közül, akár vak sötétben, akár trágyalében, vagy a menyországban is, de azonnal felismer!

2011. okt. 8. 15:39
 28/32 anonim ***** válasza:
a gondok nem ott vannak (kezdődnek), utolsó előtti-előtti, hogy a rossz házasságból kilépek és újat hozok létre. Hanem hogy miért mehetett tönkre egy házasság 12 év után és a férj és a feleség miért nem tudták közösen megoldani a problémát. Te lehet hogy könnyen beszélsz utsóelőttielőtti, de gondolj arra a gyerekre akit otthagyott az apja.
2011. okt. 8. 16:41
 29/32 anonim ***** válasza:

"Tetvérem, nem akarok személyeskedő lenni, de szerintem nagy baklövés volt félreállni, ha nem tudsz mást tenni, kérj bocsánatot a feleségedtől és a fiadtól,de én visszamennék hozzá és nem lennék önző. /Igaz hogy én is baromira az vagyok"

Te elolvastad végig a kérdést???

Ott az új feleség, akit imád, akivel boldog és már van gyerekük. Most menjen vissza a régi családjához, akikben ugyanúgy benne marad a tüske, ő boldogtalan lesz mert azzal kell élnie akit nem szeret, az új feleség meg szintén boldogtalan lesz a gyerekével???

2011. okt. 8. 21:50
 30/32 A kérdező kommentje:
Tényleg nonszensz! Semmiféleképp nem fogom elhagyni az új családomat! Miféle beteg gondolkozás az, hogy MINDENFÉLEKÉPPEN ha már megnősültünk azzal a nővel KELL maradnunk??? Én sem azért vettem el, hogy elváljak, de azért mikor 2 ember összeköti az életét még nem tudhatja, hogy vajon 10 év múlva boldogok lesznek e együtt! AZOK akik itt visszazavarnak, meg megszólnak AZÉRT mert elváltam (a megcsalás más tészta) azoktól kérdem: LEÉLNÉNEK BOLDOGTALANUL EGY ÉLETET CSAK MERT CSÚNYA DOLOG A VÁLÁS??? Történjék bármi, igaz már nem kívánom, nem szeretem, minden nap egy rémálom, de maradjak vele, mert gyerek? És a gyerek meg nézheti, ahogy befásultan ülök, és szenvedek, ahelyett, hogy hétvégente elmennénk ide oda, jót szórakoznánk! Ezt most megtehetjük! Egymás mellett kínlódó lelki sérült szülők mellett, vajon egészséges marad egy gyerek???
2011. okt. 9. 12:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!