Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szál le rólam az ex nejem?
Szeret,és qrvára fáj neki ami történt,ezért egyben gyűlöl is. De gyűlöni ugyebár csak azt lehet akit az ember mindennél jobban szeret...
Ha talál egy pasit jobb lesz a helyzet.Elvileg a nőknél 3 év mire kiheverik a válást,ugyhogy lehet hogy már közel a "cél".Tényleg jót tenne neki ha végre elkezdene magával foglalkozni végre.
Figyu,lehet hogy hülyeségnek hangzik,de próbálj meg vele kedves lenni. Ne ugy hogy férleérthesse,és hiu vágyakat tápláljon,de kicsit legyél vele kedvesebb. Ha nem szid hallgasd meg,kérdezd meg hogy van,kicsit beszélgess vele,legyél figyelmessebb,pl.tél alkalmából adjál neki egy 20assal több gyerektartást,mondd meg neki biztos sok minden kell a gyereknek,vagy valami apróság...Ha bejön nem csak neked lesz jobb,de neki is,ami viszont egyet jelent: A gyereked sokkal jobban fogja érezni magát ha nem ilyen frusztrált az anyja!!
Utolsó előtti! Ha visszamenne, akkor meg az "új" gyereket hagyná magára. Az mivel lenne jobb?
Egyébként meg tudom érteni a kérdezőt, nő létemre. Az igaz, hogy lezárhatta volna a házasságát, mielőtt új kapcsolatot kezd. De sajnos ő is csak ember. Nem tudom, melyik férfi tolerálná, hogy a duplájára hízott a felesége, nem hajlandó fogyni, pedig szólt is neki. Ha testileg nem kívánja, akkor mit tegyen? Csukja be a szemét szex közben? (már ha fizikailag eljut odáig). Igaza van valakinek, hogy sok nő aszt hiszi, hogy ha már gyerek is van, akkor a férfi már úgyis az övé.....
De nem is ez volt a kérdés.
Szerintem ne legyél vele kedves úgy, ahogy előbb írta valaki, az csak olaj lenne a tűzre, úgysem tudnád neki megmagyarázni szépen, hogy nem azért vagy ilyen, mert...
Ha olyat említ, mint amit írtál, akkor mondd meg, hogy ez téged nem érdekel. Miért mondja neked? Vagy jó lenne egyszer elbeszélgetni vele, hogy a ti kapcsolatotoknak egyszer és mindenkorra vége. Kitartást!
Vicc, milyen válaszok jöttek.
Nagyon látszik a nemek aránya itt a válás témakörben, és az is látszik melyik válaszoló tette hasonlóan boldoggá a férjét és hagyták el.
Bezzeg ha nő írta volna, most jönnének a válaszok, hogy "jogod van a boldogsághoz".
A kérdező kilépett a rossz házasságából és elvette feleségül, akit szeret.
Ha valakit ez felháborít, akkor az nézzen körül a saját háza táján, mert ott vannak komoly gondok.
Az igazság mindig középen van, szokták volt mondani. Miért alázza egy NŐ magát ennyire? Sok házasság végződik így, mint az Önöké, de nem minden esetben -az Ön szavaival élve- alázza magát egy NŐ! Kérdezem 12 év házasság után a mostani felesége, ha hasonló cipőbe -és most ne mondja, hogy ilyen biztos nem fordul elő- kerülne, akkor hogyan viselkedne? Tudja? Ismeri Őt annyira, hogy bizonyossággal tudja???
Sajnálatos, hogy 12 év házasság után annyira sem ismerte meg a volt feleségét, hogy IDEGEN emberektől kérdez olyat amit ÖNNEK kellene tudnia, vagy legalább felgöngyölnie. Annak is okának kell lennie, hogy miért hízott el ily mértékben szerencsétlen asszony. Ön ezt sem tudja!
Bár mindenképpen jó és talán egy szikrányi lehetőség a kapcsolat rendezése felé, hogy foglalkoztatja -még mindig-a volt asszony, hiszen feltette a kérdést. Nyilvánvaló ezt ÖNÖKNEK kell megoldaniuk! Javaslom -bár kívülálló vagyok és jogom sincs hozzá- kérdés feltevése helyett, próbálja azon törni a fejét, hogyan tudja helyre hozni azt, az új és volt család sérülése nélkül, amit elrontottak, mert tartoznak egymás és a KÖZÖS gyermek felé ennyivel.
Kívánom, hogy a volt feleségére is találjon rá a boldogság és Önnek, hogy az új családjával ne kerüljön ugyan ebbe, de még csak hasonló a helyzetbe se. Ha már volt olyan szerencséje, hogy megtalálta azt akivel végtelenül boldog, tartsa úgy a kezében, mint valami felbecsülhetetlenül értékes ékkövet, amit úgy ismer, hogy millió közül, akár vak sötétben, akár trágyalében, vagy a menyországban is, de azonnal felismer!
"Tetvérem, nem akarok személyeskedő lenni, de szerintem nagy baklövés volt félreállni, ha nem tudsz mást tenni, kérj bocsánatot a feleségedtől és a fiadtól,de én visszamennék hozzá és nem lennék önző. /Igaz hogy én is baromira az vagyok"
Te elolvastad végig a kérdést???
Ott az új feleség, akit imád, akivel boldog és már van gyerekük. Most menjen vissza a régi családjához, akikben ugyanúgy benne marad a tüske, ő boldogtalan lesz mert azzal kell élnie akit nem szeret, az új feleség meg szintén boldogtalan lesz a gyerekével???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!