Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szál le rólam az ex nejem?
ahogy Vavyan Fable írotta:
"Mivel a férfi nem lézengett, tévézett, kortyingatott a közelében, hiányozni kezdett. Irma napjában tucatszor jutott a kritikus pontra, mikor is telefont ragadott, hogy elrebegje a hiányzol, szeretlek, te vagy a mindenem, gyere haza szavakat. Pontosan tudva, hogy mindezt a megszokás adná a szájába. Gyengesége természetesen dührohamot váltott ki belőle, így aztán amikor a hívás létrejött és a strici pasek a telefonba szólt, ő elmondta azt mindennek. Iszonyatos tettekkel fenyegette..."
A nők néha nagyon bolondok tudnak lenni. A helyében én fogyóznék, tornáznék és megmutatnám életem keserűjének, hogy mit veszített.
Úr-ájzten! Mennyi észosztó erénycsősz, akik a lexikonokból és a tankönyvekből tudják, hogy kellene élni, de lövésük nincs a valós életről. (való világ-ot szándékosan nem írtam, mert rossz asszociáció)
A kérdező: abban valóban egy pötsch volt, hogy félrekeffentett.
Node: ez PÓTCSELEKVÉS, mert nem kap meg otthon valamit! Ha próbálta megoldani először szép szóval, stb a házasságát és nem sikerült, akkor azért kevésbé ítélhető el, mintha az odaadó asszonykának, - aki mindig haza várta és mindent elkövetett a közös jól-létért - behazudta, hogy értekezletre megy és közben az íróasztal tetején értekezett a párásbugyijú csinos titkárnővel és megvalósították a "szeplőtelen fogantatást" :-)
Összegzés: kettőn áll a vásár!
Becsaptad, hazudtál neki! Nem tudja elfogadni, mert még mindig szeret téged.
Tudod addig amíg Te az egy év alatt egy biztos jövőt építettél ki magadnak az általa nyújtott biztonságban, hisz valljuk be Ő adta a hátteret amíg Te már terveket szövögettél, addig neki nem volt erre lehetősége, hisz Ő nem lépett félre.
Egyszerűen nincs a válás óta jövőképe. A múltban ragadt, nem tudja feldolgozni, hogy a gyereke apja elhagyta. Szerintem mond el neki, szépítés nélkül hogy mit miért tettél, és kérj tőle bocsánatot! Lehet, hogyha mindennel tisztába lesz, tud nyitni a saját jövője felé.
kamu a kérdés szerintem
A dagadtak ellen mostanában kampány van a gyakorin.
Tegyél magasról a fejére! Nem értem az ilyen nőket, mint a nejed... Azt hiszik, ha már gyereket szülnek és férjhez mennek, adniuk sem kell magukra... Nem azt mondom, hogy maradjon mind lányosan karcsú, meg ilyesmi, de hogy megduplázni a testsúlyát.... Rémes, hogy fiatal nők úgy néznek ki, mint az okádék, 30 évet öregítenek magukon...
Teljesen meg tudom érteni, ha ilyenkor a férfi másutt keresi a boldogságot... Persze, nem mondom, jobb lett volna előbb lezárni az előző kapcsolatot, de hidd el, néhány itteni erkölcsrendész akkor is szidna, mint a bokrot, mert szerintük szegény nők csak betegség miatt hízhatnak el... Közben mindig is így volt, hogy egyes nők egyszerűen úgy érezték, csak addig kell normálisan kinézni, míg férjhez nem mennek...
Persze, el kell fogadni a másikat a megváltozott körülmények közt, de minden áron?
Ilyenkor jön az, hogy ezek a hoppon maradt feleségek világgá kürtölik, hogy milyen szemét volt a férjük, de hogy ők is hibásak, az eszükbe sem jut!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!