Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért nem szál le rólam az ex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szál le rólam az ex nejem?

Figyelt kérdés
Van egy közös fiúnk. 12 évig voltunk házasok. 4 éve elváltam, és 3 éve új feleségem van, és van egy gyerekünk is. Sajnos 1 évig a szeretőm volt a mostani feleségem, ebben nagyot hibáztam, egyből el kellett volna hagynom az ex nejem, és elvennem a jelenlegit! Soha nem voltam még ilyen boldog, mint vele... SZERETEM, IMÁDOM!!! Szerintem ez fáj az exemnek, állandóan a feleségemet próbálja szidni, de ekkor én ráteszem a telefont, ha hívom is, csak 1 mondtad, hogy hányra megyünk a gyerekért! Egyszer próbáltam 2 mondatnál többet mondani, és már azt mesélte, hogy újra rendszeres a menstruációja, mert vele gondok voltak... Amúgy azt vette a fejébe, hogy azért váltam el, mert nem tudott több gyereket szülni nekem! Ez nem igaz! Egyáltalán nem vagyok rá kíváncsi... már már szánom, mert állandóan próbálkozik, meg próbál szóval tartani, hogy még beszéljünk, de én nem szeretnék, nem kell már nekem, nem érti meg? Miért alázza egy nő magát ennyire meg?
2011. okt. 6. 23:02
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

ahogy Vavyan Fable írotta:

"Mivel a férfi nem lézengett, tévézett, kortyingatott a közelében, hiányozni kezdett. Irma napjában tucatszor jutott a kritikus pontra, mikor is telefont ragadott, hogy elrebegje a hiányzol, szeretlek, te vagy a mindenem, gyere haza szavakat. Pontosan tudva, hogy mindezt a megszokás adná a szájába. Gyengesége természetesen dührohamot váltott ki belőle, így aztán amikor a hívás létrejött és a strici pasek a telefonba szólt, ő elmondta azt mindennek. Iszonyatos tettekkel fenyegette..."

A nők néha nagyon bolondok tudnak lenni. A helyében én fogyóznék, tornáznék és megmutatnám életem keserűjének, hogy mit veszített.

2011. okt. 7. 08:02
 12/32 anonim ***** válasza:
29%

Úr-ájzten! Mennyi észosztó erénycsősz, akik a lexikonokból és a tankönyvekből tudják, hogy kellene élni, de lövésük nincs a valós életről. (való világ-ot szándékosan nem írtam, mert rossz asszociáció)

A kérdező: abban valóban egy pötsch volt, hogy félrekeffentett.

Node: ez PÓTCSELEKVÉS, mert nem kap meg otthon valamit! Ha próbálta megoldani először szép szóval, stb a házasságát és nem sikerült, akkor azért kevésbé ítélhető el, mintha az odaadó asszonykának, - aki mindig haza várta és mindent elkövetett a közös jól-létért - behazudta, hogy értekezletre megy és közben az íróasztal tetején értekezett a párásbugyijú csinos titkárnővel és megvalósították a "szeplőtelen fogantatást" :-)

Összegzés: kettőn áll a vásár!

2011. okt. 7. 08:08
 13/32 anonim ***** válasza:
90%

Becsaptad, hazudtál neki! Nem tudja elfogadni, mert még mindig szeret téged.

Tudod addig amíg Te az egy év alatt egy biztos jövőt építettél ki magadnak az általa nyújtott biztonságban, hisz valljuk be Ő adta a hátteret amíg Te már terveket szövögettél, addig neki nem volt erre lehetősége, hisz Ő nem lépett félre.

Egyszerűen nincs a válás óta jövőképe. A múltban ragadt, nem tudja feldolgozni, hogy a gyereke apja elhagyta. Szerintem mond el neki, szépítés nélkül hogy mit miért tettél, és kérj tőle bocsánatot! Lehet, hogyha mindennel tisztába lesz, tud nyitni a saját jövője felé.

2011. okt. 7. 08:08
 14/32 anonim ***** válasza:
29%

kamu a kérdés szerintem

A dagadtak ellen mostanában kampány van a gyakorin.

2011. okt. 7. 08:29
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Mindketten hibáztatok. A volt feleséged abban, hogy nem törődött magával, ha nem betegség miatt hízott el ennyire, az durva, ráadásul nem is akart tenni ellene, hogy ne legyen már olyan kövér. Te viszont abban hibáztál, amit el is ismertél, hogy viszonyod lett még az együttélésetek alatt (direkt nem írok házasságot) egy másik nővel. Amint érezted, hogy vonzódsz a másik nőhöz és tudtad, hogy a feleségedtől már nem akarsz semmit, akkor még melegében elé kellett volna állnod és megmondani, hogy mi a helyzet és külön szeretnél élni tőle. A volt feleségednek biztosan nagyon nehéz ezt feldolgoznia, illetve a saját kudarca is "sokkolhatja", hogy kövér. Ez utóbbiról nem tehetsz, ez igaz. Ne reagálj a volt feleséged szidalmaira és kizárólag a gyerekkel kapcsolatban beszélj, ezt mondd meg neki, hogy hiába mondja, nem fogsz rá reagálni. Ha nem látja rajtad, hogy felidegesít ezzel, előbb-utóbb remélhetőleg abbahagyja.
2011. okt. 7. 09:15
 16/32 anonim válasza:
100%
Azért nem száll le rólad mert szeret. Vagy legalábbis ő úgy gondolja. Viszont a megcsalás az két félen múlik! Igaz nem szép ezt titokban, sokáig csinálni, meg kellett volna beszélni. Nem is értem milyen lehetett otthon a szitu: "drágám! megjöttem". "édesem a kedvenced csináltam vacsira"...ha meg nem akkor meg egyértelmű... de akkor is meg kellett volna beszélni. Az elcsúnyúlás, elhidegülés is válook, de akkor is meg kell beszélni. Egyébként meg sajna, a kövér exed a jövőkép nélkül, a múltban él, és azis lehet, hogy csak a megszokás hiányzik neki, nem is szerelmes, csak irigy és mérges...
2011. okt. 7. 10:39
 17/32 anonim ***** válasza:
42%
Ááá! Mit ígértél neki? Jóban-rosszban. Hogy ne lenne haragos?! Elhízott, és ahelyett, hogy segítenéd, elhagyod egy cafkáért. Mert lelki 0 az a nő, aki leáll egy családapával, majd idővel kiderül, csak várjál. Ha 12 éves a gyerek, gondolom, ő sem 30. Elvetted tőle a lehetőséget, hogy családja legyen, anélkül meg sz@rt sem ér az élet. Mindenhol vannak problémák, ha valaki válni akar, találhat rá okot. Nem volt szex? Gondolom, ez nem rajta, hanem rajtad múlt, nem kívántad, pláne az új nő mellett. Ezt is írhattad volna: már 2 éve le sem voltam hajlandó feküdni vele, ott is hagytam, nincs igazam? Ocsmány voltál, erre nincs bocsánat, örülj, ha egyszer nem áll a hátadba a nagykés. Legalább bocsánatot kérhetnél, amiért ilyen ember vagy, és tönkretetted az életét.
2011. okt. 7. 12:11
 18/32 anonim ***** válasza:
42%
Az ő életét elcs.szted, és azt várod, hogy örüljön, hogy de te legalább boldog vagy?! Neki te kellesz, nyilván csak a te részedről volt rossz a házasság, magyarán annyi volt a válás oka, hogy kövéren már nem tetszett, meg találtál jobbat is. A családodért sokkal többet kellett volna küzdened, nem igaz, hogy nem lehetett volna rábeszélni egy fogyókúrára...
2011. okt. 7. 12:19
 19/32 anonim ***** válasza:
26%
Eldobtad mint a megunt telefont. Nem értem, miért haragszik?
2011. okt. 7. 12:21
 20/32 anonim ***** válasza:
42%

Tegyél magasról a fejére! Nem értem az ilyen nőket, mint a nejed... Azt hiszik, ha már gyereket szülnek és férjhez mennek, adniuk sem kell magukra... Nem azt mondom, hogy maradjon mind lányosan karcsú, meg ilyesmi, de hogy megduplázni a testsúlyát.... Rémes, hogy fiatal nők úgy néznek ki, mint az okádék, 30 évet öregítenek magukon...

Teljesen meg tudom érteni, ha ilyenkor a férfi másutt keresi a boldogságot... Persze, nem mondom, jobb lett volna előbb lezárni az előző kapcsolatot, de hidd el, néhány itteni erkölcsrendész akkor is szidna, mint a bokrot, mert szerintük szegény nők csak betegség miatt hízhatnak el... Közben mindig is így volt, hogy egyes nők egyszerűen úgy érezték, csak addig kell normálisan kinézni, míg férjhez nem mennek...

Persze, el kell fogadni a másikat a megváltozott körülmények közt, de minden áron?

Ilyenkor jön az, hogy ezek a hoppon maradt feleségek világgá kürtölik, hogy milyen szemét volt a férjük, de hogy ők is hibásak, az eszükbe sem jut!

2011. okt. 7. 12:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!