Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ez a megegyezés szerintetek jó?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a megegyezés szerintetek jó?

Figyelt kérdés

Én maradok a házban a 2 gyerekkel. enyém marad az egyik autó is. a férjem elment,a ház hiteles,amibe én tettem a fele pénzt kp. a többit ő hitelből. ő 200-at fizet nekem,h fizetni tudjam a hitelt,a rezsit,a kocsit,a gyerekek oviját,különóráját. ő cserébe csak azt kérte h heti 2 este,és minden 2.hétvége az övé legyen. én jelenleg még nem dolgozom,csak januártól.

én akartam válni,mert nem jöttünk ki.

2011. okt. 1. 15:46
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
és még 1: amig itthon voltam a gyerekkel sem henyéltem: letettem a nyelvvizsgát,elvégeztem 2 iskolát,beindítottam egy kis vállalkozást,h több lábon álljak
2011. okt. 2. 09:32
 22/25 anonim ***** válasza:

Kulturált megegyezés szerintem.

Meg látod ha nem lesztek együtt , és csak ritkán találkoztok a kapcsolatotok is javulni fog!

Tartsátok szem előtt a gyerekeket. Fontos hogy jó legyen a kapcsolatuk MINDKETTŐTÖKKEL!

2011. okt. 3. 19:47
 23/25 anonim ***** válasza:

Na ez a csaj is érdekből ment a pasihoz!

Most meg vígan éli majd világát a pasi pénzén.

Szégyen az ilyen nő!!

2011. okt. 4. 05:28
 24/25 A kérdező kommentje:

érdekből??? 10 milliós lakásomat vittem bele a házasságba. az esküvő felét én fizettem-2 millió- milyen érdekről beszélsz?? max gyedet kaptam m,ert előtte jól kerestem. kreatív munkákkal plusz pénzt kerestem.

miért is szégyelljem magam??? szültem 2 szép gyereket, modellkedhetnék,úgy nézek ki 2 gyerek után is. nem járkáltam el,imádtam őt,most is szeretem,de folyton megalázott,ha ellent mondtam neki. a házat ő választotta, a helyet is, a berendezést, a gyerekek nevét,az ovit,h milyen nyelvet tanuljanak stb. mindenben a társa kartam lenni, de nem ment.

azt hiszed nekem ez egy leányálom most?? h egyedül maradtam 2 pici gyerekkel,akik nem értik mi van? 200e-ből ő nem engem tart el,hanem továbbra is fizeti a lakáshitelt,és a rezsit. a többi az én reszortom

komolyan nem értem h lehetnek emberek ennyire beszűkültek és rosszindulatúak

2011. okt. 7. 13:04
 25/25 A kérdező kommentje:

és még 1: mutas már nekem olyan nőt aki 2 pici gyerekkel egyedül éli a világát?, amikor minedn felelősség,tennivaló egyedül az anyukára hárul?? semmi segítség,semmi támogatás,csak a bírálat azóta is

ha ez neked vígan élés,akkor valami nem stimmel veled

2011. okt. 7. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!