Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a megegyezés szerintetek jó?
Én maradok a házban a 2 gyerekkel. enyém marad az egyik autó is. a férjem elment,a ház hiteles,amibe én tettem a fele pénzt kp. a többit ő hitelből. ő 200-at fizet nekem,h fizetni tudjam a hitelt,a rezsit,a kocsit,a gyerekek oviját,különóráját. ő cserébe csak azt kérte h heti 2 este,és minden 2.hétvége az övé legyen. én jelenleg még nem dolgozom,csak januártól.
én akartam válni,mert nem jöttünk ki.
Kulturált megegyezés szerintem.
Meg látod ha nem lesztek együtt , és csak ritkán találkoztok a kapcsolatotok is javulni fog!
Tartsátok szem előtt a gyerekeket. Fontos hogy jó legyen a kapcsolatuk MINDKETTŐTÖKKEL!
Na ez a csaj is érdekből ment a pasihoz!
Most meg vígan éli majd világát a pasi pénzén.
Szégyen az ilyen nő!!
érdekből??? 10 milliós lakásomat vittem bele a házasságba. az esküvő felét én fizettem-2 millió- milyen érdekről beszélsz?? max gyedet kaptam m,ert előtte jól kerestem. kreatív munkákkal plusz pénzt kerestem.
miért is szégyelljem magam??? szültem 2 szép gyereket, modellkedhetnék,úgy nézek ki 2 gyerek után is. nem járkáltam el,imádtam őt,most is szeretem,de folyton megalázott,ha ellent mondtam neki. a házat ő választotta, a helyet is, a berendezést, a gyerekek nevét,az ovit,h milyen nyelvet tanuljanak stb. mindenben a társa kartam lenni, de nem ment.
azt hiszed nekem ez egy leányálom most?? h egyedül maradtam 2 pici gyerekkel,akik nem értik mi van? 200e-ből ő nem engem tart el,hanem továbbra is fizeti a lakáshitelt,és a rezsit. a többi az én reszortom
komolyan nem értem h lehetnek emberek ennyire beszűkültek és rosszindulatúak
és még 1: mutas már nekem olyan nőt aki 2 pici gyerekkel egyedül éli a világát?, amikor minedn felelősség,tennivaló egyedül az anyukára hárul?? semmi segítség,semmi támogatás,csak a bírálat azóta is
ha ez neked vígan élés,akkor valami nem stimmel veled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!