Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ez a megegyezés szerintetek jó?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a megegyezés szerintetek jó?

Figyelt kérdés

Én maradok a házban a 2 gyerekkel. enyém marad az egyik autó is. a férjem elment,a ház hiteles,amibe én tettem a fele pénzt kp. a többit ő hitelből. ő 200-at fizet nekem,h fizetni tudjam a hitelt,a rezsit,a kocsit,a gyerekek oviját,különóráját. ő cserébe csak azt kérte h heti 2 este,és minden 2.hétvége az övé legyen. én jelenleg még nem dolgozom,csak januártól.

én akartam válni,mert nem jöttünk ki.

2011. okt. 1. 15:46
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem örülj, hogy ilyen nagyvonalú a férjed. Bár a fizetése megengedi.
2011. okt. 1. 16:26
 12/25 anonim ***** válasza:
95%

Nekem nagyon nem tetszik. Először is azért nem, mert válás esetén mindkét embernek a saját lábára kell állnia, nem szabad a másikra hagyatkozni, soha nincs jó vége.

Például ha a férjed nem keres majd jól, vagy lesz új családja és nem akar már ennyit fizetni. Mi lesz akkor? (te írtad, nem tudod fizetni a rezsit és a hitelt)

Én a helyedben vennék egy kisebb lakást, ami csak az én nevemen lenne, és nem lenne hiteles. Így bebiztosítanám, hogy ne kerüljek utcára ha változnak a dolgok.

Aztán szépen kérnék gyerektartást, ami 2 gyerek esetében a fizetés 40%-a. Bár annyit nem fogsz kapni, mert aránytalanul nagy lenne az összeg.

2011. okt. 1. 16:31
 13/25 A kérdező kommentje:
nem tehet utcára fele ház az enyém. pont h megkaphatnám a 40%-ot is,de mi ezt így jobbnak láttuk-az ő részéről is.
2011. okt. 1. 16:33
 14/25 anonim ***** válasza:
89%
Persze, a tiéd a ház fele, de ha követeli, kénytelen leszel kifizetni, vagy eladni a házat. Ne adj isten, oda is költözhet amíg a nevén van. Ezt szerintem jobb volna megelőzni.
2011. okt. 1. 16:34
 15/25 anonim ***** válasza:
86%
Nem szabad így kiszolgáltatnod magad senkinek, remélem majd eszedbe jut amit most leírtam.
2011. okt. 1. 16:36
 16/25 anonim ***** válasza:
61%
Teljesen korrekt. A gyerekek megszoktak egy normális színvonalat, ezt továbbra is igyekezzetek biztosítani nekik. Nem sokallom a gyerektartás összegét, mert egyrészt keres annyit a férjed, másrészt az ő hitelét fizeted vissza, te kifizetted a saját részedet kp-ban. Mindazonáltal, ha a kicsi is ovis lesz keress munkát, mert bármikor jöhet az exférjed életébe egy kapzsi nőcske, aki telebeszéli a fejét, hogy túl sokat ad... Bár a bíróság nem ismeri a "túl sok gyerektartás" kifejezést, szóval még mindig így járt legjobban a férjed.
2011. okt. 1. 16:43
 17/25 A kérdező kommentje:
van munkám,februártól,kislányom januártól megy oviba
2011. okt. 1. 17:54
 18/25 A kérdező kommentje:

lepapíroztuk ügyvéd előtt. ha ő nem fizet,gyerekek nem mennek,ha nem adom a gyerekeket,nem fizet. szóval 1-1

de a gyerekeit imádja,biztos nem tolna ki velük. kapzsi nőcskéket nem szereti,én sem olyan vagyok,előző barátnője sem,ezzel nem lehet gond

2011. okt. 1. 17:58
 19/25 anonim ***** válasza:
90%

lepapíroztuk ügyvéd előtt. ha ő nem fizet,gyerekek nem mennek,ha nem adom a gyerekeket,nem fizet

Ilyen nincs.

Ha nem fizet, az apának jogilag akkor is oda kell adni a gyermeket. Ezt még egy ügyvéd sem írhatja felül, ez törvény.

2011. okt. 1. 18:17
 20/25 A kérdező kommentje:

már elnézést! nem vagyok ribi! nem én zsaroltam hanem fordítva: azt mondta h csak akkor segít ha bármikor mehetnek a gyerekek. ha ugrálok,átíratja a munkaszerződését,és akkor negyedennyit ad,és akkor elúszik a ház,és viszi a gyerekeket. ő ajánlotta ezt. illetve értésemre adta h ez az egy amit tehetek. elmehettem volna anyuékhoz vidékre ha olyan szemét vagyok,amilyennek egyesek gondolnak,eladom a házat,a részmből vígan vagyok,gyerekeket meg láthatta volna akkor ha 3 órát autózik értük.

teszem hozzá,eszembe se jutott volna h ne adjam a gyerekeket,de ő már csak ilyen. többek között azért válunk mert így bánik velem.

minidg én voltam a senkiházi,ő meg az isten. szerettem,tűrtem,többször kibékültünk,de elég volt. most ha átjön még az ágy alá is benéz,ellenőrzi a leveleimet, a táskámba nyúl,kérdezgeti a szomszédokat,azt mondta ha meglát egy pasival elbúcsúzhatok a gyerekektől. holott a 10 év alatt még csak rá sem néztem másra,ellentétben vele..

és mint írtam: nem henyélek! februártól már dolgozom,akkormár a lányom is ovis lesz. bölcsibe nem vették fel,ha sikerült volna,már dolgoznék. sosem kellett eltartanaia,most sem magamra költöm a pénzt, a lakáshitel lakáskasszával 130, a rezsi 40-70. én kapom a gyest,családit,abból van a kaja,egyebek,ami kemény 50e kb.

neki meg ott van a szülei egyik háza,ott lakik. és a ház fele így is az övé is marad.

sosem értettem miért kell irigyelni ha egy férfi normálisan fizet a gyerekei után. és nem nekem!!

2011. okt. 2. 09:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!