Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megkaphatom én a gyereket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkaphatom én a gyereket?

Figyelt kérdés
Férjemmel megromlott a viszonyunk, ő még szeret engem,de én már semmit nem érzek. Van egy fél éves kisfiunk, akit örökbefogadtunk, mert nekem nem lehet saját gyerekem. Egy ideje van egy férfi, akit szeretek és aki szeret minket a kicsivel, vállalna is minket. A férjem erről nem tud. Én akár már most válnék, de félek hogy a férjem nem adná a gyereket azzal a szöveggel, hogy úgysincs munkám és úgyis csak a szüleimhez mehetnék vissza (akik tárt karokkal várnának és mindenben segítenek). Nem tudom mit csináljak, de így nem vagyok boldog. A kicsit soha nem tiltanám el az apjától, akkor látná amikor csak akarja. És neki bármikor lehet akár 100 saját gyereke is, de nekem csak ez a picuri van.
2011. szept. 6. 11:34
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Próbálok előre is gondolkodni, már amennyire előre lát az ember. Sose értettem egyet azzal, aki a gyerek miatt marad a rossz házasságában, mert a gyerek megérzi. Otthoni tapasztalat... Nem áll szándékomban ide-oda röpködni egyik kapcsolatból a másikba, de ez így most nem jó és a jövőre nézve se látok javulási esélyt.
2011. szept. 7. 08:17
 12/12 anonim ***** válasza:
Hát figyi, lehet, hogy hülyeség, amit írok, de nem tudod azt csinálni, hogy még nem adod be a válókeresetet, papíron házasok maradtok és gyerekestől összeköltözöl a kedveseddel? Én ezt tenném, elkezdeném a külön életemet a férjemtől, ezt figyelembe veszi a bíróság. Az életközösséged így a kedveseddel lenne. De mondom, nem értek hozzá, csak egy ötlet.
2011. szept. 15. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!