Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Megkaphatom én a gyereket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkaphatom én a gyereket?

Figyelt kérdés
Férjemmel megromlott a viszonyunk, ő még szeret engem,de én már semmit nem érzek. Van egy fél éves kisfiunk, akit örökbefogadtunk, mert nekem nem lehet saját gyerekem. Egy ideje van egy férfi, akit szeretek és aki szeret minket a kicsivel, vállalna is minket. A férjem erről nem tud. Én akár már most válnék, de félek hogy a férjem nem adná a gyereket azzal a szöveggel, hogy úgysincs munkám és úgyis csak a szüleimhez mehetnék vissza (akik tárt karokkal várnának és mindenben segítenek). Nem tudom mit csináljak, de így nem vagyok boldog. A kicsit soha nem tiltanám el az apjától, akkor látná amikor csak akarja. És neki bármikor lehet akár 100 saját gyereke is, de nekem csak ez a picuri van.
2011. szept. 6. 11:34
1 2
 1/12 Argloss ***** válasza:
100%

Ezt vele kell megbeszélned. Általában ha van rá mód, akkor többnyire az anyának szokták adni a gyereket, bár ha mindig is eltartott voltál, akkor az biztosan ront az esélyeiden. A közös megegyezésen meg az ront, hogy csalod a férjedet annak ellenére, hogy ő eltart.

Annyi becsület igazán lehetne benned, hogy menet közben nem kezdesz másik kapcsolatot...

2011. szept. 6. 11:44
 2/12 anonim ***** válasza:
81%
Ebből a szempontból lényegtelen, hogy örökbefogadott-e vagy sem. Amelyik anyukának 6 hónapos a babája, az mind otthon van vele. Nem tudom, volt-e munkaviszonyod, gyedet vagy gyest kapsz, de igazából mindegy, más is ennyit kap. Az sem baj, ha anyukádhoz költözöl, a lényeg, hogy megfelelő körülmények legyenek. Ha ezekkel nincs gond, akkor tied a baba, általában az anyának ítélik, de 3 éves kor alatt főleg.
2011. szept. 6. 11:45
 3/12 A kérdező kommentje:
A gyerek előtt dolgoztam. Persze voltak eltartott időszakok is, de volt amikor volt munkám. Nem tudom mit csinálnék ha nem adná a gyereket, de így annyira boldogtalan vagyok! Nem élet ez így. Tudom nem szép dolog tőlem, hogy közben kialakult egy új kapcsolatom, de ez van.
2011. szept. 6. 11:47
 4/12 A kérdező kommentje:
11:45 Igen dolgoztam előtte, gyedet kapok. Amiből a gyerek semmi nem lát, mert a férjem elviszi, abból fizeti a csekkeket. Szinte mindent a szüleim vesznek a gyereknek, szóval ott csak jobb helyen lenne. Férjem csak azt látja a gyerekből, hogy szocpol, gyed meg családi pótlék...
2011. szept. 6. 11:50
 5/12 Argloss ***** válasza:
76%
A gyereknek az sem lesz jobb, ha minden kapcsolatodat hagyod majd tönkremenni és egyikből mégy a másikba. Ha már így alakult, akkor hagyd ott a férjedet. A többi úgyis menet közben fog kiderülni. Ha eddig nem érdekelte szerinted a gyerek, akkor ezután se nagyon akarhatja gondozni, mert az túl sok macera lenne csak a bosszú miatt...
2011. szept. 6. 12:10
 6/12 anonim ***** válasza:
73%
Ez durva, miért írod ki? Meguntad a férjedet, aki szeret, eltart, és kerestél egy új palit. Most a gyerekét is vinni akarod?! Aú. Te is fogadhatsz örökbe még párat. Az új "apuka" meg megint unalmassá válik(vagy te neki), nem élet az úgy, nosza, keresel megint mást. A család nem erről szól, ha az apa szereti a kicsit, ne vedd el tőle.Te akarsz új életet, hát tedd, de ne más kárára!
2011. szept. 6. 12:58
 7/12 anonim válasza:
83%

De könnyen ítélkezel!Persze,hogy te kapod a gyereket.Aki azt írja ja majd mindent lecserélsz ne hallgass rá nem volt még ilyen helyzetben tehát könnyű ilyeneket írni.

Néha nincs más választás.Ne félj minden rendben lesz.

2011. szept. 6. 13:14
 8/12 A kérdező kommentje:
Én ezt a házasságot is örökre terveztem. És pont ezért vacilálok ennyit, mert a gyereket nem akarom ide-oda rángatni. Ha ő nem lenne, már itt se volnék. De így az ő érdekét is figyelnem kell. Kösz annak aki ítélkezik felettem, de valószínűleg nem volt még ilyen nehéz helyzetben, mert ezt nem kívánom senkinek.
2011. szept. 6. 13:31
 9/12 Argloss ***** válasza:
83%

Nem rosszak ám az olyan válaszok se, amik ítélkeznek.. Segítenek kicsit előre is gondolkodni... Ha túlságosan egyetértenénk veled az lehet, hogy tényleg ilyen viselkedésre késztetne...

A gyerekek feltűnik ha valami baj van. Csak miatta nem érdemes a férjeddel maradnod, az is rossz neki. A későbbi kapcsolatainkat befolyásolja az amit otthon tapasztaltunk... Gondolom a gyerek jobban kötődik hozzád, szóval ha te boldog vagy ő is jobban érzi magát...

2011. szept. 6. 16:08
 10/12 anonim ***** válasza:
83%

Beszélj a férjeddel hogy már nem vagy belé szerelmes és hogy megismerkedtél valakivel akivel jól megértitek egymást.

Ne félj, a picit nem veheti el töled, az nem megy olyan könnyen. Sok sikert a továbbiakban =)

2011. szept. 6. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!