Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Sos, ti mit csinalnatok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sos, ti mit csinalnatok a helyemben?

Figyelt kérdés
arrol van szo hogy a sogornom egy harpia!! nem lehet el viselni, ugy kepzeljetek el hogy oda koltoztem termeszetesen lagzi utan a ferjemhez,es utana meg romlott a kapcsolatom a sogornommel,egy udvaron van ket haz, ok 4en vanna testverek es mivel ket haz van,ugy orokoltek hogy minda negynek van joga mind a ket hazhoz!szoval ez egyik hazba lakik a sogornom a ferjevel mi meg a masikban a sogorommal,mert a masodik sogoromnem lakik velunk o oda koltozott a felesegehez,de hiabanem lakik velunk neki is papiron meg van a joga a hazhoz! a draga sogornom orokolt az apjautan es az egez anyai resz az o nevere lett iratva,a ferjemnek csak az apai resz van meg,de az is el osztva 4el! mar bele untam hogy csak azt haljam hogy neki van a legtobb resze a hazban,es hogy ez az o udvara es hogy abban a hazban ahol mi lakunk nekia f ele szinte csak az ove! ezt a hazat ahol mi lakunk mi a ferjemmel kozosen at alakitottuk,mert szo szerint ugy nezatt ki mint egy cigany haz,megcsinaltuk a tetot,tettunk be termopan ablakot,ajtot uj butorok ,csempet,parketet szoval az egesz meg lett csinalva,de megis azzal jon hogy hiaba alakitottuk at a hazat,a fele uygy is az ove, szoval azt szeretnem megkerdezni hogy ha a ferjem az o reszet az en nevemr irassa,akkor ha esteleg tortenik majd valami a ferjemmel, persze nem akarom en ezt,felre ne ertsetek,akkor a draga sogornom ki tehet majd a hazbol? mert en ma nagyon csunyan ossze vesztem a sogornommel,mert mar meg untam hogy mindig csak azt hallom hogy neki van a legtobb resze a hazban,es amikor megmondtam neki hogy a ferjem resze az en nevemre lessz iratva,majdnem sziv infarktust kapott a meregtol,es azt mondta hogy nem lehetseges ha o es a tobbi tesztverek nem egyeznek bele hogy a ferjem az o reszet az en nevemre irassa! igaz volna ez?
2011. aug. 29. 23:30
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
ma mar odajig fajult a helyzet hogy ma reggela sogorom valasztott szet minket mert mar szinta hejba kaptunk,es miutan haza hivtam a ferjemet,meg o volt az aki le csititott engemet,hogy hagyak utana! azt mondta a draga sogornom hogy hiabare ktunk mi egy csomo penzt ebbe a hazba mert o ha akat az szonyegem kozepere pisil mert meg teheti!! hat nekem sem kellett obb...
2011. aug. 29. 23:54
 12/18 anonim ***** válasza:
Mi köze a nyomtatónak ahhoz, hogy nem tagolod a szöveget???
2011. aug. 29. 23:54
 13/18 A kérdező kommentje:
boccs az irasert...
2011. aug. 29. 23:55
 14/18 A kérdező kommentje:
mert nem mennek mindik a betuka billentyun, beregadnak, mar regi
2011. aug. 29. 23:56
 15/18 anonim ***** válasza:

"deagep a hibas,mert nemjoanyomtato"

Már elnézést, de mi köze a nyomtatónak ahhoz, hogy ilyen összevissza írsz?

De a kérdésre válaszolva a sogórnődnek elővételi joga van, tehát a férjed a saját részével azt csinál, amit akar, de abba van beleszólása a többi tulajdonosnak is.

Azt meg, hogy miért teszi ezt a sogórnőd, magadban kell keresni, mert a legkönnyebb a másikban észrevenni a hibát, miközben....

2011. aug. 30. 10:36
 16/18 A kérdező kommentje:
kosszhat ebben sokat segitettel!!
2011. aug. 30. 10:55
 17/18 A kérdező kommentje:
te beteg vagy!!
2011. aug. 30. 13:24
 18/18 anonim ***** válasza:

Ha ki tudjátok mutatni, hogy ti renováltátok a házat, akkor érdemes értékbecslést kérni, mert akkor a sógorodnak csak az őrőkléskori ház állapotának a ráeső értéke illeti.Ennek főleg eladásnál veheted hasznát, de lehet, hogy a sógorod ha megtudná, hogy kevesebbje van mint gondolta, akkor csendesebb lenne.

Sőt,jó ha tudod, hogy kérheted a te részedet a többi tulajdonostártól.Ha nem hajlandóak kielégíteni, akkor tudasd velük, hogy árvereztetheted a házát, és akkor mindenki rosszul fog járni.

2011. szept. 6. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!