Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan tudnék segélyt vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék segélyt vagy valami támogatást kérni? (lent. )

Figyelt kérdés
Több, mint egy éve nem élünk együtt a férjemmel, a válópert most készülök beadni. A két kiskorú gyermekem velem él, az apjuk nem támogat semmiben. Nagyon sokba kerül kettőjüknek az iskola kezdés. Hogyan lehet ezt bizonyítani, hogy már nem vagyunk egy háztartásban?
2011. aug. 25. 19:48
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Hát...köszönöm a válaszokat, de pont nem ilyenekre számítottam, kicsit ledöbbentem..

Én nem segélyekből akarok élni, van rendes munkám..., de az sajnos kevés, hogy a gyerekeimet is eltartsam egyedül nő létemre.

2011. aug. 25. 21:58
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom miért kellett törölni, ha cigánynak vallod magad, amit senki sem cáfolhat, akkor lényegesen több pénzt kapsz, mert "halmozottan hátrányos helyzetű" vagy.

Welcome to Magyarisztán!

2011. aug. 25. 22:04
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok halmozottan hátrányos helyzetű, sőt cigány sem...bár nekik tényleg lényegesen könnyebb a mai világban boldogulniuk sajnos...hát ez van...
2011. aug. 25. 22:47
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem kell annak lenned, csak annak vallanod magad, sokan csinálják.

A saját helyzetedből is láthatod, hogy az ember rákényszerül az ilyesmikre sajnos :(

2011. aug. 25. 23:29
 15/16 anonim ***** válasza:

Rendes munka mellett is meg lehet igényelni a gyermekvédelmit,lakás fenntartásit (az ovodáztatásinak már másmilyen feltételei vannak! De attól függ,hol dolgozol,azt is meg lehet játszani,hogy kapd-ha olyan korú az egyik gyermeked:3-5 éves kor)

Az esetben,a bevételből levonják a rezsi számlákat,és úgy számolnak lakásfenntartásit,aki ezt megkapja,az megkapja a gyermekvédelmit is! A lakásfenntartási postai úton havi 5500, ha sorba állsz érte,akkor 5900 (azt hiszem). A gyermekvédelmi meg egy nagycsomó dologra jó - ovis korú gyermek ingyen ehet az oviban (tízórai, ebéd),iskolás korú gyermek pedig változó- van ahol az is tejesen ingyenes,van ahol csak x százalékot fizet az önkormányzat,de az is nagyon nagy segítség! Évente 2x van gyermekenként 5000 pár száz forint pénzbeli juttatás.

Én sunyi módon egyedül állóként igényeltem mindent. 2gyerkőc,gyed = 71000 ft. Erre még számlát sem kellett vinni! ezt elosztotta a csaj 3 fele-mivel bár 4-en vagyunk,de a páromat letagadtam (a muszáj nagy úr!!) - és nem is kötekedtek,nem néztek utána semminek- egyedül a Mák-tól és az Oep-től kellett igazolás,hogy tényleg annyit kapok,ami a számlakivonatomon áll. Ennyi volt. A fűtés számlát,vizet és villanyt kell felmutatni. Mást sajnos nem néznek!

Amit a suliról írtam az előző oldalon,azzal a lehetőséggel élj! Neked sem mindegy!! Sőt,ha rám hallgatsz,akkor próbáld meg a gyermekvédelmit és lakásfenntartásit is megigényelni! Nem mindegy,hogy havonta mennyitek marad! (sajnos tapasztalatból mondom!)

Sok sikert!!

üdv:a 2gyerkőcös,37heteske

2011. aug. 26. 07:43
 16/16 anonim ***** válasza:

Utolsó!

A gyerekeidet is lopni csalni tanítod? mert ez, amit csinálsz, bizony mindkettő.

2011. aug. 26. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!