Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan tudnék segélyt vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék segélyt vagy valami támogatást kérni? (lent. )

Figyelt kérdés
Több, mint egy éve nem élünk együtt a férjemmel, a válópert most készülök beadni. A két kiskorú gyermekem velem él, az apjuk nem támogat semmiben. Nagyon sokba kerül kettőjüknek az iskola kezdés. Hogyan lehet ezt bizonyítani, hogy már nem vagyunk egy háztartásban?
2011. aug. 25. 19:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
14%
Te honnan veszed, hogy bárki is több százezer segélyt kap? El vagy tájolva.
2011. aug. 25. 20:01
 2/16 anonim ***** válasza:
78%
Ha a lakcímetek már nem egy, akkor azzal igazolod hogy nem éltek házastársi kapcsolatban. De ezen kívül még kell bizonyos helyekre különélési nyilatkozat is amely alátámasztja hogy mikortól számítotok különélőknek.
2011. aug. 25. 20:02
 3/16 anonim ***** válasza:

GYermekvédelmi,ovodáztatási és lakás fenntartásira gondolsz?

Az önkormányzattól kérsz nyomtatványt,kitöltöd,beadod. Ennyi. Bejelölöd a nyomtatványokon,hogy egyedül álló vagy. Egyedül állóként a létminimum 39 ezer,ha jól emlékszem- tavaly októberben igényeltem. Nagyon röviden ennyi!

Hja,amit tudnod kell! az iskolában jelezni kell,hogy nem tudod pl a tankönyveket egyben kifizetni,kötelesek részlet fizetést biztosítani! Már több éve kormányrendelet írja elő amit a részletfizetésről írtam! továbbá csak a ténylegesen szükséges,elengedhetetlen dolgokat vagy köteles megvenni! Erről listát kell hogy adjanak!- gyermekvédelmiben aki részesül,annak eleve ingyenesek a tankönyvek!

Remélem tudtam segíteni!

Üdv:2gyerkőcös,37hkm

2011. aug. 25. 20:03
 4/16 anonim ***** válasza:

Ó,most láttam az egyik kommentet! Igen,vannak bizonyos családok (az egyik utcabeli - apuka,anyuka 2gyerek- akiknek csak segélyből élnek évek óta+a családi a 2gyerekre,és havi 102 ezret kapnak összesen!-ezt onnan tudom,hogy a múltkor a csávó anyja panaszkodott,hogy mennyi bevétel van,és a fát meg neki kell kifizetnie. )

Üdv:a 2gyerkőcös,37hkm

2011. aug. 25. 20:07
 5/16 anonim ***** válasza:
Akkor az rendes család, hogy 2 gyereke van, nem pedig 12.
2011. aug. 25. 20:12
 6/16 anonim ***** válasza:

20:07!

Nem kell mindent elhinni.

2011. aug. 25. 20:16
 7/16 anonim ***** válasza:
Mondjuk 102e 4 főre az 25,5e fejenként. Abból te megélnél?
2011. aug. 25. 20:26
 8/16 anonim ***** válasza:
Ahogy ők élnek,hogy nincs hitelük,nincs gáz bent.. úgy röhögve meg lehet élni!!
2011. aug. 25. 20:46
 9/16 anonim ***** válasza:
Idén nem 39 E, hanem 42 000 valamennyi már az egy főre eső határ, amikortol jar a rezsitamogatas, stb, önkormanyzat megmondja, ahogy már masok is mondták.
2011. aug. 25. 20:54
 10/16 anonim ***** válasza:
Kiegészítésként ott van a megélhetési lopás.
2011. aug. 25. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!