Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom most készül elhagyni minket. Mit csináljak?
Történetem a következő:
16 éves koromban ismerkedtem meg vele,aztán 17 évesen össze is költöztünk,nagyon jól működő kapcsolat volt a miénk,amiből lett egy kislányunk. Ő már 6 éves. Voltak konfliktusaink,de sose volt eget rengető.
Másfél évvel ezelőtt úgy döntött itt hagy minket,mert nem szeret. Elment. Én visszakönyörögtem. Aztán megint elment,megint visszakönyörögtem. Így ment ez 3-szor 4-szer,míg az utolsó alkalomnál besokalltam és azt mondtam elég,nem kell hogy többet vissza gyere. Jelzem tönkretett idegileg engem is és a kislányt is. Mikor utoljára elment,nem kerestem,nem tartottuk a kapcsolatot.
Aztán egy este megcsörrent a telefonom,hogy ő nem bír az anyjáékkal élni(mert hozzájuk ment lakni),és rájött hogy minket szeret.Én egyből mondtam neki akkor gyere vissza. Vissza is jött,azóta össze is házasodtunk,sőt összejött még egy gyerek. Tudni kell,hogy egy nagyon jó munkát "dobtam" fel a gyerekért cserébe,amit nem a gyerek miatt bánok hanem azért,hogyha tudtam volna hogy ez lesz legalább védekezünk,nem sietjük el a dolgot. Bíztam a páromban hogy nem hagy el hisz olyan jól megvagyunk meg minden,a kislányom a mai napig retteg attól,hogy elköltözik. Mindennap kérdezte tőle,hogy igaz apa nem mész el nem hagysz itt minket. Erre tessék tegnap megkaptam indokolatlanul,hogy menni szeretne.
Lassan szülök,azt se várja meg hogy meg legyen a pici,egyszerűen meg sem hallgat,nem is próbál semmit tenni a változtatásért. Tudom ingerlékeny vagyok az utolsó hetekbe,de megöl az hogy nem vagyok képes a hasamtól semmire,nem tudok csinálni semmit,na meg ő is megszakad a melóba,mert este nyolcig dolgoznak,mert határidős munkájuk van,és így persze hogy nem vagyunk türelmesek. Hozzá teszem hogy biztos hogy nincs senkije,nem nő van a dologban. Mondtam neki várja meg a kicsit még megszületik,hátha másabb lesz,hogy érez a gyerekek iránt egy kis felelősséget... de nem.
Hogy lehetne ezt jóvá tenni? Kérlek adjatok valami tanácsot...
És te egy ilyen embert sajnálsz?
Aki tönkretett téged és a LÁNYOTOKAT is, ha kedve szottyan, jön-megy, ahogy neki tetszik, még gyerektartást sem fizetne, direkt nem keresne munkát (???).
Sosem értette, miért jó az egy nőnek, ha ennyire elkezd függni egy férfitől, aki ráadásul egy link alak. Akkor is, ha szereti. A megalázást és játszmákat nem kell eltűrni senkitől. Oké, te szereted, ha kihasználnak.
No de a lányod? rá srm vagy tekintettel? Ettől a férfitől egy életre meg kellene szabadulnod, te meg itt sírsz, hogy el akar menni?
De most komolyan... Áh...
Most mondjam azt, hogy meg is érdemled, hogy ezt csinálja veled, ha hagyod? Inkább nem mondom...
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de szépen megcsináltad:( Visszakönyörögted ezerszer és egy ilyen kapcsolatba bevállaltál egy második gyermeket...Szomorú...
Ne alázd meg magad, ne könyörögj neki. Állj kicsit a sarkadra, legyen önbecsülésed, légy kicsit NŐ.
Ha a kicsi már akkora lett akkor kezdhetsz új életet egy másik férfival. De vigyázz, felelősséggel tartozol értük, nem teheted meg, hogy egyik percben van valaki akihez ragaszkodhatnak, másik percben meg nincs:-S
Erőt, egészséget nektek!
1. Az NEM jól müködö kapcsolat, ahogy az egyik idönként elmegy, kilép belöle és úgy kell "visszakönyörögni".
2. HA egyszer visszajött, ennyi esélyt esetleg megérdemelne, de TÖBBSZÖR - ez nagy hülyeség, hogy másodszor is visszafogadtad (az meg még inkább, hogy te könyörögtél neki, hogy jöjjön).
3. Amikor "végleg" elköltözött, akkor kellett volna lezárnod a dolgot, nem újra kezdeni és még egy gyereket vállalni.
4. MOST megint indul a játék, elmegy, te könyörögsz és igy tovább.
5. HA VAN ESZED, akkor minél elöbb beadod a válópert, és lerendezed a dolgot hivatalosan is, és TÖBBÈ NEM fogadod vissza.
6. Ha megszünöben van a munkahelye, akkor egyrészt minek erölködik azzal, hogy túlórázik. Másrészt ha nincs munkahelye, attól még nem mentesül a gyerektartási kötelezettség alól - egyszer csak elkezd dolgozni és akkor visszamenöleg is fizethet. (Persze csak ha megfelelöen kérvényezed a gyerektartást).
7. Erre az emberre nem lehet számitani, csak addig van veled, amig neki éppen nincs jobb megoldás. EZ NEM párkapcsolat, hanem egyszerüen kihasznál téged.
Írod, hogy nem hiszed, hogy gyerektartást fog fizetni, és Te nem is kérnéd a segítséget.
Ha válásra kerül a sor, kérjél gyerektartást, mert ha nem tesezd, rövid időn belül meg fogod bánni, nem abban a világban élünk, amikor akár néhány ezer forintról is önként le lehetne mondani. Ezzel nemcsak magadat, hanem a gyerekeidet is megrövidíted, hiszen az anyagikak egyre fontosabbá fognak válni, a gyerekek iskolába fognak járni, különórákra, stb. Valahogy ésszel kellene végiggondolnod a helyzetedet és észszerűen cselekedni, nem vállaltál könnyű életet. Valószínű abba a csapdába estél, hogy ha már összeházasodtatok, akkor valamilyen védettséget fogtok élvezni, azaz nem fog olyan könnyen elhagyni titeket. Minél előbb a saját lábadra kell állnod, és az észszerűséget az érzelmek és az önsajnálat elé kell helyezned, különben nem fogod tudni rendbehozni az életeteket.
Nem könyörögtem volna vissza, nem mentem volna hozzá és pláne nem szültem volna még egy gyereket.
De ez már késő bánat, változtatni nem tudsz.
Engedd el, és hagyd a fenébe, de vissza se engedd!
Két gyerekkel sem lehetetlen. Anyukám is talált új párt, mikor kisebbek voltunk a tesómmal. És rendeset.
Nagyon sajnálom, hogy a családod így széthullik.
Tanácsot nem lehet ebben adni, ha elhagy, hát elhagy.
DE AZT MAGYARÁZZA MEG VALAKI, HOGY MIÉRT!!!?????
azt mondod jól működik, stb. ennek ellenére hullámokban rátör az, hogy nem akar Benneteket. Fiatal volt az apasággal járó feleősséghez? hány évesen jött az első baba?
ne haragudj, hogy ezt mondom, de ha látszólag minden jó, és mégis kinlódik, hol elmegy, hol visszajön, talán mégis egy másik nő van a dologban, akivel nem lehet együtt nyíltan, és ők is kinlódnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!