Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom most készül elhagyni minket. Mit csináljak?
Történetem a következő:
16 éves koromban ismerkedtem meg vele,aztán 17 évesen össze is költöztünk,nagyon jól működő kapcsolat volt a miénk,amiből lett egy kislányunk. Ő már 6 éves. Voltak konfliktusaink,de sose volt eget rengető.
Másfél évvel ezelőtt úgy döntött itt hagy minket,mert nem szeret. Elment. Én visszakönyörögtem. Aztán megint elment,megint visszakönyörögtem. Így ment ez 3-szor 4-szer,míg az utolsó alkalomnál besokalltam és azt mondtam elég,nem kell hogy többet vissza gyere. Jelzem tönkretett idegileg engem is és a kislányt is. Mikor utoljára elment,nem kerestem,nem tartottuk a kapcsolatot.
Aztán egy este megcsörrent a telefonom,hogy ő nem bír az anyjáékkal élni(mert hozzájuk ment lakni),és rájött hogy minket szeret.Én egyből mondtam neki akkor gyere vissza. Vissza is jött,azóta össze is házasodtunk,sőt összejött még egy gyerek. Tudni kell,hogy egy nagyon jó munkát "dobtam" fel a gyerekért cserébe,amit nem a gyerek miatt bánok hanem azért,hogyha tudtam volna hogy ez lesz legalább védekezünk,nem sietjük el a dolgot. Bíztam a páromban hogy nem hagy el hisz olyan jól megvagyunk meg minden,a kislányom a mai napig retteg attól,hogy elköltözik. Mindennap kérdezte tőle,hogy igaz apa nem mész el nem hagysz itt minket. Erre tessék tegnap megkaptam indokolatlanul,hogy menni szeretne.
Lassan szülök,azt se várja meg hogy meg legyen a pici,egyszerűen meg sem hallgat,nem is próbál semmit tenni a változtatásért. Tudom ingerlékeny vagyok az utolsó hetekbe,de megöl az hogy nem vagyok képes a hasamtól semmire,nem tudok csinálni semmit,na meg ő is megszakad a melóba,mert este nyolcig dolgoznak,mert határidős munkájuk van,és így persze hogy nem vagyunk türelmesek. Hozzá teszem hogy biztos hogy nincs senkije,nem nő van a dologban. Mondtam neki várja meg a kicsit még megszületik,hátha másabb lesz,hogy érez a gyerekek iránt egy kis felelősséget... de nem.
Hogy lehetne ezt jóvá tenni? Kérlek adjatok valami tanácsot...
Könyörögte volna vissza a hóhér! És a gyerekednek se ezt a példát mutasd! Mert akkor a lányod is el fogja ezt viselni, ha felnő és ilyennel akad össze és a fiad is az Apjától veszi a példát. Nőjj fel és foglald le magad valamivel, lépj túl rajta!!! Nem régi világ diktál már a nőknek és nem a pasik viselik a nadrágszíjat...
22/N
Engedd el! Végleg!
Ebből egész életre szóló, normális kapcsolat sohasem lesz.
Legjobb, ha a fiad már meg sem ismeri, legalább majd az ő szíve nem fog fájni, és neked is több lesz az esélyed arra, hogy egy valóban normális pótapukát találj majd nekik idővel.
8,07-es vagyok!
Persze arra számíts, hogy válás után majd ő próbálja meg magát visszakönyörögni, abban a percben, amikor világossá válik előtte, hogy a fizetésének 40 %-át gyerektartás címén oda kell adnia neked. Csak akkor légy erős, és vissza ne fogadd!
Tudod te mi itt a gond...
Ebben a helyzetben nem lehet normális tanácsot adni.
Lehet szidni a férjed, de lehet téged is mind a ketten hibáztatok. Próbálj vele halál nyugodtan beszélni, ha nem hát akkor nem.
Bocs de én nem mondanám jól müködő kapcsolatnak azt, hogy pár év alatt négyszer hagyott el. Egy kapcsolat ha jól működik az nem 1 évig tart. Hagyd el menni és többé ne fogadd vissza.
Attól nem kell félned, hogy két gyerekkel már nem kellesz senkinek. Nem te leszel az első nő, aki két gyerekkel, válás után találja meg az igazit.
szia!
ne haragudj,de ezt a pasit már rég el kellett volna engednek.a gyerekeket egy nő meg magának szüli,én úgy gondolom,egy ismerösömet most hagyta ott a párja 3 kisgyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!