Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A szüleim válni akarnak és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szüleim válni akarnak és feltették nekem a kérdést. Mit tegyek? (Tovább lent. )

Figyelt kérdés
Most pont bent gubbasztok a szobámban és írom ezt a kérdés ugyanis 5 percel ez előtt még lent voltam anyáékkal és beszélgettünk majd csend és feljött a kérdés . Anya megkérdezte, hogy: "Fiam . Úgy néz ki, hogy én és apád elválunk . Ezért téged megkérdezünk, hogy kit választasz mint jövendőbeli "szülő" ?" Én nem tudtam mit mondani és inkább csak elfutottam a szobámba és utolsó reményemben feljöttem a Gyakori Kérdésekre, hogy megosszam ezt a dolgot és segítséget kérjek . Kérlek, segítsetek !!
2011. aug. 11. 17:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"16 éves vagyok szóval már én döntök kivel akarok majd együtt lenni ."

Azt te csak hiszed. 12 fölött megkérdez a bíró, de ő dönti el, hogy melyik szülőnél leszel. 18 évesen majd dönthetsz, addig el kell fogadni a bíró döntését, ez van, ez a törvény. /nem biztos, hogy jó/

2011. aug. 11. 18:54
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindkét szülőddel jól megvagy, kérj szerintem osztott felügyeleti jogot és, hogy így nyíltan megkérdezték tőled az azt jelenti, hogy adnak a véleményedre és a legjobbat akarják neked. + amit előttem javasoltak: tényleg azt is vedd számításba kinél milyenek lennének a körülmények
2011. aug. 11. 19:27
 13/16 anonim ***** válasza:
Én 16Ł vagyok és nekem is most váltak el a szüleim, de egy pillanatig sem volt kérdés, hogy anyámmal megyek. A gyereknek az anyjánál a helye, kivéve ha van vmi tényleg komoly indokod rá, amiért ne akarnál vele lenni. Én most egy szobába lakok vele, a barátommal csak náluk tudunk lenni, apámnál meg ott van üresen a 23 nm-es újonnan kifestett szobám, de nem érdekel.
2011. aug. 12. 22:21
 14/16 anonim ***** válasza:

" azt mondom hogy apa "

akkor miről is beszélünk? te apukáddal szeretnél lenni!

hiszen akkor egyértelműen írtad volna hogy anyával..

2011. aug. 13. 20:40
 15/16 A kérdező kommentje:
mondtam h "ha például azt mondom h apa" . és már mindegy . eldőlt és apát választottam . Köszönöm tényleg mindenkinek a sok választ és kisegítést . (:
2011. aug. 13. 23:18
 16/16 anonim ***** válasza:
Tök mindegy. Úgyis az anyának ítél a bíróság, úgyhogy mondd azt, hogy apáddal. Egy fiúgyereknek többnyire az apánál lenne jobb helye, ha ő is akarja.
2011. aug. 19. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!