Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Lelépnétek szó nélkül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lelépnétek szó nélkül?

Figyelt kérdés
Párom kissé ideges tipus,és összeköltözés elött állunk.Mondtam neki ,én már nem vagyok biztos abban ,hogy össze akarok költözni vele.Tartok tőle,és el szeretnék menni(szüleinél vagyunk),de nem fogja fel.Ti lelépnétek szó bélkül?Meg ha szeretném akkor nem így gondolkodnék,és nem akarom magamat becsapni,és Őt sem.
2011. júl. 31. 06:55
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Amúgy ez tipikus önző viselkedés "Arra fogta az ügyvédi papírt,hogy ő senkiben sem bízik." kérdezz vissza akkor én miért bízzak????

Viszont úgy látom nem kell szó nélkül lelépned ,állj elé ,mond el nem szereted,nem tervezel vele közös jövőt (legyenek akár tanúk is erre,pl családod)lehet jobb lesz majd a jövőben a lelkiismeretednek ,ha viszont félsz tőle megértem a szó nélküli pakolást.

De ezen mindig kiakadok , viseljék ketten a terhet de csak az egyiknek legyen belőle maradandó papiros haszna .Főleg így ha egy ingatlanról van szó nem egy dvd lejátszón megy a "vita",inkorrekt eljárás veled szemben.J.

2011. júl. 31. 09:14
 22/29 A kérdező kommentje:

Én mondtam neki,hogy akkor miért bízzak benned??

erre azt mondta,:mert ő ismeri magát.Sosem bízik senkiben.Mindenért én vagyok a hibás stb.

És bizony elég csunyán beszél velem.Olyan kedve van kritizálja lelkem,testem stb.El akarta venni önbizalmam(lelki terror egy fajtálya)de én észre vettem időben.NANE is sokat segített ebben.

2011. júl. 31. 09:58
 23/29 A kérdező kommentje:
Elismerem gyáva vagyok szülei elé állni,ezért is kérdeztem rossz e aki szó nélkül lelép.Párom tudja el akarok menni,de struccpolitika:fejét homokba és nincs probléma.Úgy beszél a közös házról mintha semmi baj nem lenne.Sajna nincs nagy szám,pedig néha lekiabálnám.Ezen tudom változtatnom kellene!!Gyáva vagyok konkrétan oda mondani neki,csak célozgattam.Ez önbizalomhiány lehet nálam valószínű.Irigylem azokat akik oda merik mondani.
2011. júl. 31. 10:01
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát a szülei egy viszlátot talán megérdemelnének, ha befogadtak a gyerekekkel együtt. Persze menj, ha úgy érzed, csak nekem olyan menekülés érzetem van.
2011. júl. 31. 12:13
 25/29 A kérdező kommentje:
Igen jól érzed,és tényleg oda kellene állnom és szólni,mert velük jó a viszonyom!!!
2011. júl. 31. 12:17
 26/29 anonim ***** válasza:
Szerintem meg menj el, és mikor tudod, hogy ő nincs otthon de a szülei igen akkor menj vissza elbúcsúzni. Nehogy balhé legyen.
2011. júl. 31. 12:19
 27/29 A kérdező kommentje:
mindenképp szólnom kell,mert a cuccaim itt vannak és tényleg nem akarom hogy én legyek a hunyo.
2011. júl. 31. 13:05
 28/29 anonim ***** válasza:
Ha agresszíven is tud viselkedni, akkor inkább maradj "gyáva" és hallgass, majd a megfelelő pillanatban pattanj meg! Remélem miközben ezt írom, már úton vagy egy jobb élet felé!
2011. aug. 1. 14:44
 29/29 anonim ***** válasza:

Fú remélem helyrejön a helyzeted,és megtalálod az utad.Én a helyedben mindenképp lelécelnék...Köszönéssel vagy anélkül is.

Az ilyen férfiaknál nincs rosszabb,bennük lappang az agresszió.Nekem is volt dolgom egy ilyennel,de én is rájöttem hogy huzamosabb idejig nem működne,és leléptem.

Ugy is csinálhatnád hogy mikor megy értetek tesód,akkor mond meg a pasidnak hogy viszlát,és akkor meg tudnak védeni ha kell.

És mindeképp irj majd hogy mit csináltál.Drukkolok. :) Minden rendbe fog jönni.

2011. aug. 1. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!