Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lelépnétek szó nélkül?
Amúgy ez tipikus önző viselkedés "Arra fogta az ügyvédi papírt,hogy ő senkiben sem bízik." kérdezz vissza akkor én miért bízzak????
Viszont úgy látom nem kell szó nélkül lelépned ,állj elé ,mond el nem szereted,nem tervezel vele közös jövőt (legyenek akár tanúk is erre,pl családod)lehet jobb lesz majd a jövőben a lelkiismeretednek ,ha viszont félsz tőle megértem a szó nélküli pakolást.
De ezen mindig kiakadok , viseljék ketten a terhet de csak az egyiknek legyen belőle maradandó papiros haszna .Főleg így ha egy ingatlanról van szó nem egy dvd lejátszón megy a "vita",inkorrekt eljárás veled szemben.J.
Én mondtam neki,hogy akkor miért bízzak benned??
erre azt mondta,:mert ő ismeri magát.Sosem bízik senkiben.Mindenért én vagyok a hibás stb.
És bizony elég csunyán beszél velem.Olyan kedve van kritizálja lelkem,testem stb.El akarta venni önbizalmam(lelki terror egy fajtálya)de én észre vettem időben.NANE is sokat segített ebben.
Fú remélem helyrejön a helyzeted,és megtalálod az utad.Én a helyedben mindenképp lelécelnék...Köszönéssel vagy anélkül is.
Az ilyen férfiaknál nincs rosszabb,bennük lappang az agresszió.Nekem is volt dolgom egy ilyennel,de én is rájöttem hogy huzamosabb idejig nem működne,és leléptem.
Ugy is csinálhatnád hogy mikor megy értetek tesód,akkor mond meg a pasidnak hogy viszlát,és akkor meg tudnak védeni ha kell.
És mindeképp irj majd hogy mit csináltál.Drukkolok. :) Minden rendbe fog jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!