Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lelépnétek szó nélkül?
Figyelt kérdés
Párom kissé ideges tipus,és összeköltözés elött állunk.Mondtam neki ,én már nem vagyok biztos abban ,hogy össze akarok költözni vele.Tartok tőle,és el szeretnék menni(szüleinél vagyunk),de nem fogja fel.Ti lelépnétek szó bélkül?Meg ha szeretném akkor nem így gondolkodnék,és nem akarom magamat becsapni,és Őt sem.2011. júl. 31. 06:55
11/29 A kérdező kommentje:
Ő most vesz házat hitelre,és aláíratott velem olyan ügyvédi papírt:hogy az mindig az ő háza lesz,sosem kérhetek belőle.De azért azt elvárná,fizessem,segítsek neki.Olyan munkám van ahol tudok jól keresni ha neki rugaszkodok(jutalékos),és mondta is akkor kifizetnénk,nem kellene 15 évig hitelezni.Na ez elég kiábrándító volt nekem,bár esküdözött nem küldene el stb stb.Fizessem,de sose látok a házból semmit.Itt nem a pénzről van szó,hanem nekem a 2 gyerekemre is gondolnom kell.nem??
2011. júl. 31. 08:00
12/29 anonim válasza:
Persze, ők a te felelősséged. Nem vagy rossz hidd el. Pakolj és menj, csak vigyázz nehogy utánad menjen és bántson vagy valami nem tudni mire képes ha sarokba szorítva érzi magát, hisz számított a pénzedre. De nagyon büszke lehetsz magadra és én így ismeretlenül is az vagyok, hogy ilyen jól felismerted a helyzetet. Már hogy nem tekint egyenlő félnek. Jó ember vagy, mert a gyerekeidre gondolsz és okos nő.
13/29 A kérdező kommentje:
Hu ez most jól jött,köszönöm.Hallgatok a megérzéseimre,és nem áltatom magam azzal: majd változik,majd lesz valahogy.Mert eddig sem változott,és Nekem is van az életben mit megoldanom,sok adósság maradt rám a válás után.Gyerektartást nem kapok,és merte azt mondani a mostani párom: felejtsem el az adósságaimat,majd kifizetjük ha lement a ház.(az ő házáról a hitel,enyimé meg árverezés elött áll)nevetséges nem??
2011. júl. 31. 08:14
14/29 anonim válasza:
Ne is gondolkozz ezen többet, amint szabad az út, pakolj és menjetek! Talpraesett, okos nőnek tűnsz, nem hiszem, hogy ne tudnál lábra állni. Felejtsd el ezt az embert, csak eszköz vagy a számára. Hajrá, menj!
15/29 anonim válasza:
A gyerekek az elsők. Ha nekik rossz akkor gondolkodás nélkül le kell lépni.
16/29 A kérdező kommentje:
Arra fogta az ügyvédi papírt,hogy ő senkiben sem bízik.Szerinted csak ki akar használni,még akkor is ha nála ez nem tudatos?
Annyira köszönöm,a jövönk múlt a hozzászólásokon.Örülök,hogy ettől nem vagyok rossz.
2011. júl. 31. 08:20
17/29 anonim válasza:
Hát persze, hogy nem vagy rossz, sőt okos vagy és jó anya! Teljesen mindegy miért van az a papír. Ha nem bízik senkiben, akkor legfeljebb az lett volna jogos, ha olyan papírt írat alá, hogy fele-fele, vagy, hogy a tiedet fizetitek először utána az övét, mert szerintem így igazságos. Amit ő csinált az nem bizalmatlanság, hanem bizony kihasználás. Úgy örülök, hogy vannak ilyen okos nők, akik ezt nem tűrik! Akik nem játsszák el a "buta szőke nőt" (elnézést a szőkéktől) aki tehetetlen. Nem vagy az! Lépj, csak vigyázz magadra.
18/29 anonim válasza:
Nagyon jok a megerzeseid. Te edesanya vagy, tehat nem csak onmagadra, de a gyermekeidre is gondolnod kell. A parod mellett soha nem erezned azt, hogy van otthonod, sem neked, sem a gyermekeidnek, sot ilyen feltetelekkel barmikor az utcan talalod magad.
19/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!Holnap egyedül leszek,fogom a gyerkőcöket és megyek.Majd öcsém eljön cuccaimért.Írok amint net közelben leszek!!!Köszönöm!!!
2011. júl. 31. 08:46
20/29 anonim válasza:
Várjuk mi lesz veled! Legyél boldog! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!