Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Lelépnétek szó nélkül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lelépnétek szó nélkül?

Figyelt kérdés
Párom kissé ideges tipus,és összeköltözés elött állunk.Mondtam neki ,én már nem vagyok biztos abban ,hogy össze akarok költözni vele.Tartok tőle,és el szeretnék menni(szüleinél vagyunk),de nem fogja fel.Ti lelépnétek szó bélkül?Meg ha szeretném akkor nem így gondolkodnék,és nem akarom magamat becsapni,és Őt sem.
2011. júl. 31. 06:55
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Ezt most neked kell eldonteni, hiszen az eletedrol van szo, a sorsodrol. Tehat ha ugy erzed, hogy nem leszel vele boldog, s nem tudod elfogadni ezt a fajta tulajdonsagat, szokasat, akkor lepj ugy, ahogyan azt megtudod tenni, akar bucsu nelkul is!
2011. júl. 31. 07:04
 2/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!Igazából csak arra lettem volna kiváncsi,ez bunkóság e így lelépni.Igyekeztem mindig tisztességesen vselkedni,de most úgy érzem máshogy nem tudok elmenni,a gyerekeim sem boldogok,ők is el akarnak menni.(elöző kapcsolatomból van a 2 gyerkőc)
2011. júl. 31. 07:08
 3/29 anonim ***** válasza:
80%
Menj! Erre csak az a megoldás.
2011. júl. 31. 07:39
 4/29 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!Bár tudom utánna én leszek majd a rossz kislány a szemét elötte meg szülei előtt,de akkor ezzel ne foglalkozzak?
2011. júl. 31. 07:40
 5/29 anonim ***** válasza:
78%
nem hiszem hogy szamit mit gondolnak rolad! a lenyeg hogy nektek jo legyen!!!!!
2011. júl. 31. 07:45
 6/29 anonim válasza:
80%
A Te életed felett csak Te dönthetsz, de a gyerekeid érdeke az első akik iránt felelősséggel tartozol!
2011. júl. 31. 07:45
 7/29 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz vele. Akiknek a véleménye számít, akiknek fontos vagy, azok melletted lesznek.

Nem nem egészen értem. Ha a szüleidnél vagytok hogy tudsz lelépni?

2011. júl. 31. 07:46
 8/29 anonim ***** válasza:
Ja az ő szüleinél bocs vágom. Akkor meg nem tudsz, mert mindig látnak...vagy járnak melózni? Mert ha tartasz tőle lépj, ne várd meg hogy okos legyen rá.
2011. júl. 31. 07:47
 9/29 anonim ***** válasza:

Csak nmagaddal és a gyerekeiddel foglalkozz!

ha már ilyen lépésre szánnod el magad, ne érdekeljen, ki mit gondol!

2011. júl. 31. 07:49
 10/29 A kérdező kommentje:

Ők dolgoznak,igen a szüleinél vagyunk.Holnap pont egyik sem lesz itthon.

A páromból az agresszív viselkedése miatt ábrándultam ki,és már lökdösődés is volt,de még nem ütött meg,és nem akarom megvárni.Meg igazából nem szeretem már,hiszen el akarok menni.Igen vannak mellettem, a tesóim,a volt sógorom pedig mondta lakjak az ő házukban(az most üres).És látom a gyerekek sem boldogok.Jó,hogy ennyien leírjátok véleményetek,mert így jobban érzem magam,és nem érzem rossznak magam.

2011. júl. 31. 07:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!