Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról a törvényről, hogy a gyereket, gyerekeket az anyánál helyezik el?
Figyelt kérdés
Részben megértem. De szerintem ez a fiú gyermekekre nagyon rossz hatással van. Én itt főleg a személyiségükre és ebből következő későbbi életükre gondolok. Ha egy szülőnek kell felnevelni a gyereket, gyerekeket, akkor én csak a lányokat adnám az anyához és a fiúkat meg az apához. Mert valljuk be egy ellenkező nemű még sem úgy nevel, mondjon bárki bármit. És elnézést kérek az egyedülálló szülőktől, semmi rossz indulat nincs bennem.2011. júl. 30. 12:04
21/22 anonim válasza:
Gondolod az aki 19 évre egyedül hagyott jobb példakép lenne mint anyukád aki egyedül felnevelt?
22/22 A kérdező kommentje:
kénytelen volt egyedül hagyni, főleg miután meghalt
2011. aug. 3. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!