Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról a törvényről, hogy a gyereket, gyerekeket az anyánál helyezik el?
Nekem iszonyú rossz ezt hallani. Ugyanúgy képes egy apa is felnevelni a gyereket.
Nekem meggyőződésem, hogy nagyon nagy részben ez is a fiatalok baja, ezért ilyen kezelhetetlenek, csak egy szülő neveli őket.
Azzal sem értek egyet, hogy csak az apa nevelje, és azzal sem, hogy csak az anya.Ez a kéthetente hétvége veri ki nálam leginkább a biztosítékot.
Soha nem állnék szóba anyával, ha ilyenre képes lett volna. Ez a gyerekkel szembeni lehető legdurvább kicseszés, ami létezik.
Ismerek egyébként egyetlen apát, akinél elhelyezték a kisfiát, ez a kisfiú most lett 18. Nagyon csúnyán elbánt a felesége a férfivel, ennek ellenére a gyereket akkor látta, amikor akarja és a fiú semmiben nem szenvedett soha hiányt. Nem tudom más miért nem tudja ezt kivitelezni.
Szerintem az a jó szülő, akinek a gyereke az első. Aki a saját bosszúvágya kielégítésére használja fel a gyereket, azt én nem nevezem jó szülőnek.
Jó, elnézést kérek mert pontatlan voltam, nincs ilyen törvény de ahogy pontosítottak az esetek 90%-ban az anyánál vannak a gyerekek. Persze ha alkoholista az anya, nem ítélik oda a gyerekeket.
De akkor is, hiába a nő szüli meg a gyermeket, ahhoz két különböző nemű ember kellet és szerintem a férfi-é is ugyan úgy az a gyerek. Nem értem miért mindenki ennyire nő párti. Igen az anyák nagyon tudnak küzdeni a gyerekükért....
19 éves vagyok, apa nélkül nőttem fel, szerintem nagyon nem mindegy, hogy egy gyerek életében egy vagy két szülő van. Kettő lenne a természetes csak sajnos már nem azt a világot éljük.
Igen az a fontos, hogy a gyereknek legyen hol laknia, legyen ruhája, meg minden megfelelő élhetési körülmény. De nem normális ha egy kisfiú, vagy még kamaszodó fiú egy nőre néz fel, ő példamutató. Egy nő máshogy gondolkodik, máshogy látja világot, sok mindent nem tud megtanítani a fiának, hiába kényezteti el, engedékeny vagy egyetemre járatja. Felszín alá is kellene néha nézni.
Igaza van a kérdezőnek.
Nagyon meglátszik azokon a gyerekeken, akiket csak egy szülő nevelt. Ezt csak az látja, aki ismer még olyat, akinek együtt vannak a szülei és együtt nevelték fel.
Testvéreket is ismerek így, egyiket csak az anya nevelte, a másik az az új családdal élt. Ég és a föld. Akit egy szülő nevelt elzüllött, olyan párt választott, aki élősködik nem dolgozik.
Nem mondom, hogy ez mindenhol így van, mert az marhaság lenne, de attól még nagyon meglátszik.
Másrészről nézzetek már végig tényleg a fiatalságon.
23:36
Teljesen más forrásból én is ezt hallottam.
Sok apuka (tisztelet a kivételnek) a házasság és az együttélés alatt sem foglalkozik a gyerekekkel, minden a nőre hárul. Válás után miért lenne másképp? Különben sem akarják őket nagyon, tudják hogy a 24 órás gyerekfelügyelet mellett képtelenség karriert építeni, este haverokkal sörözni meg csajozni, egyszerűbb odalökni pár ezer Ft-ot meg néha hétvégén mosolyogni, mint éjjel lavórt tartani a hányásnak, szülőire rohangászni, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!