Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? SEGÍTSÉG!
Pl nekem is volt pasim, és csak nagyon ritkán fordult elő, hogy egyedül mentünk volna társaságba, ahogy a szabadidőnk engedte együtt voltunk. Erről szól egy kapcsolat.
Mi az, hogy ő csak egyedül mehet a haverjaihoz, nekem ez egy hétig sem férne bele egy párkapcsolatba.
20L
Igen, rossz és nagyon nehéz, de ha most nem lépsz, akkor csak nehezebb lesz. Tudod, éppen olyan ez, mint amikor az embernek kilyukad a foga. Pocsék dolog a tömés, a doki, az idegeskedés, a félelem, de még rosszabb, ha az ember halogatja, és a végén addig halogatja, amíg begyullad az állkapcsa, vagy olyannyira eldurvul a helyzet, hogy feldobja a talpát.
Vegyél egy nagy levegőt és VÁGJ BELE! CSINÁLD!
Minden jót!
Egyáltalán nem kellene a szakításon gondolkodni, amíg nem ültél le vele és beszéltétek meg a problémáitokat. Mond el neki, hogy úgy érzed; nem foglalkozik veled eleget, és hogy ez bánt téged. Ugyan azt amit elmondtál nekünk, mond el neki is. Ha egy komoly beszélgetésre sem lehet rávenni, akkor tényleg baj van. De a férfiak reménytelenek, ezért nekünk nőknek kell cselekedni; vedd rá, hogy meghallgasson,pl.: szülinapodra "ne kérj semmit, csak néhány percet vele kettesben", és beszélgessetek. Nagyon fontos, hogy meghalgassátok egymás problémáit.
És tök jó, hogy csak egy barátnőd van; nekem is csak egy van. Nem a szám számít!
SOK SZERENCSÉT ÉS EGY GYÖNYÖRŰ KAPCSOLATOT!
Szegény, nem irigyellek. Én nem tűrném, hogy beleszóljanak az életembe.
A pároddal kapcsolatban, hát én már leléptem volna, bár azért teljesen képtelenség ennyiből átlátni a helyzetet.
Nem főznék minden nap, főleg nem a társadalmi kapcsolatok hátrányára.
Miért nem barátkozol többet és szórakozol te is?
A párod fiatal gondolom, te is az vagy,neked is szórakoznod kellene.
Vagy nem enged el?
Voltál szív UH-n vagy EKG-n? Mi alapján kaptál gyógyszert?
Még csak most megyek 1 hét múlva.EKG-t csináltak többször is,azt mondták nincs elváltozás v ilyesmi,majd a szívdoki megmondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!