Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pszichoterápia válás után kb hány alkalom? (Segítség a válás feldolgozásában. )
Benned a gyogyito ero, s ezt Neked kell megoldani.
Nem hinnem, hogy szeretett kapcsolatban eltel mar a valas elott, tehat ugy kell erre gondolni, hogy vegre "csend" van, es megszabadultal a rossz kapcsolatbol, hiszen mar nem volt mukodo kepes.
Ha netan lelkiismeretfurdalasod van, akkor azt vizsgald meg, hogy miert is tortent ez igy, mi volt az ok, ami a valashoz vezetett.
Aztan elkell engedned ezt a regi erzest, es amikor mar tudod azt, hogy mi volt a hiba, akkor arra kell vigyaznod, a kovetkezo kapcsolatodban ez mar ne ismetlodjon meg ujra, tehat valtoztatni kell.
Nagyon fontos, hogy a multbol kilepj es tovabb lepj.
Onbizalmad legyen, s ne sirj a regi utan.
Nagyon köszönöm a válaszokat.
Nekem úgy érzem, szükségem van rá, tudom, hogy elsősorban rajtam műlik, de reményeim szerint egy pszichoterápiás kezelés hamarabb segít túljutnom ezen a nehéz időszakon.
Egy kommentelőnek. Hosszú kapcsolatot akkor is nehéz feldolgozni, ha megromlott, és az illető esetleg maga akarta a válást. Ez így butaság, hogy "Akkor miért váltál el."
A pszichoterápia hossza a problémádnak, és megállapodásnak a függvénye. Az első alkalom csak egy első interjú, ahol meg fogtok állapodni az elérendő célban, és az időkeretben is.
Én javaslom neked John W. James, és Russal Friedman Grief Recovery című könyvét is, hamarosan lesz magyar fordtíása. Nagyon jó gyászfeldolgozó módszer. Szerintem olyan pszichológust keress, aki ezt a módszert tanulta, és tudja veled alkalmazni. Jól beilleszthető egy hosszabb terápiás folyamatba is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!