Válás. Együttélés. SEGÍTSÉG!?
Sziasztok 17 éves lány vagyok, nagyon fontos lenne választ kapnom kérdéseimre.
Apám tegnap adta be a válópert és nem tudom hogy lesz tovább, ezek után anyával minek nézünk elébe?
Anyával akarok maradni, mert apukám az év minden napján trágár szavakkal illet meg engem és nem bírom tovább vele.
Viszont!: az a gond hogy anyukámnak 35.000.- rokkant nyugdíja van és nem tudom ebből ,hogyan lehet megélni kettőnknek.
Apám rokkant nyugdíja 120.000.- Forint, az lenne még a kérdésem hogy mennyi lehet ebből(amit kiszabnak) a gyerektartás? asszonytartás? ha anyukám beadja a különélésit ,mert azt hallottam ,hogy másképp nem kapunk semmit.
Én még tanulok nappali tagozaton, középiskolában jár családi pótlék is 11.500.-, csakhogy nem tudunk elköltözni sem apától ,mert ugye 35.000 nyugdíjból nem lehet semmit sem kezdeni. :(
Kérném segítségeteket!
És megkérem azokat a válaszírókat, akik csak hülyeségeket írnak, hogy nem írjanak ide semmit !
Köszönöm 17/Lány Borsod megye
Végig dolgozta az egész életét, 12 órákat dolgozott 4 órára bejelentve, mert más nem volt , most ötven éves és azért rokkantnyugdíjas mert megműtöttét öt csigolyáját , mozdulnia sem lehetne, és nem is tud már semmit sem csinálni.Megint műteni fogják.
És légyszi ne kérdéssel válaszolj a kérdésemre!
Apud jövedelme jobban megfelel a körülményeidnek!!!
Ha anyuddal maradsz, akkor apud fizet gyerektartást, részedre.
Nem tudom mennyire kompromisszumképes apud, sokat jelentene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!