Segítség, bántalmazzák az öcsémet, mit tudunk még tenni?
Az öcsém 15 éves, és tavaly egy magántanulósrác (nem tudom hányadikos) 2 barátjával megverték, megrúgdosták az öcsémet, és mivel anak a gyereknek elszakadt a cipője, és azt mondta az öcsémnek, hogy mivel azért szakadt el a cipője, mert belerúgott az öcsémbe, ez az ő hibája, ezért adjon neki 3 000 Ft.-ot. Ha egy kislány nem szól egy tanárnak, akkor a szüleink sem tudnának róla. Anyuék feljelentették, és a rendőrség tetten akarta érni egy olyan találkával, hogy el tudják kapni (de egy hülye gyermekvédelmis figyelmeztette azt a kölköt), nem sikerült, lemondták. Ugye már a bíróságon is voltak idén, azt ennyi.
Majd ma megint megverte az a kölök az öcsémet azért, mert fel lett jelentve. Ha az a bácsi nem állította volna le, akkor lehet még mindig ott verné az öcsémet, mert előttem 5 perce érkezett, s mikor hazaértem megláttam kisírt, a veréstől szétütött fejét, az arca lila, és nagyon fel van dagadva. Anyu nem akarja annyiba hagyni, így elmentek látleletet venni (most röntgenre mennek, mert odaküldték), majd mennek a rendőrségre feljelenteni. De az öcsém ugye fél, ahogy én is félek attól, hogy a feljelentés miatt megint megverik majd, és nem ússza meg ennyivel, mert nem lesz ott senki, aki szétválassza. Mit lehet még tenni? Hogy lehetne ezt a kölköt leszedni az öcsémről? Nagyon aggódom, hogy ebből rossz is lesz, hogy megint megverik, mert nem hatott rá látszólag az 1. feljelentés, hisz megverte, akkor mi rá a biztosíték, hogy most nem fogja bántani megint?
Kifelejtettem, hogy mindez a sulija előtti buszmegállóban zajlott le.
Kérlek segítsetek! Bocsánat, hogy hosszú lett.
L/17
kés az azért elég durva lenne
ha megszúrja a támadóját és tegyük fel az meghal akkor ő kerül bajba
gázsprayt hordjon magával ha kell akkor vegyen önvédelmi órákat
ha pedig megint meg akarnák verni akkor tudod....szégyen a futás de hasznos
utolsó
szerinted magyar ember csinál ilyet?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!