Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Segítség, bántalmazzák az...

Segítség, bántalmazzák az öcsémet, mit tudunk még tenni?

Figyelt kérdés

Az öcsém 15 éves, és tavaly egy magántanulósrác (nem tudom hányadikos) 2 barátjával megverték, megrúgdosták az öcsémet, és mivel anak a gyereknek elszakadt a cipője, és azt mondta az öcsémnek, hogy mivel azért szakadt el a cipője, mert belerúgott az öcsémbe, ez az ő hibája, ezért adjon neki 3 000 Ft.-ot. Ha egy kislány nem szól egy tanárnak, akkor a szüleink sem tudnának róla. Anyuék feljelentették, és a rendőrség tetten akarta érni egy olyan találkával, hogy el tudják kapni (de egy hülye gyermekvédelmis figyelmeztette azt a kölköt), nem sikerült, lemondták. Ugye már a bíróságon is voltak idén, azt ennyi.

Majd ma megint megverte az a kölök az öcsémet azért, mert fel lett jelentve. Ha az a bácsi nem állította volna le, akkor lehet még mindig ott verné az öcsémet, mert előttem 5 perce érkezett, s mikor hazaértem megláttam kisírt, a veréstől szétütött fejét, az arca lila, és nagyon fel van dagadva. Anyu nem akarja annyiba hagyni, így elmentek látleletet venni (most röntgenre mennek, mert odaküldték), majd mennek a rendőrségre feljelenteni. De az öcsém ugye fél, ahogy én is félek attól, hogy a feljelentés miatt megint megverik majd, és nem ússza meg ennyivel, mert nem lesz ott senki, aki szétválassza. Mit lehet még tenni? Hogy lehetne ezt a kölköt leszedni az öcsémről? Nagyon aggódom, hogy ebből rossz is lesz, hogy megint megverik, mert nem hatott rá látszólag az 1. feljelentés, hisz megverte, akkor mi rá a biztosíték, hogy most nem fogja bántani megint?

Kifelejtettem, hogy mindez a sulija előtti buszmegállóban zajlott le.

Kérlek segítsetek! Bocsánat, hogy hosszú lett.

L/17

2011. okt. 19. 16:22
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:
Anyum hívott a kórházból, a kölök úgy megverte az arcát, hogy kisebb agyrázkódása van... A megveretésre én is gondoltam... Csak nem tudom, ha az első feljelentés miatt megverte megint, akkor emiatt mi jönne... Egyébként tavaly egy cigány egy félcigány és egy magyar támadt rá.... Most meg csak az egyik, de nem tudom pontosan.. Azt tudom, hogy a kölöknek vannak már múltbéli dolgai.... De a mi első feljelentésünk ennyit ért.. Megverte miatta, és én ezt vhogy sejtettem, éreztem, féltem tőle, hogy emiatt bántják majd, és lám, megtörtént... Most mennek majd a rendőrségre, bár nem tudom, mert az öcsémet benntartják a kórházba megfigyelésre... A gázspray-es ötlet nem is rossz... Felhozom anyunak, csak ne az öcsém járja meg.... És köszönöm a válaszokat.
2011. okt. 19. 18:01
 22/46 anonim ***** válasza:
Nekem elhiheted ha megveretitek őket többet nem mennek a közelébe, félni fognak.
2011. okt. 19. 18:26
 23/46 anonim ***** válasza:
100%
Az a nem cigány is elcigányosodott, úgyhogy inkább cigánynak lehet nevezni mindhármat.
2011. okt. 19. 18:41
 24/46 anonim ***** válasza:
Egyébként hol laktok?Szívesen megismerkednék azzal a kis pöccsel.Lehet,hogy a mi társaságunkban nem virgonckodna úgy.
2011. okt. 19. 18:53
 25/46 A kérdező kommentje:
Sz.h.
2011. okt. 19. 18:59
 26/46 anonim ***** válasza:
Szombat hely?
2011. okt. 19. 19:01
 27/46 A kérdező kommentje:
Sz.halom*
2011. okt. 19. 19:11
 28/46 anonim ***** válasza:
Szigethalom?
2011. okt. 19. 19:23
 29/46 anonim ***** válasza:

Csinál ilyet elcigányosodott "magyar" is.Sajnos!

Volt egy osztálytársam,cigány volt,volt egy barátja,annak az anyja egy q.va,apját nem is tudják,hogy ki,elég fehér bőrű,de minden cigány tulajdonság megvan benne.Egy osztállyal lejjebb jár,mint én,de kb 3 évvel volt idősebb nállam.Volt egy másik barátjuk is cigány,őt 16 évesen vitték el talán 6. vagy 7.ből ilyen dili iskolába.

A fehér volt a legcinikusabb.Fojton pofozott,engem is,egy haveromat is,mindenkit,aki nem nyalt neki.

Ez tavaly volt,hetedikbe.

Most is pofozgatott,hogy mit nevetek,stb.Meguntam,szóltam az osztályfőnöknek,ő beszélt vele,de a következő szünetbe már úgy jött be az osztályterembe,hogy "He,b.zdmeg beköptél?"Ez az ügy zajlik még most is,de ha mégegyszer hozzámnyúl,az igazgatóhoz megyek.

Szóljatok az igazgatónak,osztályfőnöknek,hogy hívják fel a verekedők szüleit,felmennek a te szüleid is,a verekedők meg öcséd az igazgatóhoz,esetleg hívtok rendőrt is,és elbeszélgettek velük,megkérdezitek,hogy mi bajuk van öcséddel,remélhetőleg a rendőrök is megfélemlítik őket.

A gázspray jó ötlet,de ha a tanárok rájönnek,akkor nagy balhét csapnak.Már beszéltem én is ezügyben az igazgatóval,of-vel,de nem engedik,mert "közrend megzavarására alkalmas".Nálunk előfordul olyan,hogy mindenkivel kipakoltatják a táskáját,és olyankor úgyis kiderülne.

2011. okt. 19. 20:04
 30/46 anonim ***** válasza:
100%
Ha szólnak tanárnak/ igazgatónak az maga az öngyilkosság. Mert csak annyit tesznek, hogy behívják a brazilokat beszélgetni, hogy ilyet nem szabad csinálni. Szegény gyerek jutalma meg az lesz, hogy ezután mégjobban megverik. Sőt megkockáztatom, hogy bejönnek a nem napbarnított bőrű szülei és felpofozzák a tanárt, mert be merte hívni a gyerekét. Sokszor előfordult már ilyen.
2011. okt. 19. 20:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!