Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anonimus213 kérdése:
Édesapámnak viszonya van egy nővel! Mit tegyek? SOS segítség.
Figyelt kérdés
Mit tegyek? Édesanyámnak el sem merem mondani, Elméletileg egy boldog család vagyunk de ez kiderült hogy nem igaz! Apámnak viszonya van....... Kiakadtam teljesen sosem gondoltam volna hogy ez megtörténik én véletlenül jöttem rá...... Apám sem tudja hogy én már tudok erről...... MIT TEGYEK?2010. nov. 30. 15:38
2/25 anonim válasza:
szólj anyukádnak,beszéljétek meg, hogy töbször ne forduljon elő,és ha később is előfordul akkor kapásból elvállhat tóle édesanyád.
3/25 anonim válasza:
Csukd be a szád.Nem a Te dolgod,mert végül miattad lesz minden.
4/25 A kérdező kommentje:
Édesapáának a gépe megjegyezte az uj mail címét a gép a jelszóval és véletlenül az övébe léptem be nem az enyémbe és elolvastam a csevegéseket.....
2010. nov. 30. 15:48
5/25 anonim válasza:
Az,hogy levelezik még nem jelenti,hogy talàlkoztak is.Anyukàdnak meg fõleg ne mondjàl semmit,addig,amig valóban nem tudod,hogy mirõl van szó.Apukàddal beszélgess,mielõtt bàrmit is tennél.
6/25 anonim válasza:
Véletlenül elolvastad? Ilyet nem lehet véletlenül csinálni!
Nagyon csúnya dolog más levelezését olvasgatni.
De ha már voltál ennyire szemét, akkor fogd be a szád, mert lehet hogy félreértesz valamit.
Ha meg nagyon kíváncsi vagy, akkor írj egy levelet anonim módom apádnak, és kérdezd meg tőle, de úgy hogy ne derüljön ki, hogy te írtad.
7/25 anonim válasza:
nem szép dolog más magánlevelezésében kutakodni. amúgy meg rajtad áll hogy felborítod e a családi békét. jól gondold meg ,hogy mit csinálsz...
8/25 anonim válasza:
Nehogy becsukd a szád!!!!!!!!!!!!!Lehet, hogy sz@r helyzet lesz, ha elmondod, de az még st@rab lesz, ha nem mondod el. Próbálj először apuddal beszélni, kérdezd meg, hogy ér-e annyit a családja, hogy elfelejtse azt a ribancot, ha igen, anyudnak nem kell róla tudnia, ha nem, akkor MEG KELL TUDNIA!É s bármi is lesz később magadat nem emésztheted, mert te minden tőled telhetőt megtettél.
9/25 anonim válasza:
...véletlenül elolvastad a csevegést...?
10/25 anonim válasza:
Először is, nyugodj meg! Hány éves vagy, mióta házasok? Ilyeneket jó volna tudni, mert nagyon nem mindegy....
Valóban rossz, amit apukád csinál, de ne legyünk naivak! A házasságok egy részében előbb-utóbb félrelép valamelyik fél. (Vagy mindkettő.)
Úgyhogy higgadj le, mielőtt cselekednél. Fontos lenne megtudnod, mi az oka a megcsalásnak, mielőtt borítod a bilit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!