Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Édesapámnak viszonya van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anonimus213 kérdése:

Édesapámnak viszonya van egy nővel! Mit tegyek? SOS segítség.

Figyelt kérdés
Mit tegyek? Édesanyámnak el sem merem mondani, Elméletileg egy boldog család vagyunk de ez kiderült hogy nem igaz! Apámnak viszonya van....... Kiakadtam teljesen sosem gondoltam volna hogy ez megtörténik én véletlenül jöttem rá...... Apám sem tudja hogy én már tudok erről...... MIT TEGYEK?
2010. nov. 30. 15:38
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi lehet a helyes megoldás. Az emberek egy idő után megunják egymást, legalábbis valamennyien. Én akkor sem tartok tisztességes dolognak egy viszonyt. Ha anyukád háta mögött megy miközben ő abban a hitben van, hogy minden oké akkor az felháborító. De nem tudhatod, hogy tényleg így van e. Lehet, hogy tud róla, sőt az is lehet, hogy neki is van más csak az anyagiak miatt együtt vannak apáddal, és neked meg nem kell tudni semmiről.

Ha mindenképpen bele akarsz avatkozni akkor nagyon alaposan járd körbe a témát mielőtt bárkit is támadsz. Nem tudhatod mi van az egész mögött.

2010. nov. 30. 21:49
 22/25 anonim ***** válasza:
Én a helyedben leges legelőször édesapáddal beszélnék és elmondanám neki őszintén , hogy habár véletlenül, de tudomást szereztél a románcról és mégis, hogy gondolja ezt.Ha apukád már tudni fogja, hogy te is tudsz a dologról hátha elmond mindent őszintén magától -és ekkor még van esély megmenteni a házasságukat-Ha viszont neked is tagad mindent, na akkor nagy a baj.
2010. dec. 1. 09:04
 23/25 anonim ***** válasza:
Azt azért ne felejtsd el, hogy mindenkinek joga van a boldogságra és ezt nem azért írom, mert apád mellett vagyok. Ebbe a szerelmi csapdába bárki bármikor beleeshet és nagyon óvatosan lehet egy harmadiknak ebbe beleszólni. 22 éves létedre már leülhetsz vele ezt megbeszélni mint férfi a férfival, csak nagyon óvatosan. Nem kérhetsz tőle számon dolgokat, nem igazán vonhatod felelősségre, képzeld magad az ő helyébe. Előbb tudd meg mennyire komoly,légy partner, hogy könnyebben feloldódjék veled, édesanyád védelmében.
2010. dec. 1. 18:41
 24/25 anonim ***** válasza:
Utáljatok, de nekem első dolgom lett volna elmondani a megcsalt félnek. Az én szemem láttára nem aláznak meg senkit.
2010. dec. 1. 22:11
 25/25 anonim ***** válasza:
Igen mindenkinek joga van a boldogsághoz, de milyen áron?Anyuka szegény azt hiszi boldog, közben porig alázzák.És most itt Gregor Bernadett példájával élnék.Elítélem őt, amiért folyton nős pasikkal kezd ki, családokat szétszakítva.DE.Igenis azt kell, hogy mondjam, hogy most a Magyar Attilával való új frigye kapcsán nagyon nagyot nőtt a szememben.Hazament kért egy pálinkát és leült és mindent elmondott őszintén a férjének.Persze, hogy a férj is kiakadt és fáj neki, de megértette az őszinteséget és Berni érzéseit.Nyuszómuszónk ezzel szemben egy óriási gerinctelen bájgúnár, aki arra nem méltatta szerencsétlen feleségét, hogy őszintén elmondjon neki mindent és ugyebár szerencsétlen csaj teljesen ki van készülve és nem tudja kinek higgyen, hisz a férje nem ezt mondta.Na apád inkább legyen Gregor Bernadett és álljon anyád elé,fájni fog így is, de könnyebb lesz túllépni rajta és ne legyen nyuszómuszó, mert azon anyád is kiakad és sokkal nehezebb lesz neki túltenni magát a történteket.Senki sem érdemli meg, hogy boldogságot álcázva hazugságban éljen, mert ennél nincs aljasabb dolog a világon.Szerintem.
2010. dec. 2. 00:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!