Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Édesapámnak viszonya van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anonimus213 kérdése:

Édesapámnak viszonya van egy nővel! Mit tegyek? SOS segítség.

Figyelt kérdés
Mit tegyek? Édesanyámnak el sem merem mondani, Elméletileg egy boldog család vagyunk de ez kiderült hogy nem igaz! Apámnak viszonya van....... Kiakadtam teljesen sosem gondoltam volna hogy ez megtörténik én véletlenül jöttem rá...... Apám sem tudja hogy én már tudok erről...... MIT TEGYEK?
2010. nov. 30. 15:38
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
57%

Ha valakivel, akkor apukáddal beszéld meg szerintem először, ne anyukádnak "árulkodj", az senkinek se jó, ha tőled tudja meg.

Másrészt meg sajnos azt kell mondjam - saját tapasztalat - hogy lehet, hogyanyukád már rég tud a dologról. Mi is "idilli" család voltuk, aztán egyszercsak hopp elváltak szüleim, kiderült, hogy anyukám már rég tudott apám új barátnőjéről, csak nekem nem akarták elmondani, merthogy "jajj épp érettségiztem, nem akartak felzaklatni".

2010. nov. 30. 15:59
 12/25 anonim ***** válasza:
82%
Egyelőre semmit. Szerintem ez az ő dolga. Meg kell várni, hogy lesz-e következmény. Akkor apáddal leülhetsz beszélgetni, addig gondold végig, mi a hiba a házasságukban. Azt írod elméletileg egy boldog család. És gyakorlatilag minden rendben van? Biztos, hogy mindent tudsz? Egyelőre csak figyelj és ne ítélkezz, nehogy balul üssön ki. Egye tehetsz, hogy megbizonyosodj mindenről, ha több időt kérsz apádtól, hogy veled töltsön. A vele töltött idő alatt a beszélgetések során megkérdezheted tőle milyennek itéli a házasságát. Még akkor is kaphatsz kitérő választ. Persze olyan választ fogsz kapni, amit a te életkorodnak megfelelőnek tart elmondani. Ha felnőtt vagy egyenesen rá is kérdezhetsz, ha még fiatal felnőtt vagy csak azt kérdezd meg szereti-e anyát. Ez beindíthat egy bensőségesebb beszélgetést és minden ki fog derülni a tények és okok egyaránt.
2010. nov. 30. 15:59
 13/25 A kérdező kommentje:
Ez nem túl rossz ötlet irok neki egyy levelet hogy mégis hogy gondolja én mint anonim asszem kb 25 éve házasok!
2010. nov. 30. 16:00
 14/25 anonim ***** válasza:
52%
Ha láttad, hogy rossz e-mail fiókban vagy, akkor miért olvasgattál tovább? Ez nagyon szemét húzás volt, szóval felejtsd el az egészet.
2010. nov. 30. 16:02
 15/25 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok hát elég komolynak tűnik ez a dolog!
2010. nov. 30. 16:21
 16/25 A kérdező kommentje:
Hát az üzenetböl kiderül 4 szer taliztak már és szeretnék folytatni!
2010. nov. 30. 16:24
 17/25 anonim ***** válasza:
Ezekszerint felnőtt vagy.Akkor pláne nem kéne ezzel foglalkoznod.A szüleid felnőtt emberek, meg fogják oldani.Nem a te dolgod beleavatkozni.Általában 25 év után, mikor már felnőttek a gyerekek az emberek egy része rájön, hogy nincs mit keressen a másik mellett.Letudták a kötelességüket veled szemben.
2010. nov. 30. 17:23
 18/25 anonim ***** válasza:
És mi van, ha apád szeretne valaki mással lenni...esetleg elválni...?Kitagadod?
2010. nov. 30. 17:27
 19/25 anonim ***** válasza:
58%

Tehát akkor tök véletlenül végigolvastál mindent, minden részletet ismersz. Véletlenül. Mondjuk felnőtt ember vagy, nem tudom mit szólnál, ha a szüleid beleavatkoznának, beleszólnának a párkapcsolatodba. Nem tudhatod mi zajlik köztük, ez az ő életük, nem kell a nyakadba venned.

Anyádnak meg főleg egy szót sem. Lehet hogy apu kiudvarolgatja, hódítgatja kicsit magát és kész, ki sem derül, nem borul semmi, te meg elcsesznéd.

2010. nov. 30. 17:49
 20/25 anonim ***** válasza:
Szerintem először apáddal beszélj. Ne üvöltsd le a haját; ha van egy kicsi lelkiismerete, égni fog a bőr a képéről, hogy a gyereke szembesíti azzal, hogy hazudik. Legyél tárgyilagos.
2010. nov. 30. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!