Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekről való lemondás többi lent?
Figyelt kérdés
A kérdésem a következő lenne..
Elváltam 1 éve, a kislányom az apánál lett elhelyezve(így beszéltük meg)ügyvédi, bírósági papír van róla.. azonban.. szeretnék lemondani róla és hogy az apánál legyen végleg és a menyasszonyával ilyenkor mi a teendő?
Mivel jár? Nem szeretnék róluk többet hallani sem.. látni sem.. nem részletezném miért ha nem gond.. aki megért megért aki nem nem is kell.. csak hogy még papírok módosítására van szükség?
Köszönöm előre is!
Kitty
2011. júl. 21. 12:22
81/82 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Neharagudjatok a késői válaszért.. nos.. köszönöm szépen a megértő válaszokat amiket kérdeztem és nem a pocskondiázó pór népet.. igaz ha nem haragudtok nem sülyednék le a szintetekre.. ahogy olvasom ezen a smiley-n vannak ki akadva egyesek és mert nekem a pénz kell, gyerek nem..úristen de szánalmasak egyesek.. utálok magyarrázkodni de a gyengébbek kedvéért akik nem értették.. a mosoly azért ment a gyes után mert felidegesítette a butaságával valaki aki írta a mondandóját ami nem is fedi az igazságot.. NA éppen az ilyen emberek(?) miatt nem részleteztem a történetem,mert nem is ez a lényeg,hane ma kérdés.. és aki meg utálkozni akar és kötekedni menjen máshova,elvégre a kérdésre szerettem volna meg kapni a választ.. és a kérdéstől eltekintő idióta válaszok születtek..továbbra is közlöm NEM ÉRDEKEL és a továbbiakban nem vagyok hajlandó reagálni ezekre a hozzászólásokra! Azt hittem végleg töröltem a kérdésem de az előzmények mutatták 8 oldalnyi hozzászólás, mondom meglesem.. innentől kezdve nem jövök vissza ide, mert a sok gonosz, rosszindulatú ember gondolatai hidegen hagynak.. különben meg hogy ne kelljen találgatni egyeseknek és megnyugodjanak, én sem örömből nem vagyok kiváncsi a kislányra, ennek nyomós okai vannak.. a lényeg hogy a párom aki ismer, mindent látott és tud és tudja a körülményeket mellesleg rendőr, aki becsületes, tisztelettudó és jó családból származó, na neki számít a véleménye.. nehéz időszak, de érzem így lesz a legjobb.. köszönöm aki megértett! Mindenkinek csak jót kívánok az életben! A gyerekes szülőknek meg boldog családias életet kívánok!
2011. júl. 24. 21:33
82/82 anonim válasza:
Nem hiszem hogy egy szülő gyerekes lenne azért mert mindennél fontosabb neki a gyermeke.
Ég veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!