Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekről való lemondás többi lent?
A kérdésem a következő lenne..
Elváltam 1 éve, a kislányom az apánál lett elhelyezve(így beszéltük meg)ügyvédi, bírósági papír van róla.. azonban.. szeretnék lemondani róla és hogy az apánál legyen végleg és a menyasszonyával ilyenkor mi a teendő?
Mivel jár? Nem szeretnék róluk többet hallani sem.. látni sem.. nem részletezném miért ha nem gond.. aki megért megért aki nem nem is kell.. csak hogy még papírok módosítására van szükség?
Köszönöm előre is!
Kitty
Hát, amennyiben ez a kérdés nem kamu, akkor:
mit pattogsz, kérdező? Te jöttél ide, te kérsz tanácsot, és amikor itt értetlenül pillognak az emberek, hogy egy kisgyerekről nő létedre miért mondasz le, akkor még neked áll feljebb! Ha elmondanád az okát, talán megértenének páran, de így mit vársz? Undorító rib@nc vagy, akinek egy farok fontosabb a lányánál! Gratulálok! (Merthogy indoklás nélkül mindenkinek ez jön le a sztoridból.) És ha a drágalátos pároddal is tönkremegy majd a kapcsolatod, akkor mit csinálsz, te szerencsétlen?
És igen, felhúztam magam, mert számomra megbocsáthatatlan, ha egy anya önként és dalolva lemond a gyermekéről komoly és súlyos indok nélkül, és még csak nem is kíváncsi rá. Bocs, az ilyen ember nem anya, de mégcsak nem is nő, csak egy genetikai selejt. Kegyetlen vagyok, de ez az igazság.
Sebaj, a sorstól még úgyis visszakapod ezt!!!!
13:09-re
Sajnálod ezt a szutykot????? Miért is? Mert van egy kisgyereke, akire nem kíváncsi? Ez a hülye nem érdemel sajnálatot, mert normális ember ilyet nem csinál.
Igen, olyan van, hogy ilyen-olyan okból - anyagi pl. - az apa neveli a gyereket az anya helyett, de hogy a nő nem is kíváncsi a kicsire, az már undorító és megbocsáthatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!