Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekről való lemondás többi lent?
A kérdésem a következő lenne..
Elváltam 1 éve, a kislányom az apánál lett elhelyezve(így beszéltük meg)ügyvédi, bírósági papír van róla.. azonban.. szeretnék lemondani róla és hogy az apánál legyen végleg és a menyasszonyával ilyenkor mi a teendő?
Mivel jár? Nem szeretnék róluk többet hallani sem.. látni sem.. nem részletezném miért ha nem gond.. aki megért megért aki nem nem is kell.. csak hogy még papírok módosítására van szükség?
Köszönöm előre is!
Kitty
13:09-es vagyok
Nem ismerem az okokat, ha valamiért kénytelen lemondani azért sajnálom, ha csak szabad szeretne lenni, hogy a párjával új életet kezdjen, a lelketlenségéért sajnálom.
13:28-as
ott a pont nálad, az a gyerek nem tehet semmiről, ő egy ártatlan kis emberke akit tűzzel vassal óvni védeni kéne, nem eldobni...istenem milyen emberek vannak:(
"Ha erőszak eredménye lenne is, TEHET ARRÓL A GYEREK??????"
Nem. De szerinted nem az átélteket látná benne valahányszor ránéz? Én pl nagyon féltem attól, hogy tudom e szeretni majd a gyerekemet, amikor az apja meglépett pár héttel a szülés előtt.
"Ha családon belüli erőszakról van szó, akkor nincs az a bíróság, aki az erőszakot okozónak ítél egy gyereket és nincs az az anya, aki egy ilyenre bízza a gyereket."
Nem mindig bizonyítható. Tudod van olyan, hogy azzal fenyegetnek valakit, hogy azt bántják, akit a legjobban szeret, ha nem tesz meg valamit.
Ha nekem erőszakból lenne gyerekem meg sem szülném, vagy rögtön örökbe adnám, olyannak, aki régóta vágyott rá, de nem annak, aki az erőszakot elkövette.
Szóval ez a feltételezés szerintem a részetekről abszurd.
Akkor is kétlem, hogy erről van szó. Akkor nem mosolyogna a kérdező és miért itt tenne fel kérdést?
Meg ott az új pár is, akit megemlített.
13:35!
Arról a kérdésről kiderült,hogy kamu,emlékszem,hogy többen is belinkelték neki a régebben feltett kamu kérdéseit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!