Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokkal nehezebb 2 kicsi gyerekkel egyedul, mint egyel?
Figyelt kérdés
Nem vagyunk valami jol a parommal. Nem tudjuk megbeszelni a problemainkat. Van egy 2 eves kisfiunk es 7 hetes terhes vagyok. Nem tudom mit tegyek? Megtartsam a babat vagy sem? Kulfoldon elunk, ha valunk akkor en hazakoltozom. Lakasom es sporolt penzem van, de nem tudom mikor es milyen munkat talalnek. Egy gyerekkel ugy erzem meg konnyen talpra allok, de felek hogy kettovel mar nagyon nehez lesz. Egyedulallo anyukak ti hogyan boldogultok 1-2 gyerekkel? Nem vagyok alaphangon egy beszari es nagyon talpraesett is vagyok, de mar 10 eve kulfoldon elek.2011. júl. 19. 20:30
21/22 A kérdező kommentje:
Megkerdezhetem az utolsot es a masik 2 gyerekes anyukat akinek az egyedulallo baratnoi is dolgoznak, hogy melyik megyeben, esetleg mit dolgoznak? En angolul jol beszelek es erettsegim van. Persze gondoltam meg valami tanfolyamra vagy sulira hogyha szukseg van ra. Sajat uzletre is gondoltam, de abba nem szeretnek egybol beleugrani. Inkabb munkahelyet keresnek. Idealisan Heves megyeben laknek.
2011. júl. 20. 19:04
22/22 anonim válasza:
Még családban is gond a két-három gyerek nem hogy egyedülálló anyaként viselni a mindennapokat.Állás? Persze ha van egy szuper jó szakmád,ami ma nagyon keresett.DE ha állandóan a gyerekek miatt otthon vagy,akkor annak lőttek az tuti ha jó szakember vagy,ha nem.Márpedig a gyerek ezzel jár.A munkáltatókat nem érdekli a beteg gyerek,meg az egyedülálló anyuka kínja.Támogatás sem nagyon van,a családi pótlékon kívül.A többi fizetés függő.Ha egy forintal is meghaladja a fizud a megállapitott összeghatárt,semmit sem adnak..Én azt mondanám,csak akkor gyere haza két gyerekkel ha teljesen biztos vagy abban,hogy itthon megtudod oldani.Két gyerek az nem játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!