Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Sokkal nehezebb 2 kicsi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokkal nehezebb 2 kicsi gyerekkel egyedul, mint egyel?

Figyelt kérdés
Nem vagyunk valami jol a parommal. Nem tudjuk megbeszelni a problemainkat. Van egy 2 eves kisfiunk es 7 hetes terhes vagyok. Nem tudom mit tegyek? Megtartsam a babat vagy sem? Kulfoldon elunk, ha valunk akkor en hazakoltozom. Lakasom es sporolt penzem van, de nem tudom mikor es milyen munkat talalnek. Egy gyerekkel ugy erzem meg konnyen talpra allok, de felek hogy kettovel mar nagyon nehez lesz. Egyedulallo anyukak ti hogyan boldogultok 1-2 gyerekkel? Nem vagyok alaphangon egy beszari es nagyon talpraesett is vagyok, de mar 10 eve kulfoldon elek.
2011. júl. 19. 20:30
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Tenyleg nagyon nehezen kommunkikalunk. erzelmek vannak, de neki sok a problemaja magaval. Ha nem lepek most nem lesz rosszabb a helyzet csak kerdes hogy meddig birom ezt a boldogtalansagot? Minel idosebb leszek annal nehezebb lesz a valtas. O pedig 40 evesen nem fog valtozni. Tehat vagy valtok vagy maradok a langyos k....ban. Munkam nem tudom hogy lenne-e hisz nem vagyok ott. Nagyik tudnanak segiteni. Ha pedig a parom nem roppan ossze es kuldi a gyerektartast akkor ok, de azzal inkabb nem szamolok.
2011. júl. 19. 21:07
 12/22 anonim ***** válasza:
73%
Utazz el pár hétre, és ha utána is így gondolod lépj. Gyere nézd meg itt mi a helyzet.Lehet rájössz, hogy nem is olyan rossz a pároddal.
2011. júl. 19. 21:17
 13/22 anonim ***** válasza:
89%
Ha hazajössz kösd fel a tangabugyit.Itthon két gyerekkel egyedül-biztos elmerülés a mélyvíz kellös közepén- Sajnos tapasztalatból írom.Elsősorban melót nem fogsz találni,ha igen sokáig nem örülhetsz,mert ha már kétszer betegállományba mész a gyerek miatt, harmadszor más ül a helyeden.Az állam nem támogat szinte semmivel,max csal.pótlék és ennyi.Gyesből,családiból megélni nem lehet és gyereket nevelni.Szóval jól gondold meg ezt a hazajővősdit.
2011. júl. 19. 21:48
 14/22 anonim ***** válasza:
86%
Ha mindenképp hazajössz, akkor 1 gyerekkel sem lesz könnyebb, mint kettővel, mert nem kapkodnak az egyedülálló anyákért a munkaerőpiacon, sajnos tapasztalat. Egy gyermekes elvált anya
2011. júl. 19. 21:59
 15/22 anonim ***** válasza:
55%

Én is külföldön vagyok 1 gyerekkel és a férjemmel egy fedél alatt még.Úgy volt,h én is hazaköltözöm a gyerekkel,de aztán nem így történt.Most próbálok itt kint maradni,mert hiába vannak otthon a szülők segíteni ha nem találnék munkát.Vagy havi 60-70eft-ból éljünk meg.Én nekem sincs kint segítségem,sőt még a nyelv is nehézkes,munkám sem olyan amiből tudnék esetleg félrerakni vagy majd ha úgy alakul különköltözni.De még mindig úgy gondolom itt kint több a lehetősége az embernek,jobban megél és nem utolsó sorban a gyerekem is nézem,hogy legalább az ő lehetőségei jobbak legyenek.

Te is nézd ezeket is!!Mi várna otthon??Mindenki menekül külföldre!Munkanélküliség na az van!!Te tudod mi vár otthon de a segítség nem minden ha nem fogtok tudni megélni.

2011. júl. 19. 22:23
 16/22 anonim ***** válasza:
Hát igen,nem lesz könnyű, de mégis, neked lenne gyomrod, tükörbe nézni, ha elvetetnéd a még meg sem született kisbabádat? Akármennyire is nehéz lesz, amikor látod a kisbabád arcát, nem fogod megbánni! Viszont ha teheted, mindenképpen maradj külföldön, vagy a volt pároddal, még ha nem is vagytok boldogok együtt egy próbát megér, eltartani el tud, ennyi áldozatot igazán megtehetnél a babádért.
2011. júl. 20. 00:29
 17/22 anonim ***** válasza:
55%
Én nem vetetném el! Egyébként nem lehetetlen egyedülálló anyaként 2 gyerekkel!! Több barátnőm és ismerősöm is van itt MO-n, akik egyedül nevelik 2-3 csemetéjüket. Érdekes, kaptak munkát...Szerintem nem minden egyedülálló anya van olyan helyzetben, mint ahogy leírták. Én igaz, hogy nem vagyok egyedül, de van 2 pici gyerekem és van egy nagyon jó munkahelyem is.
2011. júl. 20. 01:07
 18/22 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenkinek a valaszat. Elhiszem, hogy nem habostorta. Sajnos ahol elek sem az, de ezt most nem reszletezem. Kulonmennek csak itt is ha lenne hova, de nincs. Utolsonak is koszonom a valaszat, remeltem hogy pozitivat is kapok. Az abortusz ellenes anyukakat is megertem, de azzal sem lesz/lenne konnyebb szembe neznem mikor megkerdik majd a gyerekek hogy hol van apa? Egyenlore merlegelek tovabb, de az idot sem szeretnem huzni sokaig. Koszi mindenkinek.
2011. júl. 20. 03:24
 19/22 anonim ***** válasza:

Nekem 1 babám van egyenlőre ,most 8 hós .Nemsokára szeretnék még 2babát.Gyermekem megszületése elött,bébiszitter voltam ,ott volt egy hiperaktív 3 éves kisfiú és egy 2 éves kislány.Én nagyon jól elbírtam velük,reggeltől voltam velük,fürdetésik akkor jöttek meg a szüleik.Persze voltak nehezebb napok de nem lehetetlen.

Ha a nagy már nem pelenkás,nem kell folyamatosan gyógyszert szednie,és nem dobdat ki a holmiait(ruhát,babakocsit,kiságyat) akkor nem jelent nagy anyagi pluszt a kicsi.Itthon gyes+családi 2 gyerekre 56000ft.

2011. júl. 20. 09:51
 20/22 anonim ***** válasza:

Két gyerek nagyobb esély a betegségekre, ha már nem ugyanabba az intézménybe járnak (az egyik ovis a másik bölcsis pl.) akkor kicsit nehezebb megszervezni a szülői értekezletre járást, a gyerekek elhozatalát, de nem lehetetlen. Amit az elején írtak, hogy a kis korkülönbségnél összenőnek a gyerekek és kevesebb gond kettővel, az főleg az együtt való játékra igaz. Az egykék gyakrabban nyúzzák az anyukájukat, míg két tesó nagyon jól elszórakoztatja egymát és van, hogy kevesebb a probléma velük.

Mint ahogy munkát találni sem biztos hogy lehetetlen, attól függ, hogy a kérdező milyen szakmában helyezkedne el és külföldön milyen nyelvtudást szerzett meg. Én két picivel a hátam mögött találtam jó állást, sőt két konkrét ajánlatom is volt, amiből választhattam.

2011. júl. 20. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!