Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem szerelmes lett, el akart hagyni, aztán mégis engem választott. Bízhatok benne?
Esküszik, hogy soha többé stb. Mennyire lehet hinni ebben? Tapasztalatok?
Kisbabánk van.
A nőnek egyébként még mindig kellene, sokáig tepert, meg manipulálta a férjemet, szóval nem a nő dobta ki, ez azért bíztató....
köszönöm mindenkinek a választ, volt, ami fájt...
Szia!
Elolvastam a hozzászólásokat,szerintem mindenkitől hasznos tanácsokat kaptál. Csak te tudod eldönteni, hogy meg tudsz-e még bízni a férjedben,tudsz-e naponta úgy ránézni,felébredni mellette, hogy ne gondolnál arra,hogy mit tett veled és a babátokkal.
Biztosan szeret téged, ehhez nem is fér kétség, csak vajon szeret-e tényleg annyira, ha netalán mégegyszer megérinti a szerelem érzése,megálljt tud-e parancsolni!?
Szerintem ilyen helyzetben tényleg nem egyforma döntéseket hoznak az emberek,mert én biztosan nem folytatnám így a párommal a kapcsolatot! De ez a te életed,és most a te döntésed lesz!
Az is kérdés, h mikor volt ez az eset. A terhességed alatt, a gyerek első 1-2 hónapjában?
Ha igen, én megbocsájtanám. Sok ffi nem veszi túl jól ezt a "terhesség, kisbaba, hormonok" dolgot, és lássuk be, mi nők sem vagyunk ilyenkor a helyzet magaslatán. A babával együtt minden más, Te, Ő, az életetek. Talán csak bepánikolt, vagy elege lett.
Nekünk 5 hónapos a kicsink, és rengetegszer "rezgett a léc". Mindketten hibáztunk (bár félre nem lépett egyikünk sem-remélem).
Szóval szerintem adj még egy esélyt, de azért tartsd nyitva a szemed (de ok nélkül ne vádaskodj, arra vigyázz!)! Ha menni akar, v újra megcsal, tedd csak ki!
Rajtad múlik minden! Ha úgy érzed, h fog ez még működni, bocsáss meg neki!
Szia!
Nem olvastam végig az összes választ, ezért bocs ha bármit ismétlek, de a saját példámat írom le.
Az én ex férjem is szerelmes lett, el akart menni, aztán végül mellettem maradt. Akkor voltak a gyerekeink 9 hónapos és 27 hónaposak.
Aztán még úgy nézett ki a szitu, hogy én tegyem össze a kezeimet, hogy nem ment el. Pedig ő is esküdözött, meg fogadkozott, hogy soha többet.... ahhhaaa, persze
Eltelt ezután az eset után kb. 3-4 év, aztán megint ugyanott voltunk, szerelmes lett.....
Ekkor már hagytam elmenni, és rájöttem, hogy sokkal jobban jártam volna, ha már az első esetnél hagyom menni.
Szóval, hiába a fogadkozás, ha belefut egy olyan nőbe aki kiveti rá a hálóját, nem lesz elég erős, hogy ellenálljon neki, mert ha az lenne, akkor az első sem történt volna meg.
Sajnálom, ez van. Jobban jársz, ha megszabadulsz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!