Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A volt barátnőmbe szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt barátnőmbe szerelmes vagyok, de ő férjnél van. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

2 éve szakítottam vele,mert nem működött a szex és más volt minden.

Kb 3 hónapja a szemközti házba költözött,szomszédok lettünk.Amikor megláttam furcsán éreztem magam. Hiányzott,sosem éreztem magam mással olyan jól mint akkor vele.Azóta nem is találtam olyan nőt mint ő,de régen meggyőztem magam,hogy a szex úgysem működött és nem menne a kapcsolat sem.

Van egy kutyája,amit mindennap sétáltat.Becsatlakoztam a sétába azzal,hogy az orvosom javasolta és így legalább nem unatkoznék.Mindenről elbeszélgettünk.Még mindig nagyon szép,de már felnőtt nő tényleg.Nagyon jól éreztem magam vele.'Barátilag' nagyon sok programot csináltunk együtt.Családias hangulat volt.A barátaim és én is már békülésre gyanakodtunk.Boldog voltam.

A közös ismerősünk szülinapi bulijára együtt mentünk.Mondtam neki,hogy nyugodtan lazíthat,úgyis én vezetek.Erre azt válaszolta viccesen,hogy rendben van, bennem úgyis megbízik!Ivott egy keveset(rosszul bírja az alkoholt),oldott lett a hangulat.Nagyon vonzó nő,elhívtam táncolni és aztán haza vittem magamhoz.Nem így terveztem,de nem bírtam magammal.Őrületesen jó éjszaka volt,ennyire jó még soha senkivel sem volt! Meg is lepődtem,hogy korábban miért nem működött.Meg voltam győződve róla,hogy megint együtt leszünk.

Reggel az a látvány fogadott,hogy a zuhany alatt összekuporodva sír.Nem értettem mi baja van.Erre kiabálva közölte,hogy nagyon jól tudtam hogy férjnél van,hogy tehettem ezt.Mekkora egy ... vagyok.Kihasználtam a helyzetet,én nem ittam és nagyon jól tudtam,hogy nem bírja az alkoholt.Piszkosnak érzi magát és csalódott magában is.

Hiába mondtam,hogy nem tudtam hogy férjnél van.Nem hitt nekem.Csak mutogatott a nyakláncán lévő jegygyűrűre(azért hordja így,mert egyet már elhagyott).Hivatkozott arra is ,hogy a lakás ajtajára is ki van rakva a férje neve és az ő neve is megváltozott,stb.

A férje külföldön dolgozik.6 hónap után házasodtak össze és kb 8 hónapja dolgozik külföldön a férfi.

A másik dolog,hogy nem védekeztünk és tudtommal nem szedhet tablettát.Kb hatszor voltunk úgy együtt azon a napon.Lehet terhes? Kérdezzek rá? Én örülnék neki nagyon ha így lenne, nagyon szeretnék tőle gyerekeket.

Én szeretem ezt a nőt,régebb óta is ismerem.Azt szeretném,hogy váljon el és válasszon engem.Azóta nem is láttam.Szerintem ő is érez valamit irántam és most megijedt-ismerem.Azon az estén olyasmit mondott,hogy én voltam a nagy szerelme és nagyon fájt neki,amikor elhagytam.

Keressem? Mit csináljak?Hogyan győzhetném meg?

2010. máj. 2. 17:30
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

hatszor voltatok együtt azon a napon, és nem gondoltál arra h legalább ha ennyire kihasználod védekezzél?:D am meg elég érdekes...

Mellesleg nem akar semmit tőled az is tuti

2010. máj. 2. 17:34
 2/25 anonim ***** válasza:
83%
6-szor voltatok eggyütt,miért csak téged hibáztat? Én ezt nemértem...
2010. máj. 2. 17:42
 3/25 anonim ***** válasza:
83%
Jaja igaz, 1x még megesik a pia miatt na de 6x??? nem csak te vagy a hibás. Majd ő eldönti mit akar, hagyd rá.
2010. máj. 2. 17:46
 4/25 anonim ***** válasza:
74%
Kettőn áll a vásár...
 5/25 A kérdező kommentje:

Mert én nem ittam,ráadásul ismerem és tudom,hogy nem bírja az alkoholt.Megbízott bennem,stb - ezeket mondta.

Szerintem szeret,különben nem lettünk volna ennyiszer együtt azon az estén.Ő azt mondta,hogy csak azért lehet,mert 3 hónapja nem volt férfival,természetes,hogy hiányzott neki-józanon sosem jutott volna eszébe ilyen.

6/25 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok:

Írtas, h neki a kicsi is megárt...akkor akármennyire megárthat neki, attól még tudnia kell h mit csinál!

Egy nagyon részeg, aki több ltiert iszik az is tudja ott abban a helyzetben h most akkor épp mit tesz...tehát mindneképp krédezz rá h ez miért volt, ne csak a piára fogja és a szexhiányra.De ahogy olvasom, ő a férjével fog maradni... ezt a védekezés nélküli dolgot meg azonnal beszéljétek meg, az egy dolog h te szeretnéd, de sztem még most menj át hozzá és beszéljétek meg! Elég nagy rá az esély h terhes

2010. máj. 2. 17:49
 7/25 anonim ***** válasza:
59%
Te mekkora egy .... vagy!!! Igaza van a csajnak!!! Remélem egyszer vissza nyal a fagyi!!
2010. máj. 2. 17:59
 8/25 anonim ***** válasza:
80%
Csak egy hülye indok a piára fogni azt amit teszel.Nagyon jól tudta mit tesz,amúgy is ha tudta milyen hatással van rá miért iszik?Nem tudom akar-e tőled valamit de én beszélnék vele.
2010. máj. 2. 18:07
 9/25 anonim ***** válasza:
57%

Ha szabad javasolnom, vegyél magadnak egy Tesco Gazdaságos Ásd el magad felszerelést, és használd rendeltetésszerűen.

És takarodj annak a nőnek az életéből!

37/F

2010. máj. 2. 18:08
 10/25 anonim ***** válasza:
59%
lehet hogy szeret, de te egyszer már visszautasítottad, és azóta van férje, szóval lehet h magánál volt de megbánta, úgyértem érezheti "piszkosnak"magát hiszen egy olyan férfiért árulta el a férjét aki egyáltalán nem biztos hogy szereti...mivel ő ezt nem tudhatja ha már egyszer elküldted...szerintem beszélj vele, ne támad be nagyon, de légy vele mégis őszinte..szerintem
2010. máj. 2. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!