Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt barátnőmbe szerelmes vagyok, de ő férjnél van. Mit csináljak?
2 éve szakítottam vele,mert nem működött a szex és más volt minden.
Kb 3 hónapja a szemközti házba költözött,szomszédok lettünk.Amikor megláttam furcsán éreztem magam. Hiányzott,sosem éreztem magam mással olyan jól mint akkor vele.Azóta nem is találtam olyan nőt mint ő,de régen meggyőztem magam,hogy a szex úgysem működött és nem menne a kapcsolat sem.
Van egy kutyája,amit mindennap sétáltat.Becsatlakoztam a sétába azzal,hogy az orvosom javasolta és így legalább nem unatkoznék.Mindenről elbeszélgettünk.Még mindig nagyon szép,de már felnőtt nő tényleg.Nagyon jól éreztem magam vele.'Barátilag' nagyon sok programot csináltunk együtt.Családias hangulat volt.A barátaim és én is már békülésre gyanakodtunk.Boldog voltam.
A közös ismerősünk szülinapi bulijára együtt mentünk.Mondtam neki,hogy nyugodtan lazíthat,úgyis én vezetek.Erre azt válaszolta viccesen,hogy rendben van, bennem úgyis megbízik!Ivott egy keveset(rosszul bírja az alkoholt),oldott lett a hangulat.Nagyon vonzó nő,elhívtam táncolni és aztán haza vittem magamhoz.Nem így terveztem,de nem bírtam magammal.Őrületesen jó éjszaka volt,ennyire jó még soha senkivel sem volt! Meg is lepődtem,hogy korábban miért nem működött.Meg voltam győződve róla,hogy megint együtt leszünk.
Reggel az a látvány fogadott,hogy a zuhany alatt összekuporodva sír.Nem értettem mi baja van.Erre kiabálva közölte,hogy nagyon jól tudtam hogy férjnél van,hogy tehettem ezt.Mekkora egy ... vagyok.Kihasználtam a helyzetet,én nem ittam és nagyon jól tudtam,hogy nem bírja az alkoholt.Piszkosnak érzi magát és csalódott magában is.
Hiába mondtam,hogy nem tudtam hogy férjnél van.Nem hitt nekem.Csak mutogatott a nyakláncán lévő jegygyűrűre(azért hordja így,mert egyet már elhagyott).Hivatkozott arra is ,hogy a lakás ajtajára is ki van rakva a férje neve és az ő neve is megváltozott,stb.
A férje külföldön dolgozik.6 hónap után házasodtak össze és kb 8 hónapja dolgozik külföldön a férfi.
A másik dolog,hogy nem védekeztünk és tudtommal nem szedhet tablettát.Kb hatszor voltunk úgy együtt azon a napon.Lehet terhes? Kérdezzek rá? Én örülnék neki nagyon ha így lenne, nagyon szeretnék tőle gyerekeket.
Én szeretem ezt a nőt,régebb óta is ismerem.Azt szeretném,hogy váljon el és válasszon engem.Azóta nem is láttam.Szerintem ő is érez valamit irántam és most megijedt-ismerem.Azon az estén olyasmit mondott,hogy én voltam a nagy szerelme és nagyon fájt neki,amikor elhagytam.
Keressem? Mit csináljak?Hogyan győzhetném meg?
Már 3 éve ismerem, 1 évet voltunk együtt.Ismerem és nem akarom békén hagyni vagy elfelejteni.Ő az igazi,nem vagyok kisgyerek,32 éves vagyok.Ő most 24,amikor együtt voltunk szembetűnő volt a korkülönbség(pl ő még tanult,otthon élt; én dolgoztam és külön lakás).
Azt hogy szeretkezni fogunk nem terveztem el.Csak jött magától, elvesztettem a fejem,nem gondolkoztam.Jó volt megint mellette lenni,érezni az illatát.
Hiányzik!Azt akarom,hogy örökre maradjunk együtt!
Az utolsó kommented utolsó sorából egyértelmű, hogy te nem szereted őt, hanem birtokolni akarod.
Ráadásul hajtogatod, hogy te szereted, te akarod, te, te, te... és ő? Van saját élete, aminek te nem vagy a része, vedd ezt tudomásul.
Mocsok dolog volt, amit műveltél vele, (akár férjnél van, akár nincs, undorodom az olyanoktól, akik leitatják a nőt, mert tudják, hogy józan állapotában esélyük sincs nála) - mellesleg ez bűncselekmény is.
Na várjunk csak, azért nem erőszakolta meg a nőt... nem lehet valakit azért hibáztatni, mert ő a saját döntése alapján leitta magát. Ha nekem azt mondják, ugorjak bele a kútba, nem teszem meg. A volt pasijával meg ne menjen el táncolni, mikor férjes asszony. A csajnak szerintem leeshetett, hogy akar valamit, ha csak nem nagyon hülye...
Ha meg terhes, és megtartja a babát, igenis intézkedj, mert az tutira a te gyereked lesz, és kötlelezettségeid vannak iránta (itt most nem csak a gyerektartásra gondolok, apaként kell vele viselkedned) remélem nem lépsz le, és hagyod el a saját gyerekedet.
Egy sz*mét alak vagy! Az első szavad hazugság! Még azt sem voltál képes megmondani hogy valójában miért állsz vele szóba amikor odaköltözött! Aztán kihasználtad őt, még védekezni sem voltál képes és most még a házasságát, életét is tönkre akarod tenni! Ez nem szerelem, ez önzés! Az nem érdekel hogy ő mit akar? Ha téged szeretne akkor máshoz ment volna hozzá...
Hagyd őt békén, van elég baja így is. Ezzel csak azt éred el hogy még jobban meggyűlöljön, és elköltözzön a szomszédból az ország másik végébe. Ha szeretnéd nem tennél vele ilyet. Undorítóak az ilyen "férfiak".
Te jó ég! Mennyi primitív p*csa van itt!
Mi az, hogy megerőszakolta? 1. nem olvastam, hogy tölcsérrel töltötte volna a lányba az alkoholt, és azt sem,hogy ő mondta volna neki, hogy igyon (de ha így is lett volna, elég nagy lány már, hogy ne azt csinálja, amit mások mondanak neki) 2. 24 éves, felnőtt nő, nem egy befolyásolható tinédzser (és már egy tinédzser is tisztában van vele, hogy a tetteinek vannak következményei)3. nem tiltakozott az aktus ellen 4.hat(!) alkalommal voltak együtt, úgyhogy ez idő alatt (még egy hordó sör elfogyasztása után is) kijózanodott annyira, hogy tudja mit csinál.
Úgyhogy sok okos, hiába idézgettek itt törvényt (vagy ki tudja mit), itt bizony távolról sem történt erőszak, ezt még 70 körüli IQ-val is meg lehet állapítani.
Az meg, hogy önző lenne? Miért? Mert maga mellett akarja tudni azt, akit a világon mindennél jobban szeret? A szerelemben mindenki önző valamilyen szinten, az "elengedem, bár tudom, hogy velem boldogabb lenne, de így könnyebb lesz neki" dolgok csak filmekben léteznek. Akárki akármit mond, ha nagyon szerelmes vagy, nem működik a "könnyedén elengedem" dolog. Mert kell nekünk. És igen, önzésből, de a szerelem önzés is.
Szerintem próbálj meg beszélni vele. Nem tudom, mikor történt ez az eset, de hagyj neki körülbelül másfél-két hetet és utána keresd meg.
Akkora valószínűleg lehiggad annyira, hogy meghallgat. Ezután pedig mondd el neki, amit itt leírtál, hogy mennyire szereted és hogy mi zajlott le benned azóta, amióta újra felbukkant az életedben.
Azt, hogy szeret-e téged még, csak ő tudja, én nem tudom megállapítani, a reakciójából sem derül ki. Kiakadhatott azért, mert tényleg nagyon szereti a férjét és tiszta fejjel rájött, hogy mekkorát hibázott. De lehet, hogy teljesen elbizonytalanodott, hiszen ott a férje (egy biztos pont) és ott vagy te, aki egyszer már elhagytad. Még ha jobban is szeret téged, nem biztos, hogy megkockáztatja, hogy újra elhagyod, miután a házasságát is felrúgta. Egyszóval nagyon nehéz. A lényeg, hogy tényleg jól átbeszéljétek nyíltan és őszintén.
Drukkolok
L/23
"Lehet terhes? Kérdezzek rá? Én örülnék neki nagyon ha így lenne, nagyon szeretnék tőle gyerekeket."
Hát apám, a történet többi része sem semmi, de ezért a gondolatért asszem kijárna neked egy jó alapos verés, hogy egy darabig ne állj lábra és el tudj gondolkozni, mit jelent a párkapcsolat, mit jelent gyereket szülni, felnevelni, stb. Egy önző aljas sz@rházinak tartalak.
35/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!