Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A feleségem egy 22 évvel idösebb emberbe szerelmes?
beszéljétek meg hogy kié legyen a gyerek aztán válást javaslom.
nem tenne jót a gyereknek, (de még nektek sem) ha ilyen családban nőne fel, legyetek akármilyen gazdagok is... szerintem.
Miért vagy olyan biztos abban hogy hazudik?
Ha mindenképp válni akarsz,tegyétek meg a lehető legnagyobb békében,a gyermek érdekében.
Mivel semmi törvénybe ütközőt nem tett,azért azt tudnod kell,hogy nagy valószínűséggel a gyermek nála marad.De attól még lehetsz jó apja,láthatod gyakran és gondoskodhatsz is róla.
Nagyon sajnálom!
Biztos nagyon nehéz most neked!De ne hagyd el magad!A feleséged mit szeretne?Beszéltél már vele erről?Én azt ajánlom,hogy üljetek le.De a gyerkőc ne legyen ott mert ha veszekednétek ne lássa.Meg értem ha nem tudsz ezek után együtt maradni a feleségeddel.Meg kell osztanotok minden!Ha más megoldás nincs el kell adni a házat,kocsit kifizetni belőle az adósságokat ami marad azt elosztani.Az ingóságokat közös megegyezés szerint elosztani.A gyermek érdekében MUSZÁJ hogy úgymond "jó" kapcsolat maradjon köztetek.Hisz majd mikor viszed magadhoz nem kell,hogy lássa a haragot rajtatok!Ha a bírósághoz is úgy mentek hogy már mindent megbeszéltetek,elosztottatok a gyermek elhelyezését és láthatását is akkor egy tárgyalás lesz és az sem fog sokba kerülni.
Most biztos becsapva érzed magad és nagyon fáj de ha egy kapcsolat tönkre megy ott mind két fél hibás.Nem akarok a feleséged mellett voksolni de már valószínű régóta érlelődött csak nem vettétek észre a jeleket.Ellaposodott a kapcsolat és nem volt ereje egyikőtöknek sem,hogy tegyen valamit.
Remélem túl lesztek ezen mi hamarabb!
Miért,mit tett vele az anyja?
Bántotta? Megverte?Éheztette? Nem szerette?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!