Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek Normááális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek Normááális?

Figyelt kérdés
Az a két ember, aki karácsonykor válik, 5 nappal elötte, úgy, hogy 2 gyerekük is van.
2011. júl. 13. 15:10
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Nem válok,10 éve élek boldog kapcsolatban,csak gyerekoromba imádkoztam a szüleim válásáért,hogy végre apám ne verjem minket naponta,csecemő voltam mikor már bántott.Anyám szerencsére rokonom segítsével tudott lépni.Mindegy nem akartalak sértegetni.Csak néhA a válás a megoldás ezt irtam PERSZE HA A KÉT FÉL BOLDOG NEM Kell ELVÁLNI, DE HA NEM AKKOR IGEN,MERT ÉRTEKLEM ANNAK NINCS,hogy nyűglődjenek a szar felett.De mindegy.Sokan ezért lépnek férle,mert megszólják hoy elválnak kilépnek a rosszból.Enegm is megszóltak mikor kiléptem a volt kapcsolatomból,nem csaltam meg ő igen nem is egyszer,sőt volt ott sok más gond is,mégis én voltma lek*rvázva,mert elhagytam azt a férget.Az embereknek semmi se jó az az igazság.
2011. júl. 15. 12:45
 22/22 anonim ***** válasza:
hát nekünk karácsony után 1nappal:)nem volt egy "juppi" karácsony..de hát a gyerek mit tegyen ilyenkor?én 10évesen elfogattam:)persze szar volt megminden..de amugy ha én válnnák is akkor nem ünnep közelébe tenném meg..mondjuk ezt:D:D
2011. júl. 16. 17:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!