Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek Normááális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek Normááális?

Figyelt kérdés
Az a két ember, aki karácsonykor válik, 5 nappal elötte, úgy, hogy 2 gyerekük is van.
2011. júl. 13. 15:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Statisztikan ki van mutatva, a "szeretet" unnepen van a legtobb csaladi balhe.
2011. júl. 13. 15:46
 12/22 anonim ***** válasza:
Nyilván akkor van időpont a bíróságon.Biztosan nem ők kérték,hogy légyszi,hadd váljunk karácsonykor,az olyan buli...
2011. júl. 13. 15:49
 13/22 A kérdező kommentje:
Jó, jó, csak mert az én szüleimről van szó, de azért kösz hogy ilyen őszinték vagytok....
2011. júl. 13. 15:54
 14/22 anonim ***** válasza:
a bíróságon, ha kitűznek egy tárgyalást, ott nincs kecmec. Nálunk az első tárgyalás a házassági évfordulón volt (!), a második meg a negyvenedik szülinapomon.
2011. júl. 13. 21:10
 15/22 anonim ***** válasza:

az öregem is karácsonykor lépett le. szerencsére még nem voltam abban a korban, h felfogjam, h mi a kuki van.

jobb is így, utólag azt mondom. anyámnak szar volt pár évig, aztán azóta van egy normális pasija.

2011. júl. 13. 21:39
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha az a kérdés, hogy "szerintetek" normális-e, akkor miért kell lepontozni, ha azt írom, hogy szerintem nem normális a válás? Véleményt kérdezett, véleményt írtam.

Látom, van, aki így éli ki a frusztrációját.

2011. júl. 14. 08:02
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
ÉN aztán nem pontoztalak le ,de leírtam hogy valamikor a válás a megoldás,nem jó,de megoldás,de te majd a férjeddel maradsz biztos ha olyan dolgokat művel ugye,képmutatókám.
2011. júl. 14. 12:41
 18/22 anonim ***** válasza:
Miért is vagyok képmutató, ha nem tartom normális dolognak a válást? A normális az, ha összeházasodtok és együtt is maradtok. Az hogy tönkre megy a házasság és már nem bírsz a másikkal élni előfordul, de nem az a normális. Nem kell személyesnek venni, amit a másik ír. Mondom én, hogy csak a frusztrációját tölti itt ki sok ember. Végül is jobb, mintha a kutyába rúgnál bele. Nekem nem fáj.
2011. júl. 14. 13:22
 19/22 anonim ***** válasza:

A normális az, ha összeházasodtok és együtt is maradtok. Az hogy tönkre megy a házasság és már nem bírsz a másikkal élni előfordul, de nem az a normális.

Ja mert együtt maradni,és közbe szeretőzni,verekedni,normális,ha szerinted igen akkor te te sem vagy 100%-os.

És nem szoktam kutyákat rugdalni,az állatok néha normálisabbak,mint egy pár ember.

2011. júl. 14. 14:17
 20/22 anonim ***** válasza:

Mi a bajod? Most válsz?

Előfordult mással is. De nem kell ilyen hangnemben beszélni azzal, aki esetleg nem kényszerből, hanem szeretetből van együtt a férjével és nem kíván elválni.

2011. júl. 14. 15:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!