Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek Normááális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek Normááális?

Figyelt kérdés
Az a két ember, aki karácsonykor válik, 5 nappal elötte, úgy, hogy 2 gyerekük is van.
2011. júl. 13. 15:10
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
82%
Hát ha válni kell, akkor válni kell, kit érdekel, hogy mikor? Karácsony, és? Legalább már nem kell akkor egymással jópofizni.
2011. júl. 13. 15:13
 2/22 anonim ***** válasza:
86%
Nyilván nem akkor döntötték el random. Az meg kellemetlen, hogy pont akkora esik. Ezen mi annyira nagy szám?
 3/22 anonim ***** válasza:
84%
Valószinű előtte se volt habos torta,gyerek miatt együtt lenni nem szabad.Én örültem volna ha szüleim hamarabb elváltak volna én nem kellet volna átélnem pár szar karácsonyt,emiatt a karácsonyt gyűlőltem meg.
 4/22 anonim ***** válasza:
Szerintem amúgy sem lenne a béke és a szeretet ünnepe ilyen helyzetben, úgyhogy mindegy. Ilyenkor az, hogy épp karácsony van, fel sem tűnik. Az én szüleim is ilyenkor válta, szépítettek is: veszekedtek, melyik karácsonyfadísz kié. :D A válás akkora szívás, hogy minden eltörpül mellette.
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Húsvétkor, Pünkösdkor, Halottak napján, Március 15 előtt mivel lenne jobb?! A válás az válás.
2011. júl. 13. 15:17
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Normális.
2011. júl. 13. 15:17
 7/22 anonim ***** válasza:
49%
A válás eleve nem normális. Teljesen mindegy, hogy mikor.
2011. júl. 13. 15:23
 8/22 anonim ***** válasza:
Hát igen előző,de van amikor nincs más út(pl.:nálunk családon belüli erőszk stb esetében,szerintem jobb hogy volt válás),így többet sérültünk,mint kellet volna,persze sokaknak ez a normális sajnos.
2011. júl. 13. 15:26
 9/22 anonim ***** válasza:
igy is többet
2011. júl. 13. 15:26
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, az szerinted normálisabb, hogy a gyerekek megutálják a karácsonyt, a szeretet és béke ünnepét a szüleik közötti feszültség miatt? Fogalmatok sincs, hány gyerek lelki világa és élete ment tönkre, mert a szülők miatta együtt maradtak... a gyereknek jobb, ha két egymástól ugyan külön élő, de boldog és kiegyensúlyozott embert lát, mint két együtt élő, de idegbajos, feszült embert. A gyerekek kora is nayon fontos. Ha kisebb, egy darabig rossz élmnéy lesz neki, de később meg fogja köszönni, hogy a szülei elváltak, és nem maradtak együtt. Az estek 80%-ában ez a helyzet.
2011. júl. 13. 15:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!