Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Tavaly szeptemberben házasodtu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tavaly szeptemberben házasodtunk. Egyik napról a másikra egyre rosszabb a kapcsolatunk. A válást fontolgatom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Babát várok julius 15-re. Nincs munkaviszonyom . Mennyi gyerektartást itélnek meg? Így , hogy nincs munkaviszonyom amit szeptember óta lakáshitelt fizettünk annak fellét követelhetem tölle?? Segítsetek kérlek!21 hetes kétségbeesett kismama.
2008. febr. 27. 21:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az en javaslatom is az hogy valamien uton,neked kellene a sarkadra allni ,a volt feleseggel szemben,mert a ferjed igen joszivu rendes ember,ahogy irtad.Valami feltetelt szabni ,ha neki ennyi penz jar minden honapba ,akkor mert van a masik gyerek mindeg ,tobbet nallatok.Lehet hogy ez egy kicsit durva ,de megis a te gyereked fog hamarosan megszuletni.

Udv:)

2008. febr. 28. 13:06
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem az anyukának kell "engedni" azt, hogy a gyerek nálatok legyen...

Amennyiben az apa tud olyan körülméyneket biztosítani, amilyet az anya nem, akkor akár a gyermekelhelyezés megváltoztatása miatt is lehetne pert indítani, ha szerencsétek van, még akár meg is kaphatjátok a gyereket... Esetleg a gyerkőc anyjával megegyezni úgy, hogy ti nem kéritek a gyerektartást, azaz ő "élheti az életét", cserébe láthatja a lurkót. Azaz ő "sokkal jobban jár anyagilag"

2008. febr. 28. 18:34
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia!! Én is hasonló helyzetben voltam, illetve vagyok. Nem könnyű dolog egyedül végigcsinálni egy terhességet, és akkor még csak utána jön a neheze. Ha elválsz, természetesen jár majd a gyerektartás, a fizetésének max. 20%-át szokták megítélni. Mivel te csak GYES-re és családi pótlékra leszel jogosult, így szerintem a maximális gyerektartás fogják neked megállapítani. Ha gondolod, írj privit, együtt mindjárt okosabbak leszünk, én hasonló cipőben járok. Igaz, mi nem voltunk házasok, csak majdnem, én is egyedülállóként szültem és nekem sem volt könnyű kimondani hogy vége, de elkerülhetetlen volt, főleg a baba érdekében. És nem bántam meg a döntésemet. Te ismered a legjobban a helyzetet, ha úgy látod, hogy ez így nem mehet tovább, tedd meg a szükséges lépéseket. És mondom, írj privit ha akarsz beszélgetni!
2008. febr. 28. 20:30
 14/14 anonim válasza:
100%

Én egy könyvet tudok neked ajánlani. Én 3 hónapja házasodtam össze a férjemmel, és nászajándékba kaptuk ezt a könyvet. Már el is olvastam, és nagyon sok jó és hasznos tanács van benne. Ennek a könyvnek a szerzői: Dr. Ed Wheat és Gloria Okes Perkins. A címe: Szerelemről minden házaspárnak!

Remélem minden úgy alakul, hogy az a legjobb legyen neked és a babócádnak is! Gratulálok a babához!

2008. márc. 5. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!