Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szakad meg a szívem ha én mondtam ki hogy vége?
4 év után elegem lett,nem birtam tovább az állandó veszekedéseket,feszültséget minden apróságon,átgondoltam,kimondtam hogy vége.
Órákon keresztül győzködött,hogy minden megváltozik,nem adtam még egy esélyt,tudom hogy max fél évre változnának a dolgok.
De most elment,nekem meg megszakad a szivem.
Pedig annyira jó ötletnek tűnt új életet kezdeni
N
hogy érzed? szereted? szakítás előtt mit éreztél?
Ha szereted van értelme békülni ha csak megszoktad akkor felejtős... Nagyobb szenvedés lesz csak!
Örülj a sok jónak ami 4 év alatt történt és legyél erős!
Mint embert szeretem,de szerelmes már rég nem vagyok.Nem a rószaszin akármit hiányolom,hanem amit normális esetben nő és férfi egymás iránt érez.
Elmúlt 2 hétben többet voltunk külön,jól éreztem magam nélküle.Azt hittem ha szakitunk,akkor ez nem változik,és ugyanugy jó lesz nélküle.De mondott olyan dolgokat,amitől a szivem megszakadt kicsit.Kicsit nagyon.
Hogy megváltozik.
-sosem járunk sehová-megyünk ahova akarom,csak ne bolt legyen
-társasági élet nulla,miatta eltűnt az összes barát,haver-rossz szót nem fog szólni ha találkozom velük (nem féltékeny,csak nem érti,ő nem vágyik barátokra),vagy ha nagyon muszáj,jön velem
-szerinte a főzés,házimunka a nő dolga,meló után ő főtt vacsit kér...szerintem ha én is ledolgozom a 8 órámat meg hazahozom a fizumat ami annyi mint neki,akkor heti 2x megteheti hogy összeüt valami tésztát meg felporszivóz...igéret:heti 2x ő főz,illetve bizonyos házimunkákat csak ő végez
-ország legrosszabb helyén lakunk,olyan végzettséggel amiért máshol 3x ennyit fizetnek,2 éve költözhetnékem van,neki van mindig kifogása-igéret:decemberben megszűnik az utolsó,utána megyünk ahova akarom,csak keressek melóhelyet (nem nehéz műszakis végzettséggel)
-szex heti 1 "kötelező",előjáték nulla-igéret:változni fog (első 2 év csodás volt,azóta ilyen,kivéve amikor 1 év előjátékmentesség után szexmentességet hirdettem,akkor pár hétg volt 10 perc,de azt a szenvedő arcot fényképezni kellett volna)
-tavaly vágytam nagyon arra hogy hivatalos legyen a dolog,semmi felhajtás,csak szűk család,max 15 fő,tudott róla,mert beleolvasott egy levelezésembe egy barátnőmmel,reakciója semmi,azóta hangoztatja hogy 30 éves kora előtt ő semmi ilyet nem akar,az még 4 év...nem igéret,de elhangzott,hogy ha rajta múlna akkor a 30 napos határidőt is sürgetné még a nyáron...nem kértem belőle
szép igéretek,de nemtudom
eddig minden ilyen igéretét max 1 hónapig tartotta,bár egyesével mondtam a nemtetszéseimet
most egyben,és egyben igéret...nem tudom
Régen nem ilyen volt,fent felsorolt dolgok közül semmi nem volt jelen,jól elvoltunk,kb 2 évig.
Manapság nincs ilyen, hogy ez a nő dolga, az meg a férfié. Ha szeret, akkor besegít a házimunkába is. Szerintem,- ha meg is szakad a szíved,- hagyd, ne foglalkozz vele többet.
Keress új kapcsolatot, mert el fog feletted szállni az idő.
Minden seb begyógyul idővel. Az a férfi nem érdemli meg a szeretetedet, mert megbízhatatlan, csak a szexen jár az esze.
Valójában minden férfinak azon jár az esze, mintha más nem is létezne azon kívül, pedig a nőket meg kéne becsülni. Mosnak ránk, főznek ránk, takarítanak, gyereket nevelnek, fel sem lehet sorolni, mennyi mindent tesznek értünk férfiakért. És mi mivel háláljuk meg? Féltékenykedünk, veszekszünk, semmi nem jó.
Javaslom, hogy néha ülj be egy kicsit a templomba. A csend, Isten jelenléte megnyugtatólag hat az emberre, és ha egy picit is hiszel benne, akkor imádkozz önmagadért.
Bár csak igazad lenne,és a szexen járna az agya...De heti 1x is azért volt,hogy legyen valami,én kezdeményeztem,utóbbi 3 hétben nem tettem,nem is volt semmi,és nyakam is rá merném tenni hogy nem csalt meg,lusta ahhoz is...
Templom...utoljára elsőáldozni voltam,de csak mert tetszett a fehér ruha...nem nekem való,nem hiszek az öreg felhőn ülő jóságos bácsiban:)
De azért köszönöm a választ
Szia. Egy hasonló jellegű kérdésre válaszoltam. Elnézést kérek az oldal üzemeltetőitől, nem floodolásnak szánom, de - kis változtatásokkal - ide is bemásolom, mivel nagyon ideillik:
Én egy, a tietekhez hasonló helyzetbe került pár férfitagja vagyok. Mi 13 éve vagyunk együtt, én 39 éves vagyok, a párom 30. Én is azt hittem, hogy minden rendben van közöttünk, amikor a párom előjött azzal, hogy tartsunk szünetet, vagy lazítsunk a kapcsolaton. Először köpni, nyelni nem tudtam, majd kiborultam és iszonyú lelkiállapotba kerültem. Vergődtem a "küzdök érte bármiáron" és "elhajtom a pitschába és elmegyek bulizni, csajozni stb" között. Nekem hatalmas megnyugvást adott az, hogy valaki itt, ezen a "fórumon" egy filmet és egy könyvet ajánlott a figyelmembe.
A könyv: Merj szeretni
A film: Fireproof (magyarban: Tűzálló, Szerelempróba, Tűzbiztos házasság)
Mindkét mű visszaigazolja azt, amit én is gondoltam, gondolok a párkapcsolatról: ha két ember igaz szerelemmel összejött egyszer, nem jöttek rá arra, hogy menthetetlenül nem illenek össze (ez egy kapcsolat egy-két hónapos, a szenvedély hímporának lekopása utáni időszakában kiderül), akkor nagy baj nincs. Szerettétek egymást. Őszintén. Sajnos alapvető emberi gyarlóság, hogy ami már megvan, arra azt hisszük, hogy nem kell karbantartani, megbecsülni, ápolni. Ilyen a párkapcsolat is. Ezerszámra válnak, szakítanak az emberek ezzel a látszólag könnyebb utat választva, "tartás"-nak nevezett, igazából a túlfűtött önérzet és ebből fakadó elvárásoktól motiváltan, ahelyett, hogy mélyen, áthatóan és komolyan, erőt és energiát nem sajnálva próbálnák a KONFLIKTUSAIKAT MEGOLDANI!
Kérlek, kattints ide, erre a linkre:
Olvasd el, nézd meg. Légy türelmes, feltétel nélküli szeretetet tanúsító, a sérelmeket őszintén megbocsátó ember. Ráijeszthetsz, hogy szedje össze magát, megmondhatod, hogy sokat gondolkodtál és kételyeid vannak, hogy érdemes-e így folytatni. Ennyi. De nem kell hanyatthomlok megfutamodnod az élet kihívásai elől. És még magadba is szállhatsz, hogy vajon Te is mindig, mindent megtettél-e azért, hogy a kapcsolatotok jó legyen? Mindig vannak hullámvölgyek. Ezeken felül kell kerekedni, nem elszaladni.
"A csüggedőnek mindig rossz napja van,
a jókedvűnek pedig mindig ünnepe!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!