Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Feltörtem barátom myvipjét, mert olvastam a telefonjában egy smst. Ott volt egy levél ami egy lánynak szólt, elég nyalizós szöveggel. Felhívtam és kérdeztem, hogy ez mi volt, mondtam h feltörtem, mire ő azt mondta, hogy akkor vége:S
Az nem volt szép húzás tőled hogy feltörted a myvipjét.
Tőle meg az nem volt szép hogy titkolózott. Mind2-en hibásak vagytok, részben neked van igazad másrészt neki. EGyébként mi volt abban a szövegben? Vmi olyasmi szöveg ami arra utal, hogy a csajszi leakarja nyúlni a barátod és a pasid meg benne van? Vagy mi?
Én is szoktam a barátom telefonjában nézelődni, úgy gondolom, hogy van hozzá jogom, mivel a barátnője vagyok. Nem rendszeresen nézem, csak alkalmanként.Tudom az iwiwén a jelszavát, és az msn-en is. Néha ott is kukkolok, de ezt ő tudja, néha mondjuk le is tol érte, mert ő nem nagyon nézi az enyémet, és ezért én se tegyem. De hát én is félek h valaki elveszi tőlem.
Mert hát vannak ilyen kis akaszkodó libák...
De sokat gondolkodtam rajta, és belátom, hogy tényleg rossz lehetett neki, hogy nézegettem a dolgait, mert az azt jelentené, hogy kételkedem a szerelmében, és nem bízom meg benne 100%-ig.
Neked sem kellett volna feltörnöd. Csak azt kellett volna tenned, ha már ennyire kíváncsi voltál rá, hogy mikor ő ott van veled, akkor kérd meg rá, hogy mutassa meg, mert így tudnál igazán megnyugodni.
Érted?
Te pedig kérdezd meg tőle, hogy mit jelentsen az sms, és a levél, ha már rátaláltál???!!!!!
"Én is szoktam a barátom telefonjában nézelődni, úgy gondolom, hogy van hozzá jogom, mivel a barátnője vagyok."
nos, nem.
nem csak jogod nincsen hozzá, de ha nagyon kukacos még akár fel is jelenthetne érte.
Na azért a saját barátnőjét úgysem jelenti fel :)
Aztán meg azt tanácsolom Neked, hogy talizzatok, és beszéljétek meg. Mért is? Mert a bizonytalanságnál ez mindennél jobb. A barátod hűtlen volt, te meg megsértetted a magánszféráját.
Mind a ketten hibásak vagytok, ezért a hiba kijavítása is kettőtökön múlik. A pasidon kicsit nagyobb a nyomás, mert ő kezdeményezett a csajnál, és nem pedig a csaj mászott rá. Akkor meg mit írogat neked itt hogy vége? Jóhogy nem neki áll feljebb.
A tali szerintem jó lépés lesz. Hajrá!
Egyértelműen nem volt jogod egyáltalán a személyes dolgaiba belenézni a beleegyezése nélkül. Talán tudna megcsalni/elhagyni így is?
Semmit nem értél vele; kivéve azt, hogy most szakít veled.
"Feltörtem barátom myvipjét"
Magyarul gondolom kilested a jelszavát. Elég gerinctelen húzás, ha engem kérdezel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!