Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Feltörtem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Feltörtem barátom myvipjét, mert olvastam a telefonjában egy smst. Ott volt egy levél ami egy lánynak szólt, elég nyalizós szöveggel. Felhívtam és kérdeztem, hogy ez mi volt, mondtam h feltörtem, mire ő azt mondta, hogy akkor vége:S

Figyelt kérdés
Vasárnap talizunk! Most ez jogos volt felőle?? Tudom elég szánalmas volt ez a húzás, de nagyon félek, hogy elveszítem! Nagyon szeretem! Nem bírnám ki nélküle:S SEGÍTSETEK!
2009. jan. 16. 14:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
73%

Óhhh, még h "feljelenti a saját barátnőjét..."

Ezt azért jobban átgondolhattad volna, hogy ilyet írsz-e vagy sem?!

Mert sztem a te párod sem tenné meg, ha egyáltalán van. Mintha egy tapasztalt nő akart volna belőled megszólalni, de...sajnos nem ment.

A lánynak pedig aki kérdést tett fel, azt javaslom, hogy beszéljétek meg, mert azért ez mégsem elég nagy ok arra h szakítsatok, mindketten felelősek vagytok.

A barátod kicsit nagyobb hibát követett el, de ez még nem elég ok arra, hogy azt állítsd h megcsalt.

Beszéljétek meg!

Jobb lesz!

2009. jan. 16. 17:02
 12/18 A kérdező kommentje:
mondtam, h mutassa meg, nem mutatta, tudtam, hogy wmi lesz benne...
2009. jan. 16. 17:04
 13/18 anonim ***** válasza:
39%

Néha jobb:Amiről nem tudsz az nem fáj.

De csak rá van v.mi megoldás!

2009. jan. 16. 17:08
 14/18 anonim ***** válasza:
50%

Ha már feltörted hallgatnod kellett volna róla. Aztán figyelni mi lesz és akor közbelépni már csak ha muszáj, vagy ha hűtlenkedne akkor meg kidobni. De már mindegy.

Most akkor is te leszel a bűnbak, mert ő csak levelezett.De te elveszítetted a bizalmát és azt nehéz visszaszerezni.Az ilyen ravaszságokat legközelebb okosabban kezeld.

2009. jan. 16. 17:29
 15/18 anonim ***** válasza:
16%
Ja és kérj tőle bocsánatot.Hátha nem dob ki.
2009. jan. 16. 17:29
 16/18 anonim ***** válasza:
51%

Én megértem a barátodat, hogy emiatt szakított veled. Én sem maradtam volna egy pillanatig sem olyasvalakivel, aki ilyeneket csinál.

Mellesleg a levéltitkot a törvény is védi - NEM VÉLETLENÜL!

2009. jan. 16. 19:43
 17/18 anonim ***** válasza:
54%

Mit csinálj? Törődj bele!

Kell neked olyan pasi, aki másoknak könyörög? Szerintem nem. Gerinctelen dolog volt kukkolni utána, de legalább most már tudod.

Még meg lehet beszélni, de a helyedben hagynám a csába..

2009. jan. 16. 19:58
 18/18 anonim ***** válasza:
74%

Mint fentebb is említették, sztem csak ürügy, h ezért szakított veled. Vagy megelőző szakítás volt (jobb, ha én dobom, mint ha engem dobnak), vagy már eleve kereste rá a lehetőséget, h "jogosan" mondhassa. De sztem nem kéne neked sem annyira akarnod még ezt, és ragaszkodnod hozzá, mert 1: egy srác ne ismerkedjen más lányokkal, ha van barátnője (te láttad a levelet, nyilván nem haverkodásról volt szó) 2: ha ismerkedik, akkor se legyen titkolnivalója. Ez már gyanús

de sztem ezeket te is látod. Gondold át! Tényleg szereted? Akkor tényleg az egyetlen megoldás a személyes találkozás és beszélgetés

2009. jan. 17. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!