Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Egyszerüen elmebajom van ezt be is látom én! A dolgo az hogy a párom csetel és mondtam neki hogy vége lesz ha nem hagyja abba.
szerintem nem itt fogsz segítséget találni:S
nem bántásból mondom, de tényleg egy orvosra lenne szükséged..:(
Igen baj az hogy csetel mert nem csak ugy beszélget hanem mint egy pasi egy nővel amit beszélhet mintha nem is lenne barátnője!És engem nem futókalandnak akar és nekem se szabad ilyeneket tennem!!
Nem megtudtam, kérdeztem tagadta és tagadta esküdözött és nekem elborult az agyam és mondtam neki hogy ha nem hagyja abba vége lesz veszekedtünk és szakitott!Azóta sikerült magam visszakönyörögni de helyre akarom hozni
Figyu!
Ha elve ő úgy chatel ahogy írod ott már rég nem érez irántad semmit vagy csak megszokásból van vele. Bocsi, de az írásodból ez a benyomásom. Ha szakítani akar hagyd had menjen. Találsz te nála jobbat is. Eleve nem tiszteli a kapcsolatotokat, hiszen ilyeneket művel. Aki igazán szereti a párját az nem chatel más nővel úgy ahogy írtad. 29/N.
Figyelj, neked egy jó barátra vagy egy segítő társra lenne szükséged, nem erre. Dobd ki vagy hagyd ott és inkább beszélj egy jó barátoddal, barátnőddel és utána egy pszichológussal, mert tényleg lelkileg nagyon beteg vagy és belőled ez a faszi a legrosszabbat hozza ki.
Amúgy le s*zarja, hogy mi van veled, szerintem dobd ki az életedből (lehetőleg ne fojtsd meg)
26.L
Hát ez tipikus, ő levegőnek néz téged, ezért te azt akarod elérni, hogy foglalkozzon veled többet, téged imádjon csak.... Viszont ezzel pont az ellenkezőjét éred el mint amit akarsz, sajnos így csak eltaszítod.
Neki ez úgy tűnik neki mintha ki akarnád sajátítani, ő meg nem bírja a túl nagy ragaszkodást, csak annyit érez, hogy nem szállsz le róla, akármit is csinál.
És akkor megpróbálja azt, hogy meddig mehet el, meddig húzhatja a húrt, éamíg aztán tényleg otthagyod.
Próbál menekülni.
Szóval hagyd abba a túl nagy ragaszkodást, fordítsd meg a helyzetet.
Előszőr is foglald el magad, szervezz programokat másokkal, haverok, barátnők, csetelj te is másokkal.
Nem vagy elég stabil, az a baj. És az ilyen szenvedéstől egyre instabilabb leszel. Szóval változtass. Akármennyire is fáj, és szeretnél vele lenni, egy kicsit most koncentrálj másokra.
Aztán hidd el, hogy ezt majd ő is észreveszi, és hiányozni fog neki a ragaszkodásod, és jobban oda fog figyelni rád később.
Bizony, itt komoly bajok vannak....Gyakorlatilag átbillentetted a holtponton. Válaszút elé állítottad, amiből azt hitted, egyértelműen te jössz majd ki győztesként, erre a homlokegyenest ellenkezője történt. És még egy lapáttal rá is tettél azzal, hogy nekimentél. Az az igazi csoda, hogy vissza tudtad magad könyörögni....
Ide már kevés egy-két jótanács, azt te is érzed. Orvos kell, de gyorsan....:S
Köszönöm a válaszokat, rosszabra számitottam azt hittem lehordtoki vagy valami!
Én is érzem hogy jobbnak kellene lennem!De én például sajnos nem akarom hogy olyan fiukkal barátkozon aki rosszba viszi mert olyan társaság veszi/vette körül aki börtönbe is csücsül a fél haverja és én ezt nem akarom hogy ő is odakerüljön és ezzel is csak a jót akarom neki!Magamat meg egyre jobban gyalázom stb!
És régen egyáltalán nem ilyen voltam még féltékeny se voltam a telóját nem nézegetttem napi rendszerességel!Ha most 2napig nem nézem magam részéről is csoda de ha belenézek mit lűtok már furcsa dolgokat stb!
Megprobálom magamat gyógyitani és keresni uj lelkitársakat!Van 1 legjobb barátnőm aki lese szar mindig csak az ő sztorijait kell hallgatni szóval nem vele fogok beszélni hanem egy olyanna aki feltölt energiával!Ha nem megy ez vagy az hogy kiszeressek belőle akkor kiteszem csak félek hogy nem kapok magamnak egy olyan embert aki engem nagyon szeret mert a barátom az ilyen volt régen olyan 3éve de már nem és ez baj!És ha nem megy a szakitás fájdalom nélkül akkor egy pszichologus!
Legyél vele kedves, ne bántsd, ne olvasgasd a mobilját, meg a cseteléseit (azon csak felhúzod magad)
Ne féltékenykedj!!!
Nyugalom, ha nem baszogatod ezekkel a fölösleges hülyeségekkel, akkor nem fog elhagyni.
Ha el akarod csábítani, akkor inkább légy szexi és kedves.
Erre gerjednek a pasik, és nem a hárpiákra :)
De tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!