Veszekedtünk, megint! Ő felöltözött és indult kifelé! Azt mondtam neki ha most elmész, mire vissza jöszz nem leszek itt! Erre ő:kérdezd meg érdekel? Lesza. Om hogy mit csinálsz. és elment! Itt a vége ugye?
Jól meggondoltad a mondatodat, amikor kimondtad? Mert ha nem, akkor egy idő után hiteltelenné válsz, és nyugodtan jöhet-mehet az életedbe, mert úgyis várni fogod.
És akkor már csak a kérdés marad. Ott leszel ezek után, amikor visszjön?
Zsarolásodra ez egy kb. legális válasz.
Nem foglalok állást egyikőtök mellett sem, tanácsot sem adok, pusztán azt mondom, az ilyen módszert az én gyomrom sem venné be.
Mi lenne, ha nem lenne normális része egy kapcsolatnak a vissza-visszatérő veszekedés? Ha gyerek születik egy ilyen kapcsolatba, szerinted kinek a legrosszabb? A gyereknek. Gondolkodjatok már! Én is egy ilyen házasságba születtem bele, és pocsék volt így felnőni, és nehéz ezt a törést feldolgozni, amit okozott ez a háttér.
Ne magadra gondolj elsősorban, tessék arra gondolni, miért veszekedtek, meg tudjátok-e oldani, és ha nem, akkor ne sajnáljatok neki véget vetni, mert ha komolyabbra fordul, és gyerek is lesz, neki lesz a legrosszabb, mert nem tehet semmit sokáig.
Én ugyanezt mondtam kb féléve a férjemnek, és nem csak a levegőbe, tényleg el is mentem a kisbabánkkal együtt. Azóta se mentem vissza, de csak 2 hónapja jött rá, hogy igen csak komolyan gondoltam, hogy elválok. Azt se hitte el, hogy elhagyom. Nehéz volt, de megtettem. Most kuncsorog, hogy menjek vissza és éljünk boldogan, szeret minket és nem akar elveszíteni. Állandóan itt van, a kedvemben jár. Viszont nem tudom, hogy ennyi idő után akarom-e őt még, mert nagyon sokáig nem is voltunk neki fontosak annyira, hogy hazavigyen és most egyszeriben...
Tehát ezek nagy szavak, de ha nem csak a levegőben dobálózol, akkor tényleg el is mész. Én se gondolta komolyan, azt hittem majd így nem megy bulizni, de tévedtem. Így miután kimondtam, véghez is vittem, hogy ne higgye csak úgy mondtam.
Tanácsom nincs, a te döntésed, csak leírtam az én esetemet, mert tök ugyanezt mondtam én is neki.
ki pontozza le a jó válaszokat?
Különben köszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!