Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzelmi hullámzás, vagy "pálfordulat"?
Én vagyok az a kétségbeesett 39 éves pasas, akit talán untok, mert mindig azon vergődök, hogy a lány szünetet akar a kapcsolatunkban. A mostani kérdésem annyi, hogy ez az állapot egy hete tart és az elején úgy éreztem, hogy teljesen összeomlok, kiborultam és egyszerűen nem tudtam mit kezdeni. És eldöntöttem, hogy férfiúi méltóságomat megőrizve, lovagias módon, de küzdeni fogok a kapcsolatomért. Hogy bármit hajlandó lennék megtenni, hogy visszahódítsam.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__19..
Sok objektív és hasznos dolgot olvastam, magam is gondolkodtam sokat pro és kontra. Mindig oda jutottam, hogy a 13 éves kapcsolatot és azt, amit érzek iránta nem szeretném elveszejteni.
És most, kb 2-3 órája (ez első alkalom az elmúlt hétben) kezd kijönni rajtam a sértett fél haragja vagy legalábbis közönye. Kezdem őt másképp látni, kezdek én is ürességet érezni vele kapcsolatban. (Délelőtt még könnyes szemekkel nézegettem a fotóinkat)
Ez vajon mi? Tényleg kezdek leválni vagy csak egy önérzeti felülkerekedés? Magam sem igazodom ki a saját érzéseimen.
Dehàt làtod, hogy õ is szenved.Szinte enni sem tud. Hagyd màr most egy kicsit pihenni, és próbàld meg, hogy az érzelmeid ne legyenek ellenszenvesek.
Nem akarok bogarat tenni a füledbe nem lehet, hogy valaki màs lépett az életébe. Azért nem tudja, hogy mit akar.Most együtt vagytok?
Én még mindig ezt csinálnám!!
Én tudod mit csinálnék??
Oda állnék és megmondanám keményen,nem be fordúlva sírdogálva,hogy figyelj drágám én ku.rvára szeretlek téged és tőled szeretnék gyereket és azt szeretném hogy legyél a feleségem,mert számomra te vagy az igazi nő és ezt a 13 évet nem tudom elfelejteni!
Keményen határozottan!
Nem lehet hogy erre vár?
Inkább hagyod elúszni ezt a 13 évet és azt a nőt aki eddig az életedet jelentette?
Legyél férfi b@szki és ne egy novák laci lásson benned,hanem egy kemény férfit aki igen is be bizonyitja hogy őt akarod!Nem lehet hogy erre vár??
Ne hagyd elúszni ezt a hajót!!!!!!
Átadod másnak azt amiért te 13 évig küzdöttél??
Mert ha hagyod hogy szépen ki sétáljon az életedből,akkor majd azt amiért te keményen küzdöttél majd más élvezni fogja!!!!
Azt akarod??
Nem csesztetés ez hidd el!!Csak jó tanács
Vasárnap is dolgozik?
Nincs valakije????Ezt tuti kizártad??
Érdekes hogy vasárnap is dolgozik,vagy is az előző írásodban is mondtad hogy sokat dolgozik,nem lehet hogy ez csak valami kifogás hogy sokat dolgozik?
Nem akarom az ördögöt a falra festeni,de nem lehetséges??
Ezt mindenképpen kitudod zárni?Mindig ennyit dolgozott?
Mert én arra gondolnék hogy ez valami ürügy lehet...
Nem tudom nekem ez ugrana be ha ilyen helyzetben lennék,plusz még rideg veled.Tudom közölte hogy most egy kis szünetet akar,de ezt hogy képzeli akkor hogy ott él nálad és közben le sem bagóz?Ha menni akar akkor menjen,ha maradni akkor maradjon!Lassan kész tények elé kell állítanod mert ez nem mehet így tovább,még is meddig akarjátok ezt csinálni még egy évig ott fogjátok egymást kerülgetni??
De az is igaz hogy jelen esetben lehet hogy türelemmel többet érsz,nem tudom milyen természetű lehet ő és hogyan reagálna szituációkra,de én ezt nem tudom meddig bírnám így....
Mióta tart ez a helyzet kb?
Szia. Köszönöm, hogy törődsz a kis sztorimmal. Maga ez az elhidegült állapot kb 2 hete tart, bár ebből az első hét nekem nem tűnt fel. Feszült volt, de pont az elején "megjött" neki és akkor mindig nagyon ingerlékeny. Csak most megmaradt az ingerlékenység, gyomorgörcsökkel, hasmenésekkel tarkítva. Nekem azt mondta, hogy nem tudja mit szedett be, hogy miért rossz a gyomra. Mondjuk nem hülyéskedett és nem volt vevő a korábbi hülyéskedésemre. Kimondottan neheztelt rám, amikor hétvégi munka közben felhívtam, hogy mi van, mert a kocsiját nem láttam a megszokott helyen. Aztán egy-két napig tartott ez, míg kedden előjött ezzel, hogy lengyosvízben élünk, van-e értelme folytatni. Én rákérdeztem, hogy van-e valakije rajtam kívül, mindezt olyan hangulatot és megértést teremtve, hogy nem lett volna oka letagadni, és mondjuk sosem füllentett nekem eddig sem. Abszolút hihetően mondta, hogy nincs. Persze nem fogadtam magánnyomozót, meg nem tudok győződni sem erről, sem a cáfolatáról. A xanaxot viszont titkolja előttem, csak sajnos én tudom. Az orvoshoz elment hétfőn a gyomorgondok miatt, nekem nem dicsekedett el a nyugtatóról. Én is a dokitól tudtam meg, de tök véletlen. Úgyhogy kérni fogom, hogy ne mondja el, hogy tudok róla. Albérlethirdetéseket találtam a párom holmijában. Eddig soha nem nyúltam a cuccai közé, mégha kérte sem, de most, ebben a helyzetben úgy érzem, hogy vesztenivalót nem generált hogy nyomozgatok kicsit.
Ahhoz most elég fagyos és forró egyszerre a levegő, hogyha házassági ajánlattal jönnék, akkor a visszájáról sülne el. Ma van az évfordulónk. Azt hiszem annak alkalmára egy csokor virág azért várni fogja. Ha nem örül neki, akkor sem fogok haragudni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!