Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzelmi hullámzás, vagy "pálfordulat"?
Én vagyok az a kétségbeesett 39 éves pasas, akit talán untok, mert mindig azon vergődök, hogy a lány szünetet akar a kapcsolatunkban. A mostani kérdésem annyi, hogy ez az állapot egy hete tart és az elején úgy éreztem, hogy teljesen összeomlok, kiborultam és egyszerűen nem tudtam mit kezdeni. És eldöntöttem, hogy férfiúi méltóságomat megőrizve, lovagias módon, de küzdeni fogok a kapcsolatomért. Hogy bármit hajlandó lennék megtenni, hogy visszahódítsam.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__19..
Sok objektív és hasznos dolgot olvastam, magam is gondolkodtam sokat pro és kontra. Mindig oda jutottam, hogy a 13 éves kapcsolatot és azt, amit érzek iránta nem szeretném elveszejteni.
És most, kb 2-3 órája (ez első alkalom az elmúlt hétben) kezd kijönni rajtam a sértett fél haragja vagy legalábbis közönye. Kezdem őt másképp látni, kezdek én is ürességet érezni vele kapcsolatban. (Délelőtt még könnyes szemekkel nézegettem a fotóinkat)
Ez vajon mi? Tényleg kezdek leválni vagy csak egy önérzeti felülkerekedés? Magam sem igazodom ki a saját érzéseimen.
Ez a "megszólalt az egód" című rész :) Ismerős. Ilyenkor próbálod magad vigasztalni, ösztönösen. Közönnyel, és haraggal vegyítve. Normális.
Én még mindig azt javasolnám, hogy hagyd menni, ha tényleg Téged szeret, úgyis visszajön (én kétszer jártam így a párommal, azóta boldogan élünk egymás mellett, kisebbek a súrlódások) ha meg nem, menjen csak.. Meg se érdemli, hogy az idődet rá pazarold.
Na, végigolvastam az összes dolgot amit írtál. Egyik linkről a másikra jutottam.
A többi ember válaszait nem olvastam el.
Nekem az a fura, hogy még nem vetted feleségül. Lehet, hogy ő is ezt elégelte meg? Vagy direkt hívod lánynak? Szóval, nem azt olvastam ki a hozzászólásaidból, hogy a feleséged és úgy látom gyerek sincs.
A nők azért mégis titkon arra vágynak, hogy a szeretett fél elvegye őket. Nem írtál erről semmit. Érdekelne, hogy mi a helyzet, mert akkor lehet, hogy más tanácsot adnék ha tudnám pontosan a helyzetet.
Szia!
Én nem válaszoltam még egyik kérdésedre sem. Ha (ahogy a egyik előző kérdéseden írod) 30 éves a párod, és 13 éve vagytok együtt, akkor ő 17 volt, mikor összejöttetek. Ha szexuálisan nem is, de érzelmileg, komolyan biztosan te voltál az első számára, és eddig az utolsó is (hacsak nem volt több szünetetek). Elképzelhető, hogy most, hogy 30 éves lett, kezdi azt érezni, hogy lassna kifut abból az időből, amikor még "élhetne", amikor még megfordulnak utána a pasik, amikor még kellhet több férfinak is. És eddig ezt csak veled élte meg igazán. Szeret, nem akar elhagyni, de lehet, hogy bizonytalan, és "sok vagy neki" jelenleg. Ha így maradtok, elképzelhető, hogy szeretője lesz később, ha szüneteltek, elképzelhető, hogy rájön, hogy te kellesz neki, és még jobb lesz a kacpsolat. Vagy nem. Bármelyik is legyen, hosszútávon mindenképp jól jársz, kivéve azt, ha így maradtok. Beszélgess vele, kérdezd, vedd észre (és ne értsd félre) a jeleket, vagy épp hagyd békén, ha erre van szüksége. Sokszor van, hogy az egyik fél lubickol a kapcsolatban, míg a másiknak valami más, valami több kell. Aztán borul a bili, és az elsőnek leesik az álla, hogy de hát miért... amikor olyan boldogok voltatok... te lehet. Ő nem biztos. De lehet csak bizonytalan, a tény, hogy már 30 (az nagyon fontos és "végzetes" lépés egy nő életében), és ráadásul egyetlen komoly kapcsolata volt, egyetlen férfi után jutott idáig... hát ez rengeteg belső vívódást és félelmet, bizonytalanságot tud okozni. Ne add fel, de ne légy erőszakos sem. Vedd rá, hogy mesélje el őszintén, mit érez. Kérdezz rá te magad, hogy az-e a baj, ami feljebb írtam, mesélje el, mit szeretne. De nyugodt hangnemben tegyétek ezt, akár utazzatok el valahová egy hétvégére, csak ketten, és fordítsátok arra azt a hétvégét, hogy megbeszéljétek a problémátokat. De ehhez két fél kell.
Kívánom, hogy jól alakuljon a kapcsolatod, életed!
Egy húszas éveiben járó lány
20:53-as vagyok, ne haragudj, nem teljesen a kérdésedre válaszoltam :)
Hogy miért lehet ez az érzés? Igen, az ember megunja, hogy mindig ő alkalmazkodjon, hogy mindig ő hallgasson. EGyenrangúnak kell lenni egy kapcsolatban többségében, persze minden helyzetben más a dominánsabb, de nem szabad, hogy érzelmekben csak az egyik legyen. Nem nyelhetsz mindig. Neked is van büszkeséged. Azt tanácsolom először is, hogy te magad gondold át, mit szeretnél az élettől, a párodtól, le tudnád-e élni vele az életedet. Ha megvan a válasz, akkor javaslom a közös, beszélgetős hétvégét. De ehhez ő is kell.
Szerintem meg nincs itt semmi baj, élni akarja egy kicsit szabadon az életét!
Valamivel talàn elfàrasztottad, és àt akar dolgokat gondolni.
Add meg neki a szünetet és el tudja dönteni, hogy mit akar.
Ti férfiak mindig azt hiszitek, hogy jó a kapcsolat, csak sajnos vannak nõk, akik csendben tûrnek.
Nem tudom a 13 év alatt most hàzasok is vagytok, vannak gyerekeitek? Ha ezek a dolgok nem történtek meg, annak mi az oka?
Sziasztok! Kösz az eddigi válaszokat. Az bosszant, hogy olyan, minta megállt volna az idő. Én sokszor szeretném, hogy beszélgessünk, csak nyökögés meg tőmondatozás lesz belőle. Ráadásul örökké dolgozik, most a szabik miatt hétvégén is. Mindig fáradt és korán elalszik. A gyomra hetek óta szar, próbáltam, hogy menjünk étterembe, de így ez kiesett, mert nem bír rendesen enni.
Nekem az az érzésem, hogy nem akar mindenáron elhagyni, de nyűgös és nyomulós neki, hogy én szeretném a folyamatosan fennálló idegtépő feszültséget problémamegoldó beszélegetéssorozattá alakítani. De nem partner rá. Még. Ilyenkor előállni a házassággal, meg elutazással? Valahogy nem hiszem, hogy most van itt az ideje.
Pedig holnap évfordulónk (lenne).
Ja meg ez a rohadt többnapos egyhelyben topogás tényleg bennem is kihoz valami utálatost, pedig nagyon nem kéne. De pár órája úgy érzem, hogy kezdem elveszteni a türelmemet. Pedig lovagiatlan lenne gorombáskodni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!