Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelek utalhatnak rá?
Ismerős sajnos!
A párommal volt ez. És a vége természetesen a megcsalás lett.
Elég baj, ha nem emlegeti az "örökké-t"...Nekem van egy nagyon nagyon kedves ismerősöm (a párom családjában) aki újranősült és a volt feleségéről nem beszél...láthatóan imádja az újat, vannak közös gyermekeik...
Nem akarlak elkeseríteni, de kicsit olyan mintha "nem lenne jobb" neki, az meg milyen jó, hogy van akivel nevelje a gyermekét. Természetesen ha lesz jobb megpattanhat:-S
Nem akarom mondani, hogy így is lesz, nem tudom mióta vagytok együtt, de egy nő megérzi az ilyesmit. Ha belátható időn belül nem kötelezi el a férfi magát, nem érzi annyira komolynak a kapcsolatot:-S
Beszélgessetek erről...kérdezd meg miért emlegeti a volt nejét állandóan? Miért mentek szét egyébként? És miért nem az anya neveli a gyermekét? :-S
Sajnos igazad lehet, mert a férjem is elvált, de őt tényleg nem érdekli az exfelesége. Amikor a közös gyerekük miatt kell beszélni, akkor odafigyel rá, de ha más miatt hívja, akkor simán olvas beszélgetés közben, a telefont meg leteszi maga mellé és néha belehümmög.
Viszont ha én kérdezek valamit az exnejről, akkor általában a "jajj, hagyj már, nem akarok a hülyeségeivel foglalkozni" a válasz.
A gyerekével szokott néha beszélni róla, de ott is arra van kidomborítva, hogy az exnejnek és a gyereknek milyen éppen a kapcsolata, van-e valami gond, stb.
A fentiek miatt én teljesen elhiszem, hogy nem kedveli, de nem is érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!